/ / Pixel 3 ve Pixel 3 XL'de Pil Tasarrufu Nasıl Açılır

Pixel 3 ve Pixel 3 XL'de Pil Tasarrufu Nasıl Açılır

Pixel 3 XL'de pil ömrünü uzatmak vePixel 3? Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'de pil tasarrufunu etkinleştirmeniz yeterli. Varsayılan olarak android cihazlarınızda pil tasarrufu modunu kapatın. Pil tasarrufu modunu açtığınızda, bazı cihaz özelliklerini kapatır ve uygulamaları kısıtlar Arka planda pil kullanan. Cihazınızda istediğiniz yüzde oranında otomatik olarak pil tasarrufu modunu manuel olarak ayarlayabilirsiniz. Varsayılan olarak % 15'te pil tasarrufu otomatik olarak açılır Pixel 3 ve 3 XL cihazınızda.

Uygulamalar normal miktarda pil kullanıyor.Uygulamalar çok fazla pil kullanırsa, telefonunuz yapabileceğiniz eylemler önerecektir. Piliniz azaldığında pil tasarrufunu her zaman açabilirsiniz. Pixel 3'te pil tasarrufu modunu etkinleştirmek için aşağıda verilen adım adım süreci izleyin.

• Pixel 3 XL'de Notch nasıl gösterilir / gizlenir
  • Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de pil ömrü nasıl uzatılır
  • Herhangi bir Android cihazda Google Pixel 3 özellikleri nasıl edinilir
  • Pixel 4 XL ve Pixel 4 durum çubuğunda pil yüzdesi nasıl görüntülenir?
  • Pixel 3 ve Pixel 3 XL ekran arama özelliği nasıl kullanılır?

Pixel 3 XL ve Pixel 3'te Pil Tasarrufu Nasıl Etkinleştirilir

Pixel 3, Pixel 3 XL cihazlarınızdaki pil ayarlarının altında bir pil tasarrufu seçeneği bulabilirsiniz. Aşağıda verilen ayarlara bakın.

1st Yöntem: Pixel 3, 3 XL'de pil tasarrufu modunu hızla açın

1. Adım: Bildirim panelini aşağı kaydırın ekranın üstünden.

Pixel 3 XL'de pil tasarrufu modunu açın

Adım 2: Uzun basma batarya koruyucu.

Burada pil tasarrufu, uyarlanabilir pil, batarya yüzdesive tam şarjdan itibaren ekran kullanımı.

Pixel 3 pil tasarrufu modunu etkinleştirin

Aşama 3: Dokunmak Batarya koruyucu.

Pixel 3'te pil tasarrufunu etkinleştirin

4. Adım: Dokunmak Şimdi aç Pixel 3'ünüzde pil tasarrufu modunu etkinleştirmek için düğmesine basın.

Otomatik olarak pil tasarrufu modunu açın Google Pixel 3 XL

Adım 5: Görebilirsin + simgesi (Turuncu) Pixel 3 pil tasarrufu modunun etkinleştirildiğini gösteren durum çubuğundaki pil simgesinde.

Pixel 3'te pil tasarrufu nasıl etkinleştirilir

Varsayılan olarak, geçişi otomatik olarak açın. istersen değiştir pil tasarrufunu otomatik olarak etkinleştirmek için yüzdeyi ayarlayın belirlediğiniz yüzdeye ulaştığınızda.

6. Adım: Dokunmak Şimdi kapat devre dışı bırakmak için (Yukarıda verilen ekran görüntüsünü göster).

2nd Yöntem: Telefon ayarlarını kullanarak Pixel 3 XL'de pil tasarrufunu etkinleştirin

Pil tasarrufu modunu kapatın Pixel 3 XL Pie

Aşama 1: Bildirim panelini iki kez aşağı kaydırın ve Ayarlar dişli simgesi.

Adım 2: Dokunmak Batarya.

Aşama 3: Dokunmak Batarya koruyucu.

4. Adım: Dokunmak Şimdi açın.

Şimdi Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL cihazlarınızda pil tasarrufu modunu etkinleştirin. İçin Pixel 3 XL ve Pixel 3'te pil ömrünü iyileştirme, cihazınızda uyarlanabilir pili açabilirsiniz.

Pixel 3 XL ve Pixel 3'te Uyarlanabilir Pili etkinleştirin

Ayarlar> Pil> Uyarlanabilir pil> Uyarlanabilir pil kullanımda aç / kapat

Bu uyarlanabilir pil özelliği,arka planda gereksiz çalışan veya sık kullanmadığınız uygulamalar için pil. Daha fazla pil kullanan uygulamalar, bu uygulamaları pil kullanımını da sınırlandırmanızı önerir.

Ve hepsi bu.Pixel 3 ve Pixel 3 XL'de pil tasarrufunu etkinleştirmeyle ilgili hala bir sorunuz mu var? Herhangi bir sorunuz varsa, aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. Yararlı bulduysanız, başkalarıyla paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 0 Yorum ekle