/ / Piksel 4 ve 4 XL Kurtarma Moduna Nasıl Girilir

Kurtarma Moduna Nasıl Girilir Pixel 4 ve 4 XL

Kurtarma modunda Pixel 4 ve Pixel 4 XL'ye önyükleme mi yapıyorsunuz?Pixel 4 ve Pixel 4 XL kurtarma moduna nasıl gireceğiniz aşağıda açıklanmıştır. Telefonunuz açılmadığında android cihazınızda kurtarma modunu kullanabilirsiniz, ADB'den güncellemeyi uygula, önyükleyiciye yeniden başlat, Piksel önyükleme döngüsünde takılı kaldı, boş ekran sorunları ve dahası. Donanım anahtarını kullanarak donanımdan sıfırlama veya fabrika ayarlarına sıfırlama yapmak için bu makaleyi kullanarak Pixel 4 kurtarma moduna girmeniz gerekir.

Android kurtarma modu, sistemi şimdi yeniden başlat, önyükleyiciye yeniden başlat, ADB'den güncelleme uygula, SD karttan güncelleme uygula, Verileri sil /fabrika ayarları, Montaj / sistem, Kurtarma günlüklerini görüntüleme, Grafik çalıştırmatest, Yerel test çalıştır ve seçenekleri kapat Android 10 cihazları çalıştıran Pixel 4 ve 4 XL kurtarma moduna girmek için aşağıda verilen adım adım süreci izleyin.

• Google Pixel 4 ve 4 XL nasıl sıfırlanır
  • Android Oreo kurtarma moduna nasıl girilir
  • Pixel 4 ve Pixel 4 XL'de uygulama önbelleği nasıl temizlenir
  • Google Pixel 4 XL'de ağ ayarları nasıl sıfırlanır

Kurtarma Modunda Pixel 4'e Nasıl Önyüklenir

Aşağıda verilen ayarları kullanarak Google Pixel 4'ü kurtarma moduna girebilirsiniz.

Aşama 1: Emin olmak Güç kapatıldı Google Pixel 4 ve 4 XL cihazınız. Güç düğmesine uzun basın ve tekrar başlat Cihazınızı yeniden başlatmak için simgesine dokunun.

Adım 2: Ekran açılana kadar güç düğmesine ve ses kısma düğmesine aynı anda uzun basın.

Kurtarma moduna nasıl girilir Pixel 4 ve 4 XL

Aşama 3: Sesi kısma düğmesine basın. Kurtarma Modu göstermek.

4. Adım: Basın Güç düğmesi Google Pixel 4 XL'nizi kurtarma moduna girmek için.

Görebilirsin "Komut yok" ile Android Robot ünlem işareti Ekranda simgesi belirir.

Adım 5: Güç düğmesine dokunun ve basılı tutun ve ses açma düğmesine yalnızca bir kez basın kurtarma modu menüsünü görüntülemek için (Aşağıda verilen ekran görüntüsünü göster)

Google Pixel 4'ü kurtarma moduna girin

6. Adım: Sesi açma veya kısma düğmesini kullanın kullanmak istediğiniz vurgulama seçeneğine kadar.

7. Adım: Güç düğmesine basın uygulamak için.

Şimdi, işlemi tamamlayana kadar bekleyin.

Pixel 4 ve 4 XL'de kurtarma modundan çıkın veya kurtarma modundan çıkın

Aşağıda verilen adımları kullanarak kurtarma modunu kolayca kaldırabilirsiniz.

Aşama 1: Her şeyden önce kurtarma moduna gir yukarıda verilenleri kullanarak 1-5 arası adımlar.

Adım 2: Sesi kısma düğmesine basın vurgulanana kadar Kapat kurtarma menüsü seçeneklerinin sonunda.

Aşama 3: Güç tuşuna baş.

Şimdi cihazınızı kapatın. Güç düğmesine uzun bastığınızda Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL kurtarma modundan çıkarılırsınız.

Ve bu kadar.Umarım yukarıda verilen eğitim, Pixel 4 ve 4 XL kurtarma moduna girmek için yararlıdır. Hala bu makaleyle ilgili sorularınız mı var? Aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. En son güncellemeler için bizimle kalın ve bağlantı kurun.

Yorumlar 0 Yorum ekle