/ / Kurtarma Moduna Nasıl Girilir Android 8.1

Kurtarma Moduna Nasıl Girilir Android 8.1

Donanım anahtarını kullanarak Android Oreo'yu kurtarma moduna nasıl gireceğiniz aşağıda açıklanmıştır. Bu süreç bizimle aynı fabrika ayarları Android 8.0 Oreo, telefon açılmadığında.Android cihazınız kurtarma modundayken, sistemi şimdi yeniden başlat, kurtarma günlüklerini görüntüleme, ADB'den güncelleme uygula, önyükleyiciye yeniden başlat, Verileri sil gibi çeşitli seçenekler görebilirsiniz.fabrika ayarları, Önbellek bölümünü silin ve kapatın.

Kurtarma modunun çoğu, android Oreo açılmıyor, Dokunmatik ekran çalışmıyor, siyah ekran veyacihazınızı dondurun. Ancak android 8.0'da sistem ayarları biraz değişiyor. Bu nedenle, Google Pixel, Pixel XL, Nexus 6P / Nexus 5X, HTC, Moto Z, Moto Z Play, Nokia 8/6 ve daha fazla Oreo destekli cihaz gibi farklı cihazlarda Android kurtarma modunu kullanmak için aşağıda verilen adımları inceleyin.

• Android 8.0 Oreo cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlama
  • Android 8.1'de önbellek bölümü nasıl silinir
  • Android 9 Pie'de uygulama önbelleği nasıl temizlenir

Kurtarma Moduna Android'i Önyüklemenin 2 Yolu

Aşağıdaki iki yöntemi kontrol edin: kurtarma moduna önyükleme Google Pixel 8.0 ve diğer cihazlarda.

1st Yol: Donanım anahtarını kullanarak Android'i Kurtarma moduna girin

Aşama 1: Kapatmak Android Oreo'nuz.

Adım 2: Basın ve basılı tutun. ses kısma düğmesi ve güç düğmesi aynı anda telefona kadar Android sistem kurtarma ekranı belirir.

Varsayılan olarak Başlat Google pixel ve pixel XL cihazında düğme gösterimi.

Aşama 3: Görüntüleyene kadar ses kısma düğmesine basın. kurtarma Modu.

ADB komutunu kullanarak Android Oreo'yu kurtarma moduna girin

4. Adım: Güç düğmesine basın. kurtarma moduna yeniden başlayın.

Çeşitli seçeneklerin bir listesini görebilirsiniz. Seçmek için ses kısma düğmesine ve uygulanacak güç düğmesine basın.

İlgili:

• Android 10'da güvenli moda nasıl önyüklenir
  • Galaxy Note 10'da kurtarma moduna nasıl girilir
  • Google Pixel 4 ve Pixel 4 nasıl sıfırlanır

2nd Yol: Windows PC veya dizüstü bilgisayarda ADB kullanarak Google Pixel 8.0 Oreo kurtarma modunu başlatın

Aşama 1: Google Pixel 8.0 Oreo cihazınızı PC'ye bağlayın bir USB kablosu kullanarak

Google Pixel cihazı için PC'nize ADB / USB sürücüsünü yükleyin.

Adım 2: Şu yöne rotayı ayarla android-sdk-windowsplatform-tools dizini

Aşama 3: Komut istemini aç masaüstü veya dizüstü cihazınızda

4. Adım: Yaz ADB yeniden başlatma kurtarma PC'nizde komut verin ve giriş

Artık Google Pixel telefonunuz kapanacak ve kurtarma moduna geçecek. Bu, Google Pixel ve Pixel XL cihazlarınızda kurtarma modunu nasıl kullanacağınızla ilgili.

Umarım yukarıda verilen küçük ipuçları,Android Oreo'yu kurtarma moduna girin. Herhangi bir sorununuz varsa, aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. En kısa sürede cevap vereceğiz. En son Android Oreo 8.0 hileleri için bizimle bağlantıda kalın.

Yorumlar 0 Yorum ekle