/ / Pixel 5'te Pil Yüzdesi Nasıl Gösterilir

Pixel 5'te Pil Yüzdesi Nasıl Gösterilir

Varsayılan olarak, Google Pixel 5'inizdeki durum çubuğunda pil yüzdesini gizleyin. Pixel 5 bildirim çubuğunda pil yüzdesini nasıl görüntüleyeceğiniz veya göstereceğiniz aşağıda açıklanmıştır. Görebilirsin batarya yüzdesi Piksellerinizdeki pil ayarlarında seçenek.Pil yüzdesini etkinleştirirken, kalan pil gücünü pil simgesinin hemen yanında görebilirsiniz. Google Pixel 5, yeni bir ekstrem pil tasarrufu özelliği ekledi pil ömrünü uzatın ve diğer telefonları ters kablosuz şarj kullanarak şarj etmek için pil paylaşımı. Ayrıca etkinleştirin pil tasarrufu modu ve pil ömrünü uzatmak için Pixel 5'te uyarlanabilir pil.

• Google Pixel 4a'da duvar kağıdı nasıl değiştirilir
  • Pixel 3a ve 3a XL'de Oynatılan Şimdi Nasıl Etkinleştirilir ve Kullanılır
  • Pixel 3 ve Pixel 3 XL'de Bölünmüş Ekran Nasıl Kullanılır

Google Pixel 5 Bildirim Çubuğuna Pil Yüzdesi% İşareti Nasıl Eklenir

Aşama 1: Bildirim panelini ekranın üstünden aşağı kaydırın ve Ayarlar dişli çark simgesi.

Adım 2: Aşağı kaydırın ve üzerine dokunun Batarya.

Google Pixel 5 Bildirim Çubuğuna Pil Yüzdesi% İşareti Ekleyin

Aşama 3: Varsayılan olarak kapalı pil yüzdesini değiştirin.

Pixel 5'te Pil Yüzdesi Nasıl Gösterilir

4. Adım: Açın Batarya yüzdesi (Aşağıda verilen ekran görüntüsünü göster). Görüntüleyebilirsiniz % (İşaretli) pil yüzdesi durum çubuğunun sağ üst köşesinde. Piksellerinizde kalan pili kontrol etmek için kullanacaktır.

Adım 5: Kapat Batarya yüzdesi tekrar gizlemek için.

Pixel 5'te Extreme Pil Tasarrufu Nasıl Kullanılır

Aşama 1: Git Ayarlar.

Adım 2: Üzerine dokunun Batarya.

Aşama 3: Dokunmak Batarya koruyucu.

4. Adım: Üzerine dokunun Olağanüstü pil tasarrufu.

Burada iki seçenek mevcuttur.

Ne zaman kullanılmalı: Kullanmak istediğiniz seçeneği seçin. Varsayılan olarak ayarlayın her seferinde sor.

Temel uygulamalar: Kullanmak için uygulama kutusunu tek tek seçin.

Google Pixel 5'te Pil Tasarrufu Modunu Otomatik Olarak Açma

Ayarlar> Pil> Pil Tasarrufu> Bir program ayarlayın> Rutine göre / Yüzdeye göre baz arasından seçim yapın

Pixel 5'te Uyarlanabilir Pil Nasıl Açılır

Ayarlar> Pil> Uyarlanabilir Pil> Uyarlanabilir Pili Aç / Kapat

Hepsi Google Pixel 5 pil yüzdesi ve diğer pil ayarları ile ilgili. Bu yeni ekstrem pil tasarrufu özelliğini beğendin mi? Aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin.

Yorumlar 0 Yorum ekle