Şifre Olmadan Google Pixel 3'ün Kilidini Açma
Google Pixel 3 şifresini veya desen kilidini unuttum veyaPIN numarası? Pixel 3 / Pixel 3 XL'de unutulan şifreyi nasıl atlayacağınız / kaldıracağınız aşağıda açıklanmıştır. Kurtarma modunu kullanarak verileri silin veya Fabrika ayarlarına sıfırlayın, telefonunuzda bir şifre veya PIN numarası olmadan Pixel 3'ün kilidini açmanın çözümüdür. Bu çözüm ayrıca Google Pixel 4, 4 XL, 3a, 3a XL, 2 ve 2 XL cihazlarıyla da çalışmaktadır.
Bu fabrika ayarları veya tam sıfırlama Google Pixel 3, Google hesabı, dahili depolama, fotoğraflar, videolar ve diğer veriler dahil tüm telefon verilerinizi siler. Bu yüzden bunu yapmadan önce emin olun önemli verilerinizi yedekleyin güvenli, aksi takdirde tüm telefon verilerini kaybeder.
Bunu Kaçırmayın:
- Pixel 2 ve Pixel 2 XL çalıntı nasıl izlenir veya kilitlenir
- Pixel 2 XL'de Wi-Fi ile arama nasıl etkinleştirilir
- Pixel 3 XL nasıl sıfırlanır
- Google Pixel 3a XL'de önbellek bölümü nasıl silinir
Pixel 3'ün Kilidini Açma Şifre / Desen Kilidi / PIN Numarasını Unuttum
Bu yöntem, Google Pixel 3'ü düzeltmek için de kullanışlıdır.ve boş ekran, dokunmatik ekran çalışmıyor, telefon açılmıyor, Pixel 3 Google logo ekranına takılıyor, dokunmatik ekran yanıt vermiyor ve daha fazla sorun gibi Pixel 3 XL sorunları. Pixel 3 XL ve Pixel 3'ün unutulan şifresini kaldırmak için aşağıda verilen ayarları uygulayın.
Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'yi Kurtarma Modunu kullanarak Şifremi Unuttum'u sıfırlayın
Aşama 1: Güç düğmesine uzun basın ve Güç kapatma düğmesine dokunun. kapatmak Pixel 3 cihazınız.
Adım 2: Basın ve basılı tutun. ses kısma düğmesi ve güç düğmesi aynı zamanda telefonunuza kadar titreşir.
Artık Android sistem kurtarma ekranı, cihazınızda bir görünümdür. Varsayılan olarak Başlat Pixel 3 Pie cihazınızda düğme gösterilir.
Aşama 3: Basın ses kısma düğmesi görünene kadar kurtarma Modu.
4. Adım: Basın güç düğmesi kurtarma modunda yeniden başlatmak için.
Görebilirsin Komutu olmayan kırmızı üçgen simgeli android robot ünlem işareti Pixel 3 ve Pixel 3 XL'nizde.
Adım 5: Güç düğmesini basılı tutun ve ses açma düğmesine bir kez basın sadece ve sonra tek ses açma düğmesini bırakın.
Şimdi sistemi yeniden başlatma, önyükleyiciye yeniden başlatma, ADB'den güncelleme uygula, Verileri sil / fabrika ayarlarına sıfırlama, Kapat ve diğer ayarları içeren Google Pixel 3 kurtarma modunu görebilirsiniz.
6. Adım: Kadar ses kısma düğmesine basın. Verileri sil / fabrika ayarlarına dön.
7. Adım: Basın Güç düğmesi önbellek verilerini silme veya fabrika ayarlarına sıfırlama gerçekleştirin.
Bu mesajı Pixel 3 ekranında görebilirsiniz: Tüm kullanıcı verileri silinsin mi? Varsayılan olarak seçildi "Hayır".
8. Adım: Seçmek için ses kısma düğmesine basın Evet.
9. Adım: Güç düğmesine basın Pixel 3 XL ve Pixel 3'ü fabrika ayarlarına sıfırlayın.
Cihazınızdaki verileri silene kadar bekleyin.
Adım 10: Hareket ettirmek için ses açma düğmesini kullanın. sistemi şimdi yeniden başlat.
11. Adım: güç tuşuna baş sistemi yeniden başlatmak için.
Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'nizin kilidini açabilirsiniz. Tüm telefon ayarları sıfırlanır, böylece parola veya PIN veya desen kilidi cihazınızdan kaldırılır. Kullanabilirsiniz cihazımı bul çalınan veya kaybolan Pixel 3 XL ve Pixel 3 cihazları bulma özelliği.
Cihazımı Bul'u kullanarak Google Pixel 3'te Unutulmuş Ekran Kilidini Sıfırlayın
Cihazımı bul, telefonunuzu uzaktan bulmanıza, telefon verilerini silmenize, şifreyi değiştirmenize ve Pixel 3 kaybolursa cihaz verilerinizi güvende tutmanıza yardımcı olur.
Aşama 1: Açık Cihazımı bul Dizüstü bilgisayarınızda veya PC'nizde.
Adım 2: Oturum aç Pixel 3'ünüzde kullandığınız Google hesabınızla.
Aşama 3: Cihazını seç sol üst köşeden.
4. Adım: Tıkla Cihazı sil.
Cihazınızdaki tüm içeriği silecektir.
Bunun, Pixel 3'ün Şifre veya PIN numarası olmadan nasıl açılacağını netleştireceğini umuyoruz. Unutulan şifreyi Pixel 3'ten kaldırmak için herhangi bir alternatif yönteminiz var mı? Aşağıdaki yorum kutusunda bizimle paylaşın.