/ / Pixel 3, 3 XL, 3a, 3a XL'de Uygulama Tercihleri ​​Nasıl Sıfırlanır

Pixel 3, 3 XL, 3a, 3a XL'de Uygulama Tercihleri ​​Nasıl Sıfırlanır

Google'da uygulama tercihleri ​​ayarlarını değiştirmek istiyorPixel 3 XL ve Pixel 3? Pixel 3 uygulama tercihlerini nasıl sıfırlayacağınız aşağıda açıklanmıştır. Bu Google Pixel 3 sıfırlama uygulaması tercihleri, uygulamaları devre dışı bırakmak, devre dışı bırakılan uygulama bildirimleri, uygulamalar için arka plan veri kısıtlamaları ve tüm izin kısıtlamaları için tüm tercihleri ​​sıfırlayacaktır. Sıfırlama uygulaması tercihlerini Pixel 3'ünüzde ve diğer cihazlarda sistem ayarları altında bulabilirsiniz. Android cihazınızdaki hiçbir uygulama verisini kaybetmezsiniz. Uygulama bildirimleri sorununu düzeltmek için kullanacaktır.

Varsayılan uygulamaları değiştirebilir veya varsayılan uygulamaları temizleyebilirsinizCihazınızdaki uygulamayı sıfırlarsanız, en son android telefonunuzda veya tabletinizde. Google Pixel 3 XL uygulama tercihlerini sıfırlamak için aşağıda verilen adım adım işleme bakın.

• Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL'de uygulama önbelleği nasıl temizlenir
  • Google Pixel ve Pixel XL'de varsayılan uygulamalar nasıl temizlenir
  • Güvenilir yüz Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de nasıl kullanılır?
  • Pixel 3 XL'de ağ ayarları nasıl sıfırlanır
  • Pixel 3a ve Pixel 3a XL'de önbellek nasıl temizlenir

Pixel 3 Uygulama Tercihleri ​​Ayarları Nasıl Sıfırlanır

Aşağıda verilen ayarları kullanarak Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL Pie'nizde uygulama tercihlerini değiştirebilir ve varsayılan ayarları geri yükleyebilirsiniz.

Aşama 1: Ekranın üst kısmından bildirim gölgesini aşağı kaydırın ve Ayarlar dişli simgesi.

Adım 2: Sayfanın sonuna kadar aşağı kaydırın veöğesine dokunun. Sistem.

Pixel 3 XL'de uygulama tercihleri ​​ayarlarını değiştirin

Aşama 3: Dokunmak Ayarları sıfırla.

Burada Wi-Fi, mobil ve Bluetooth'u sıfırlama, Uygulama tercihlerini sıfırlama ve tüm verileri silme (Fabrika ayarlarına sıfırlama) seçeneklerini görebilirsiniz.

Pixel 3 uygulama tercihleri ​​nasıl sıfırlanır

4. Adım: Dokunmak Uygulama tercihlerini sıfırlayın.

Google Pixel 3 sıfırlama uygulaması tercihleri

Adım 5: Dokunmak Uygulamaları sıfırlayın.

Android 9 Pie, 8.1 Oreo ve diğer Android işletim sisteminizdeki uygulama verilerini sıfırlamak oldukça kolaydır.

Android 10'da Uygulama Tercihlerini Sıfırla

Ayarlar> Sistem> Gelişmiş> Seçenekleri sıfırla> Tüm tercihleri ​​sıfırla> Uygulamaları Sıfırla

Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a ve 3a XL'de Varsayılan Uygulamaları Temizleme

Aşama 1: Uygulama çekmecesini açın veöğesine dokunun. Ayarlar cihazınızda.

Adım 2: Dokunmak Uygulamalar ve bildirimler.

Aşama 3: Dokunmak Tüm uygulamaları görün.

4. Adım: Seçin uygulama varsayılanı temizlemek istiyorsunuz.

Adım 5: Dokunmak İleri.

6. Adım: Dokunmak Varsayılan olarak açın.

Pixel 3 uygulama tercihlerini sıfırlayın

7. Adım: Dokunmak Varsayılanları temizle.

Şimdi, ayarlandıysa üçüncü taraf varsayılan uygulamasını cihazınızdan temizleyin. Android cihazlarınızdaki uygulamaları ve bildirim ayarlarını kullanarak varsayılan uygulama ayarlarını istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Ve bu kadar. Umarım bu küçük ipucu Pixel 3 uygulama tercihlerini sıfırlamak için yararlıdır. Herhangi bir sorununuz varsa, aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. Günlük güncellemeler için bizimle kalın ve bağlantı kurun.

Yorumlar 0 Yorum ekle