/ / Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de Güvenilir Yüz (Yüz Tanıma Kilidi) Nasıl Kullanılır

Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de Güvenilir Yüz (Yüz Tanıma Kilidi) Nasıl Kullanılır

Google'da yüz tanıma kilidini nasıl kullanacağınızı biliyor musunuz?Pixel 2 ve 2 XL? Yüz tanıma kilidini kullanarak Pixel 2'nin kilidini açmak için güvenilir yüz özelliklerini kullanabilirsiniz. Pixel 2 XL'de yüz tanıma kilidi kurmak için güvenilen bir yüzü etkinleştirmeniz gerekir. Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de güvenilir bir yüzün nasıl kullanılacağı aşağıda açıklanmıştır. Akıllı kilit özelliği, cihazınızın kilidini bir Şifre, Desen kilidi veya PIN numarası olmadan otomatik olarak açmanıza yardımcı olur. Üzerinizde olduğunu algılama, güvenilen yerler, güvenilen yüz, güvenilen cihazlar ve sesli eşleştirme dahil Pixel 2 akıllı kilit seçenekleri. Google güvenilen yüzü ve güvenilen sesi kaldırdı Android 10'dan seçenekler ve en son Android 11 akıllı kilit.

• Android Oreo 8.1'de çalışmayan güvenilen yüzü düzeltin
  • Google Asistan'da güvenilir ses nasıl etkinleştirilir
  • Android Oreo'da çalışmayan bir akıllı kilit nasıl düzeltilir

Pixel 2 XL ve Pixel 2'de Güvenilir Yüz Nasıl Etkinleştirilir ve Kullanılır

Akıllı kilit ayarlarını güvenlik ve konum ayarlarının altında bulabilirsiniz. Yüz tanımayı Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de kullanmak için aşağıda verilen ayarlara göz atın.

Aşama 1: Bildirim gölgesini iki kez aşağı kaydırın ve Ayarlar dişli çark simgesi.

Adım 2: Sayfayı aşağı kaydırın veöğesine dokunun. Güvenlik ve konum.

Aşama 3: Dokunmak Akıllı kilit cihaz güvenliği altında.

İşleme devam etmek için ayarlanmışsa bir şifre veya desen kilidi girin.

Pixel 2 XL'de yüz tanıma özelliğini kurun

4. Adım: Dokunmak Güvenilir yüz Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de yüz tanıma özelliğini kurmak için.

Not: Yüz tanıma kilidi, desen kilidi, şifre veya PIN numarasından daha az güvenlidir.

Telefonunuzda yüz algılandığında cihazın kilidi açılır.

Pixel 2 XL Oreo'da güvenilir yüz ayarlayın

Adım 5: Dokunmak Kurmak.

6. Adım: Dokunmak Sonraki.

Google Pixel 2'nizde ve diğer Pixel cihazlarınızda güvenilen bir yüz ekranı eklendiğini görebilirsiniz.

Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de güvenilir yüz nasıl kullanılır?

7. Adım: Yüzünüzü daire içinde gösterin cihazınızın ekranında belirir.

İşlem tamamlandıktan sonra bu mesajı ekranda görebilirsiniz: Her şey hazır!

8. Adım: Dokunmak Bitti.

Artık Pixel 2'nizin kilidini açarkenyüz. Yüzünüz tanınmazsa cihazınızın kilidini bir PIN numarası, desen kilidi veya şifre ile açın. Ayrıca, aşağıda verilen ayarları kullanarak Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de yüz eşleştirmeyi iyileştirin ve güvenilen yüzü kaldırın.

Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de Güvenilir Yüz Nasıl Kaldırılır

Ayarlar> Güvenlik ve konum> Akıllı kilit> Güvenilen yüz> Güvenilen yüzü kaldır> Kaldır

Şimdi Pixel 2 ve Pixel 2 XL cihazınızda güvenilen yüz kapatıldı. Ve bu kadar.

Bu eğiticinin Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de yüz tanıma kilidi ayarlamanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de güvenilir bir yüz kullanma hakkında sorunuz mu var? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin!

Yorumlar 0 Yorum ekle