/ / Live Caption Pixel 4 ve Pixel 4 XL Nasıl Etkinleştirilir

Live Caption Pixel 4 ve Pixel 4 XL Nasıl Etkinleştirilir

Canlı altyazıları açmak istiyor musunuz?en son Pixel 4 ve 4 XL cihazları? En son android cihazlarınızda varsayılan olarak canlı altyazı kapatıldı. Google Pixel 4 ve 4 XL'de canlı altyazıyı nasıl etkinleştireceğiniz aşağıda açıklanmıştır. Pixel 4 canlı altyazıyı etkinleştirirken, medyadaki konuşmaları otomatik olarak algılar ve ekranınızdaki altyazıları görür. Şu anda yalnızca İngilizce olarak mevcuttur, yakında daha fazla dil kullanıma sunulacaktır.

Kullandığınızda canlı altyazı Pixel 4 XL'de (Uyumlu Pixel 3, Pixel 3 XL,Pixel 3a, 3a XL, 2 XL), hareket ettirmek için altyazılara dokunun ve basılı tutun ve genişletmek için altyazılara iki kez dokunun. Ayrıca, ses açma veya kısma düğmesini kullanarak Pixel 4 ve Pixel 4 XL'de canlı altyazıyı hızla etkinleştirin veya kapatın. En son android cihazlarda canlı altyazıyı etkinleştirmek için adımları görelim.

• Google Pixel 4 ve 4 XL'de Yatay Mod Nasıl Etkinleştirilir
  • Active Edge Pixel 3a ve 3a XL Nasıl Kullanılır
  • Google Pixel 4 ve 4 XL'de pil ömrü nasıl iyileştirilir
  • Google kaydedici uygulaması Pixel 3a, 3a XL, 3, 3 XL 2 XL, 2'de nasıl kullanılır?

Live Caption Pixel 4 ve Pixel 4 XL Nasıl Açılır veya Kapatılır

Android 10 cihazlarda canlı altyazıları etkinleştirmek için aşağıda verilen yöntemlere göz atın.

Ses Ayarlarını kullanarak Google Pixel 4'te Canlı Altyazıları Etkinleştirin ve Kullanın

Aşama 1: Git Ayarlar en son Pixel cihazlarınızda.

Adım 2: Üzerine dokunun Ses.

Aşama 3: Üzerine dokunun Canlı Altyazı.

4. Adım: Açın Canlı Altyazı.

Live Caption Pixel 4 ve Pixel 4 XL Nasıl Etkinleştirilir

Burada, Dil (yalnızca İngilizce), Küfürleri gizle, Ses etiketlerini göster ve ses kontrolünde canlı altyazı dahil olmak üzere Google Pixel 4 canlı altyazı ayarlarını görebilirsiniz. ses açma veya kısma düğmesini kullanarak canlı altyazıyı hızla etkinleştirin.

Erişilebilirlik Ayarlarını kullanarak Pixel 4 XL'de Canlı Altyazıları açın

Aşama 1: Git Ayarlar.

Adım 2: Aşağı kaydırın ve üzerine dokunun Ulaşılabilirlik.

Live Caption Pixel 4 XL'yi kapatın

Aşama 3: Dokunmak Canlı altyazı Ses ve Ekrandaki metin bölümünün altında.

4. Adım: Açın Canlı Altyazı.

Adım 5: İçin canlı altyazıyı kapat Piksel 4, kapatın.

Pixel 4, 4 XL, 3 XL, 3, 3a XL, 3a, 2 XL, 2: Android 10'da altyazı tercihlerini açın

Altyazı metni boyutunu, altyazı stilini ve varsayılan altyazı dilini değiştirebilirsiniz.

Pixel 4 XL'de altyazı tercihlerini açın

Ayarlar> Erişilebilirlik> Ses ve ekran metni> Altyazı tercihleri> Aç / kapat Altyazı kullan

Pixel 4, 4 XL, 3 XL, 3, 3a XL, 3a, 2 XL, 2: Android 10'da Canlı Altyazı'yı Açma ve Kullanma

Bu Pixel 4 canlı yazıya dönüştürme özelliği, telefonun mikrofonundaki konuşmaları yakalar ve metin olarak görüntüler.

Pixel 4 XL'de Canlı Altyazı kullanın

Ayarlar> Erişilebilirlik> Ses ve ekran metni> Canlı Altyazı> Aç / Kapat Hizmeti kullan

Ve hepsi bu. Umarız bu, Live Caption Pixel 4 ve Pixel 4 XL'nin nasıl etkinleştirileceğini netleştirir. Hala bu ipucuyla ilgili sorularınız mı var? Aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin.

Yorumlar 0 Yorum ekle