Android 9 Pastasında Durum Çubuğunda Pil Yüzdesi Nasıl Gösterilir
Android Pie 9.0 cihazlarda durum çubuğunda pil yüzdesini nasıl etkinleştireceğiniz aşağıda açıklanmıştır. Android cihazlarınızdaki pil ayarlarını kullanarak durum çubuğunda pil yüzdesini görüntüleyebilirsiniz. Pil yüzdesini etkinleştir / devre dışı bırak En son android Pie cihazlarınızda ayarlamak istiyorsunuz. İçinde Android Pastası pil ayarları, pil tasarrufu, uyarlanabilir pil, pil yüzdesi ve uygulama kullanım pili cihazınızı tam şarj ettiğinden beri.
Durum çubuğunda pil yüzdesini göstermek için cihazınızdaki pil yüzdesini açın. Android 9 Pie'de pil yüzdesini göstermek için aşağıda verilen adım adım işlemi izleyin.
- Android P bildirimlerini ana ekrandan yönetme
- Galaxy Note 10 Plus'ta pil yüzdesi nasıl görüntülenir
- Android 9.0'da Ortam ekranı nasıl kullanılır
- Android P 9.0'da hareketle gezinme nasıl etkinleştirilir
Android Pastada Pil Yüzdesi Nasıl Gösterilir
Aşama 1: Bildirim panelini aşağı kaydırın ve Ayarlar dişli çark simgesi.
Adım 2: Üzerine dokunun Batarya.
Android cihazlarınızda varsayılan olarak pil yüzdesini devre dışı bırakın.
Aşama 3: Açma / kapatma düğmesini açın "Batarya yüzdesi”(Ekran görüntüsünün altında göster).
Şimdi android 9'un pili gösterdiğini görebilirsinizcihazlarınızdaki durum çubuğundaki yüzde. Android 9 pil yüzdesini gizlemek istemiyorsanız, bu seçeneği devre dışı bırakın. Android Pie 9.0 cihazlarda pil yüzdesini açmak veya kapatmak oldukça kolaydır.
İçin android P 9.0'da pil ömrünü uzatın, aşağıda verilen ayarları kullanarak cihazınızda pil tasarrufunu etkinleştirin.
Android 9.0'da pil tasarrufunu açın
Aşama 1: Şuraya git Ayarlar dişli çark simgesi.
Adım 2: Dokunmak Batarya.
Aşama 3: Dokunmak Batarya koruyucu.
4. Adım: Dokunmak "Şimdi açın".
Android P 9.0 cihazınızdaki pil simgesinde turuncu renkli + simgesini görebilirsiniz. Ayrıca, pil tasarrufunu otomatik olarak aç cihazınızda kalan pil yüzdesinin farklı. Android 9.0'ınızda pil tasarrufunu otomatik olarak etkinleştirmek için manuel olarak bir yüzde ayarlayabilirsiniz.
Android Pie 9.0'da pil kullanım uygulamaları nasıl gösterilir?
Burada android Pie 9.0 cihazındaki uygulamalara göre bireysel pil kullanımını görebilirsiniz. Bu android 9 Pie pil kullanım ayarını kullanarak, pil kullanımını yönetebilirsiniz. arka plan uygulamasını kısıtla Android Pie 9.0'da daha fazla veri kullanın ve pil kullanımını optimize edin.
Ayarlar> Pil> Üç dikey nokta> Pil kullanımı> Uygulama kullanımı daha fazla veriye dokunun
Ve hepsi bu.Android P 9.0'da pil yüzdesini gösterme hakkında hala bir sorunuz var mı? Alternatif yöntemleriniz var mı? Aşağıdaki yorum bölümünde bizimle paylaşın. En son güncellemeler için bizimle kalın ve bağlantı kurun.