/ / Android Oreo 8.1'de Uygulama Tercihleri ​​Nasıl Sıfırlanır

Android Oreo 8.1'de Uygulama Tercihleri ​​Nasıl Sıfırlanır

Bu eğitici, uygulamayı sıfırlama adımlarını açıklarAndroid Oreo 8.0 ve 8.1'de tercihler. Android cihazlarınızdaki varsayılan uygulama ayarlarını sıfırlayacaktır. Bu, uygulamalar için arka plan veri kısıtlamaları, devre dışı bırakılan uygulama bildirimleri, uygulamaları devre dışı bırakma ve herhangi bir uygulama iznindeki kısıtlama için tüm tercihleri ​​sıfırlayacaktır. Oreo cihazınızda uygulamayla ilgili belirli bir sorun varsa, uygulama önbelleğini ve verilerini temizlemeye çalışırsınız. Ayrıca, android Oreo 8'de güvenli modu etkinleştir cihazlarınızda sorunlara neden olan herhangi bir üçüncü taraf uygulaması olup olmadığını kontrol etmek için.

• Android Oreo uygulamasıyla ilgili sorunlar nasıl giderilir
  • Android Lollipop 5.1.2 ve 6.0 Marshmallow'da varsayılan uygulamalar nasıl değiştirilir
  • Android Oreo'da diğer uygulamaların üzerinde ekran nasıl kapatılır

Android Oreo 8.1 / 8.0'da Uygulama Tercihleri ​​Nasıl Sıfırlanır

Cihazınızdaki android Oreo uygulama tercihlerini sıfırlamak için verilen iki yöntemi aşağıda inceleyin.

Uygulamaları ve Bildirimi kullanarak Android 8 Oreo'da Uygulama Tercihlerini Sıfırlayın

Aşama 1: Git Ayarlar Android Oreo'nuzda.

Adım 2: Dokunmak Uygulamalar ve bildirimler.

Android 8.1 Oreo cihazlarda uygulama bilgilerine dokunun

Aşama 3: Dokunmak Uygulama bilgisi.

Oreo uygulama ayarlarında sağ üst köşede daha fazlasına dokunun

4. Adım: Dokunmak Üç dikey nokta (Daha Fazla) sağ taraftaki ekranın üst kısmından.

Android Oreo uygulama tercih ayarlarını sıfırla

Adım 5: Üzerine dokunun Uygulama tercihlerini sıfırlayın.

Bu mesajı ekranınızda görebilirsiniz: Uygulama tercihleri ​​sıfırlansın mı?

Android 8.0 Oreo cihazlarda uygulamaları sıfırlayın

6. Adım: Dokunmak Uygulamaları sıfırla.

Android Oreo cihazlarınızda herhangi bir uygulama verisini kaybetmeyeceksiniz.

Güvenlik ve Konum Kullanarak Android Oreo Sıfırlama Uygulama Tercihleri

Aşama 1: Git Ayarlar Oreo'nuzda.

Adım 2: Dokunmak Güvenlik ve konum.

Android Oreo'da kullanım erişimine sahip uygulamalar

Aşama 3: Sayfanın sonuna kadar aşağı kaydırın ve Kullanım erişimine sahip uygulamalar.

Android Oreo cihazında uygulama tercihlerini sıfırlayın

4. Adım: Dokunmak Üç dikey nokta sağ üst köşeden & dokunun Uygulama tercihlerini sıfırlayın.

Adım 5: Dokunmak Uygulamaları sıfırlayın.

Şimdi Android Oreo cihazlarınızı yeniden başlatın ve uygulamayla ilgili sorunu düzeltip düzeltmediğini kontrol edin. Çözümlerden hiçbiri sorunları çözmezse, Android Oreo'nuzu fabrika ayarlarına sıfırlayın cihazlar. Fabrika ayarlarına sıfırlama, tüm telefon verilerinizi kaldırır, bu nedenle verilerinizi yedekleyin sıfırlama yapmadan önce.

Uygulama Tercihini Sıfırla Android 10

Uygulama Tercihini Sıfırla Android 10 Cihazları

Ayarlar> Sistem> Gelişmiş> Seçenekleri sıfırla> Uygulama tercihlerini sıfırla> Uygulamaları sıfırla

Ve bu kadar.Umarım bu küçük ipucu, Android Oreo 8.1 cihazlarda uygulama tercihlerini sıfırlamaya yardımcı olur. Herhangi bir sorununuz varsa, aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. Diğer Android Oreo makalelerimizi kaçırmayın.

Yorumlar 0 Yorum ekle