Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL'de Ağ Ayarları Nasıl Sıfırlanır
Pixel 4 ve Pixel 4 XL ağ ayarlarını nasıl sıfırlayacağınız aşağıda açıklanmıştır. İnternet bağlantısı sorunlarını çözemezsiniz, Bluetooth eşleştirme, ağa kayıt olmama, WiFi sorunu,Hücresel veya Mobil ağ kullanılamıyor ve ağla ilgili diğer sorunlar. Sıfırlama seçeneklerini kullanarak Pixel 4 XL'nizdeki ağ ayarlarını sıfırlayın. Kaydedilmiş tüm wifi ağlarını ve telefonunuzdan eşleştirilmiş Bluetooth'u kaldıran Wi-Fi, mobil ve Bluetooth ayarlarını sıfırlayacaktır.
Pixel 4 XL ağ ayarlarını sıfırla, mobil veri sorunlarını, sinyal düşmesini, WiFi üzerinden arama, MMS sorunları ve daha fazlası. Pixel cihazlarınızdaki varsayılan ağ yapılandırmasını geri yükleyecektir. Pixel 4 XL ve Pixel 4'te ağ ayarlarını sıfırlamak için aşağıda verilen adım adım süreci izleyin.
- Pixel 4 ve 4 XL'de Wi-Fi bağlantısı sorunu nasıl giderilir
- Pixel 3 XL'de çağrı bırakma sorunu nasıl giderilir
- Windows 10 ağ ayarları nasıl sıfırlanır
- Önyükleme ekranında veya yeniden başlatma döngüsünde sıkışan Google Pixel nasıl düzeltilir
Piksel 4 XL Ağ Ayarlarını Sıfırlama
Pixel 4 XL ağ ayarlarınızı şu şekilde sıfırlayabilirsiniz: fabrika ayarları aşağıda verilen adımları kullanarak.
Aşama 1: Bildirim panelini iki kez aşağı kaydırın ekranın üstünden.
Adım 2: Dokunmak Ayarlar dişli simgesi.
Aşama 3: Aşağı kaydırın ve Sistem.
4. Adım: Üzerine dokunun İleri.
Adım 5: Üzerine dokunun Ayarları sıfırla.
6. Adım: Üzerine dokunun Wi-Fi, mobil ve Bluetooth'u sıfırlayın.
Bu, Wi-Fi, mobil veri ve Bluetooth dahil tüm ağ ayarlarını sıfırlayacaktır.
7. Adım: Dokunmak Ayarları Sıfırla altta.
8. Adım: Onayla desen veya PIN veya diğer Pixel 4 kilit ekranı güvenliğini kullanarak işleme devam edin.
9. Adım: Üzerine dokunun Ayarları Sıfırla.
"Ağ ayarları sıfırlandıİşlem tamamlandıktan sonra ”mesajı görünür. Wi-Fi ve Bluetooth'u tekrar kullanmak için, Wi-Fi kullanıcı adını ve şifresini tekrar girin ve Bluetooth bağlantısını eşleştirin.
Pixel 4 ve 4 XL'de (Android 10) Wi-Fi otomatik olarak nasıl açılır
Wi-Fi tercihleri ayarlarını kullanarak Wi-Fi'yi otomatik olarak açabilirsiniz. Wi-Fi Pixel 4 ve 4 XL'yi otomatik olarak açmak için konumu açtığınızdan emin olun.
Aşama 1: Git ayarlar Pixel cihazınızda.
Adım 2: Üzerine dokunun Ağ ve Internet.
Aşama 3: Üzerine dokunun Kablosuz internet.
4. Adım: Üzerine dokunun Wi-Fi tercihleri.
Adım 5: Açın "Wi-Fi'yi otomatik olarak aç".
Ayrıca, bir bağlantı olmadığında otomatik bağlantı için açık ağ bildirimini etkinleştirin.
Ve bu kadar.Umarım yukarıda verilen eğitim, Pixel 4 XL ve Pixel 4 ağ ayarlarını sıfırlamak için yararlıdır. Bu makaleyle ilgili hala sorularınız var mı? Aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. En son android 10 telefon güncelleme haberleri için bizimle kalın ve bağlantı kurun.