Android Oreo 8.1'de Varsayılan Uygulamaları Sıfırlama
Android 8'de varsayılan uygulamaları ayarlayın veya temizleyin.1 Oreo? Android Oreo cihazlarda varsayılan uygulamaları nasıl sıfırlayacağınız aşağıda açıklanmıştır. Varsayılan olarak, Android 8.0 cihazınızda bir ev uygulaması, mesaj uygulaması, telefon uygulaması ve tarayıcı uygulaması gibi android cihazlarınızdaki uygulamaları ayarlayın. Birkaç kullanıcı, üçüncü taraf uygulamalarını cihazlarında varsayılan uygulamalar olarak ayarladı. Android cihazlarınızda üçüncü uygulamaları kullandınız mı? Varsayılan uygulamaları yeniden ayarlamak için varsayılan uygulamayı temizlemeniz gerekir. Android Oreo cihazlarınızdaki uygulamaları ve bildirim ayarlarını kullanarak varsayılan uygulamaları temizleyebilirsiniz. Zaten tartıştık değişiklik Android 8.0 Oreo'daki varsayılan uygulamalar.
- Windows 10'da varsayılan uygulamalar nasıl değiştirilir
- Android 8.0 Oreo'da uygulama önizleme mesajları nasıl kullanılır?
- Windows 10'da uygulamalar nasıl sıfırlanır
Android Oreo 8.0'da Varsayılan Uygulamaları Sıfırlama veya Silme
Öncelikle, aşağıdaki ayarları kullanarak Android 8.0 Oreo cihazlarınızda hangi uygulamanın varsayılan olarak ayarlandığını kontrol edin.
Aşama 1: Git Ayarlar.
Adım 2: Dokunmak Uygulamalar ve bildirimler.
Aşama 3: Dokunmak İleri.
4. Adım: Dokunmak Varsayılan uygulamalar.
Varsayılan olarak ayarlanan tarayıcı uygulaması, telefon uygulaması, SMS uygulaması, ev uygulaması ve daha fazlasını kontrol edin.
Android Oreo 8.0'da Varsayılan Uygulamalar Nasıl Temizlenir
Aşama 1: Git Ayarlar.
Adım 2: Dokunmak Uygulamalar ve bildirimler.
Aşama 3: Dokunmak Uygulama bilgisi.
4. Adım: Dokunmak herhangi bir varsayılan uygulama temizlemek istiyor.
Adım 5: Dokunmak varsayılan olarak açın.
6. Adım: Dokunmak Varsayılanları temizle.
Şimdi Android Oreo 8.0 cihazındaki varsayılan uygulamaları temizleyin veya sıfırlayın. Mesajlar uygulamasında, mesajlar uygulaması ayarlarını kullanarak da varsayılan uygulamaları temizleyebilirsiniz.
Android 8.0 Oreo cihazlarınızda uygulamayla ilgili herhangi bir sorun bulursanız, android Oreo 8.0'da uygulama tercihlerini sıfırla aşağıdaki ayarları kullanarak.
Ayarlar> Uygulamalar ve bildirimler> Uygulama bilgileri> Üç dikey nokta> Uygulama tercihini sıfırla> Uygulamaları sıfırla
Bu, varsayılan uygulamalar, devre dışı bırakılmış uygulamalar için tüm tercihleri sıfırlayacaktır. devre dışı bırakılan uygulama bildirimleri, uygulamaların arka plan verilerini kısıtlayın ve daha fazlasını yapın.
Android Oreo'da Uygulama İzni Ayarlama
Ayarlar> Uygulamalar ve bildirimler> Uygulama izinleri> SMS / Kişiler / Çağrı günlükleri / Konum> İzin için açın veya kapatın
Ve hepsi bu.Umarım bu küçük ipucu, Android Oreo 8.0 cihazındaki varsayılan uygulamaları sıfırlamak için yararlıdır. Paylaşmak istediğiniz herhangi bir ipucunuz var mı? Aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. En son Android 8.0 Oreo ipuçları ve püf noktaları için bizimle bağlantıda kalın.