/ / Android 9 Pie'de Pil Tasarrufu Nasıl Etkinleştirilir

Android 9 Pie'de Pil Tasarrufu Nasıl Etkinleştirilir

Pil ömrünü uzatmak için Android Pie 9.0'da pil tasarrufunu açın. Android Pastası batarya koruyucu özellik bazı özellikleri devre dışı bırakır ve arka planda gereksiz çalışan kısıtlı uygulamalar cihazlarınızda. Ayrıca Google Pixel, Pixel XL, Pixel 2 ve daha fazla desteklenen cihaz gibi android Pie 9.0 cihazlarınızda pil tasarrufunu otomatik olarak açmayı etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.

Android Pie'de, uyarlanabilir pil özelliği uygulamalar için pili sınırla düzenli kullanmadığınız. Bu android Pie uyarlamalı pil, uygulamaları kısıtla ve telefonunuzdaki pil kullanımını sınırlar.Ayrıca, uygulama kullanım pilini ve arka plan kısıtlamasını ayrı ayrı görmek için gelişmiş pil kullanımlarını kullanın. Android 9 Pie'de pil tasarrufunu etkinleştirmek için aşağıda verilen adım adım süreci izleyin.

• Android P Dijital Denge
  • Android P 9.0'da Rahatsız Etmeyin nasıl açılır ve kullanılır
  • Android 10 konum izni nasıl değiştirilir
  • En iyi 5 Android P özelliği
  • Android 8.1 Oreo'da Pil Tasarruf Modu Nasıl Özelleştirilir

Android Pie 9.0'da Pil Tasarruf Modu Nasıl Açılır

Android Pie 9.0 cihazlarınızdaki pil ayarlarının altında bir pil tasarrufu özelliği bulabilirsiniz.

Aşama 1: Bildirim gölgesini aşağı kaydırın ve Ayarlar simgesi.

Android P'de pil ayarları

Adım 2: Dokunmak Batarya.

Android P pil tasarrufu modu

Aşama 3: Dokunmak Batarya koruyucu.

Android P 9.0'da pil tasarrufu nasıl etkinleştirilir

Varsayılan olarak android Pie pil tasarrufu modu % 15 veya altında şarj olduğunda otomatik olarak açılır telefonunuzda. Android Pie 9.0'da pil tasarrufu modunu otomatik olarak açmak istediğiniz pil yüzdesini ayarlayabilirsiniz.

4. Adım: Etkinleştirme / Devre dışı "Otomatik olarak aç”.

Android P'de otomatik olarak pil tasarrufunu kapatın

Adım 5: Dokunmak Şimdi açın.

Cihazınızda pil tasarrufunu otomatik olarak kullanmak istemiyorsanız, açma / kapatma düğmesini kapatın otomatik olarak aç (Ekranın üstünü göster). Android 9.0'da pil ömrünü iyileştirmek için uyarlanabilir bir pil özelliğini kullanabilirsiniz.

Android 10'da pil tasarrufu modunu açın

Ayarlar> Pil> Pil tasarrufu> "Şimdi Aç" ı tıklayın

Android 9 Pie'de Uyarlanabilir Pil Nasıl Etkinleştirilir veya Devre Dışı Bırakılır

Aşama 1: Git ayarlar Android Pie'nizde.

Aşama 3: Simgesine dokunun. Uyarlanabilir pil.

Android P OS'de Uyarlanabilir pil kullanma

4. Adım: Varsayılan olarak açın "Uyarlanabilir pil kullanın".

Android 9 Pie durum çubuğunda pil yüzdesi nasıl gösterilir veya gizlenir

Varsayılan olarak pil yüzdesini Android 9.0 cihazını gösterir. Pil yüzdesini kapatmak için android Pie 9.0, aşağıdaki ayarları izleyin.

Aşama 1: Git ayarlar Android Pie'nizde.

Android P durum çubuğunda pil yüzdesini gizle

Pil yüzdesini Android 9 Pie cihazındaki durum çubuğunda gösterebilirsiniz.

Aşama 3: Kapat Batarya yüzdesi pil yüzdesini gizlemek için.

Ve hepsi bu. Android Pie 9.0'da pil tasarrufunu etkinleştirmeyle ilgili hala bir sorunuz var mı? Android P 9.0'ın en sevdiğiniz özellikleri nelerdir? Aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin.

Yorumlar 0 Yorum ekle