/ / Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL'de Kamera Çözünürlüğü Nasıl Değiştirilir

Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL'de Kamera Çözünürlüğü Nasıl Değiştirilir

Fotoğrafları ve video çözünürlüğünü nasıl değiştireceğiniz aşağıda açıklanmıştırPixel 4 ve 4 XL'de. Varsayılan olarak en son android cihazlarınızda kamera çözünürlüğünü ayarlayın. Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL, arka kamera videosu UHD 4K (30 fps) ve ön kamera videosunu yalnızca HD 1080p olarak destekler. Göre Android Centraladlı ücretsiz bir Android uygulaması kullanacaksınız. Kamerayı aç Pixel 4 XL ve Pixel 4'te video sabitleme ile 60 fps'de 4K kayıt yapmanıza yardımcı olur.

Yeni astronomi modu, çift pozlama, 2x optik telefoto yakınlaştırılmış lens ve daha fazlasını içeren Google Pixel 4 ve Pixel 4 kamera. Buraya Tıkla Pixel 4 kamera incelemesine göz atın.Kamera ayarlarını kullanarak Google Pixel 4 XL ve Pixel 4'te kamera çözünürlüğünü değiştirebilirsiniz. Android 10 çalıştıran Pixel 4 ve 4 XL'de kamera çözünürlüğünü değiştirmek için aşağıda verilen adım adım süreci izleyin.

• Pixel 4 ve 4 XL'de yenileme hızı 90 Hz olarak nasıl değiştirilir
  • Pixel 4 ve Pixel 4 XL Kaçırmadığınız Özellikler
  • Pixel 4 ve 4 XL'de Canlı Altyazı nasıl açılır
  • Pixel 4 ve 4 XL'de canlı Pokemon duvar kağıdı nasıl kullanılır
  • Android 10 çalıştıran Tüm Pixel cihazlarda yatay mod nasıl etkinleştirilir

Pixel 4 ve Pixel 4 XL'de Video Çözünürlüğü Nasıl Değiştirilir

Pixel 4 ve 4 XL'de video çözünürlüğü nasıl değiştirilir

Pixel 4 ve Pixel 4 XL'de kamera fotoğrafı ve video çözünürlüğünü değiştirme adımlarına bakalım.

Kamera Video Çözünürlüklerini Değiştirin Pixel 4 XL ve Pixel 4

Aşama 1: Açık kamera Pixel 4 ve Pixel 4 XL'nizde.

Adım 2: Üzerine dokunun video modu.

Aşama 3: Üzerine dokunun Ok (^) video ayarlarını açmak için yukarıdaki.

Varsayılan olarak 60 kare / saniye ayarlayın ve flaşı kapatın.

4. Adım: Dokunmak Ayarlar dişli simgesi.

Adım 5: Video bölümüne kadar aşağı kaydırın ve üzerine dokunun. arka kamera video çözünürlüğü.

Varsayılan olarak Pixel 4 ve Pixel 4 XL video çözünürlüğünü hem ön hem de arka kameralar için HD 1080P olarak ayarlayın.

6. Adım: İçinden seçmek UHD 4K (30 fps) / HD 1080p / HD 720p.

7. Adım: Üzerine dokunun Ön kamera çözünürlüğü.

8. Adım: İçinden seçmek HD 1080p / HD 720p / SD 480p.

Pixel 4 ve Pixel 4 XL cihazlarda video sabitlemeyi de etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.

Pixel 4 ve 4 XL'de fotoğraf çözünürlüklerini değiştirin

Varsayılan olarak Pixel 4 kamera fotoğraf çözünürlüğü tam çözünürlük olarak ayarlanmıştır. Harika bir özçekim, portre ve diğer harika fotoğraf özelliklerini çekeceksiniz.

Kamera uygulamasını açın> Video> Ok (^)> Ayarlar dişli simgesi> Fotoğraf> Kamera fotoğrafı çözünürlüğü

Yukarıdaki ayarları kullanarak Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL'de fotoğraf ve kamera video çözünürlüğünü istediğiniz zaman değiştirmek oldukça kolaydır.

Pixel 4 XL ve Pixel 4'te önizlenen selfie kaydetmeyi etkinleştirin

Bu, Pixel 4 ve 4 XL cihazlarınıza yeni eklenen seçenektir. Görüntüleyicide görülenle aynı yöndeki resimleri kaydedecektir.

Kamera uygulamasını açın> Ok (^)> Ayarlar dişli çark simgesine dokunun> Genel> Özçekimi önizleme olarak kaydet'e dokunun

Ve bu kadar.Bunun, Pixel 4 ve 4 XL'de video çözünürlüğünün nasıl değiştirileceğini netleştireceğini umuyoruz. Hala sorularınız varsa, aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. En son güncellemeler için bizimle kalın ve bağlantı kurun.

Yorumlar 0 Yorum ekle