/ / Pixel 3 XL ve Pixel 3'te Yüz Tanıma Kilidi Nasıl Ayarlanır

Pixel 3 XL ve Pixel 3'te Yüz Tanıma Kilidi Nasıl Ayarlanır

Hiç kullandın mı yüz kilidi Google Pixel 3 XL ve Pixel 3'te?Pixel 3 XL ve Pixel 3'te yüz tanıma kilidini nasıl kuracağınız aşağıda açıklanmıştır. Bu güvenilen yüzler akıllı kilit özelliği neredeyse yüz tanıma kilidi ile aynıdır; Pixel 3 ve 3 XL'inizin kilidini açmak için kurulumdan sonra ekranı kaydırmanız ve güvenilen yüzü kullanmanız yeterlidir . Google Pixel 3 yüz tanımayı akıllı kilit ayarları altında bulabilirsiniz. Sen olacaksın akıllı kilit kullan Pixel cihazlarınızda, telefonunuzun kilidini PIN kodu olmadan veya Desen kilidi veya Parola veya parmak izi. Android 10 akıllı kilit ayarları, Güvenilen yüz ve Ses eşleştirme kaldırıldı.

Google Pixel 3 akıllı kilit, üzerinizde olduğunu algılama, güvenilen yerler, güvenilen cihazlar, güvenilen yüz ve ses eşleşmesi. Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'de yüz tanıma kilidini kurmak ve kullanmak için aşağıda verilen adım adım süreci izleyin.

İlgili:

• Pixel 4 ve Pixel 4 XL'de Yüz Tanıma Kilidi nasıl kurulur
  • Android 8.1 Oreo'da akıllı kilit nasıl kullanılır
  • Android telefonda çalışmayan güvenilen yüz nasıl düzeltilir
  • OnePlus 7 Pro'da yüz tanıma kilidi nasıl kurulur ve kullanılır

Google Pixel 3 Yüz Tanıma Kilidi Nasıl Kurulur (Android 8.1 ve 9 Pie)

Pixel 3 XL ve Pixel 3'te yüz tanıma özelliğini kurmak için aşağıda verilen adımları kullanarak cihazınızın kilidini açabilirsiniz.

Aşama 1: Pixel cihazınızda ana ekranın altından yukarı kaydırın. uygulama çekmecesini açın.

Adım 2: Dokunmak Ayarlar.

Aşama 3: Aşağı yukarı kaydırın güvenlik.

4. Adım: Dokunmak Akıllı kilit cihaz güvenlik bölümü altında.

5 Pixel 3 ve Pixel 3 XL akıllı kilit seçeneği görebilirsiniz.

Pixel 3 XL'de yüz tanıma kilidini kullanma

Adım 5: Simgesine dokunun. Güvenilir yüz.

Not: Yüz tanıma, bir PIN, desen veya paroladan daha az güvenlidir. Size benzeyen biri, Pixel cihazınızın kilidini kolayca açabilir.

6. Adım: Dokunmak Kurmak.

7. Adım: Dokunmak Sonraki.

Pixel 3'te yüz tanıma kilidi nasıl kurulur

8. Adım: Şimdi telefonu göz hizasında tut ve yüzünü yuvarlak daire üzerinde göster Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'de güvenilir bir yüz eklemek için.

9. Adım: İşlemi tamamladıktan sonra Bitti

Adım 10: Pixel'inizin kilidini açmak için sadece ekranınızı açın ve kameraya bakın. Yüzünüz tanındığında telefonunuzun kilidi açılacaktır.

Yapabilirsin yüz eşleştirmeyi iyileştir farklı aydınlatma, reçeteli veya gözlüksüz, sakallı veya temiz traşlı vb. gibi farklı koşullarda güvenilen yüzü kaldır Pixel 3 XL ve Pixel 3'te.

Ayarlar> Güvenlik> Cihaz güvenliği> Akıllı kilit> Güvenilen yüz> Güvenilen yüzü kaldır> Kaldır

Artık cihazınız artık yüzünüzü tanımayacak. Ve telefonunuzdaki güvenilen yüz özelliklerini kapatın. Pixel 3 ve 3 XL'de yüz tanıma kilidini kullanmak için bu eğiticiyi kullanarak yeniden kurun.

Yüz tanıma özelliğini kullanıyor musunuzGoogle Pixel 3'ünüz? Umarım bu çözümler Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a ve Pixel 3a XL'de yüz tanıma kilidi kurmanızda işe yaramıştır. Daha fazla ipucunuz varsa aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin!

Yorumlar 0 Yorum ekle