Google Pixel 3 Nasıl Kapatılır?
Google Pixel 3'ün rastgele kapanmalarının nasıl düzeltileceği aşağıda açıklanmıştırazaltın veya açılmayacak. Bu Pixel 3, göz atarken, telefonu şarj ederken veya bazen kendini yeniden başlatmaya devam ederken ve daha fazlası gibi farklı koşullarda ortaya çıkan kapanma sorunu devam ediyor. Kurtarma modu ayarlarını kullanarak bu Pixel 3 XL'nin rastgele kapanma sorunlarını çözebilirsiniz.
Birkaç Pixel kullanıcısı, telefon görüşmeleri sırasında siyah ekran, yanıt vermeyen ekran, dokunmatik ekranın çalışmaması, telefonun şarj olmaması gibi ekran sorunlarıyla da karşılaşıyor. Pixel, Google logosuna takıldı yada daha fazla. Pixel 3'ün rastgele kapanmasını düzeltmek için aşağıda verilen iki yöntemi kullanabilirsiniz (Google Pixel 4, 4 XL, 3a XL, 3a, 3 XL, 2 XL ile uyumlu) sorunu.
- Pixel 3 ve Pixel 3 XL'de Uygulama kilitlenme sorunu nasıl giderilir
- Pixel 3 ve Pixel 3 XL'nin şarj olmama sorunları nasıl giderilir
- Google Pixel çağrı beklemesinin çalışmamasını düzeltin: Nasıl yapılır
- Google Pixel ve Pixel XL'de Kamera sorunları nasıl düzeltilir?
- Google Pixel 3a ve 3a XL'de Uygulama kilitlenme sorunu nasıl giderilir
Pixel 3 Rastgele Kapanıyor veya Açılmıyor Nasıl Onarılır
Google Pixel 3 veya Pixel 3 XL iseniz sürekli kapanıyor ve tekrar açtıktan sonra bu sorunu gidermek için fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyeceksiniz.
Pixel 3 ve 3 XL'inizi Yumuşak Yeniden Başlatın
Güç düğmesine uzun basın (10-15 saniye).Google logosu ekranda görünür ve Pixel cihazınızı otomatik olarak yeniden başlatır. Telefonunuz kapanırsa, cihazınızı yeniden başlatmak için güç düğmesine 2-3 saniye basın.
Telefon ayarlarını kullanarak Pixel 3 ve Pixel 3 XL'yi Fabrika Ayarlarına Sıfırla
Pixel 3 fabrika ayarlarına sıfırlamadan önce, önemli verileri yedekleyin ve geri yükleyin başka bir cihaza veya PC'ye. Tüm telefon verilerinizi kaldıracaktır. Umarım bu ipucu Google Pixel 3'ü rastgele kapatır veya kendini yeniden başlatmaya devam eder.
Aşama 1: Git Ayarlar Pixel 3 ve Pixel 3 XL'nizde.
Adım 2: Sayfanın sonuna kadar aşağı kaydırın ve simgesine dokunun. Sistem.
Aşama 3: Dokunmak İleri.
4. Adım: Dokunmak Ayarları sıfırla.
Adım 5: Dokunmak Tüm verileri silin (Fabrika ayarlarına sıfırlama).
6. Adım: Dokunmak Telefonu resetle.
7. Adım: Onayla Parola veya PIN veya Desen kilidi devam etmek.
8. Adım: Dokunmak Her şeyi sil.
Kurtarma Modunu kullanarak Piksel 3'ü F'ye Sert Sıfırlamaix Pixel 3 Rastgele Kapatmaya Devam Edin
Bu Pixel 3 donanım sıfırlaması veya ana sıfırlama düzeltilecektüm Google Pixel 3 sorunlarınız. Yeni bir cihaz satın aldığınızda görünen tüm telefon ayarlarını sıfırlayacaktır. Bu işlemi gerçekleştirmek için Pixel 3'ü kurtarma moduna getirin ve verileri veya fabrika ayarlarına sıfırlama verilerini silin. Önemli verilerinizi güvenli bir şekilde yedeklediğinizden emin olun.
Aşama 1: Kapatmak Pixel 3 ve 3 XL'niz.
Adım 2: Basın ve basılı tutun. ses kısma düğmesi ve güç düğmesi aynı anda cihazınız titreşir.
Artık Android sistem kurtarma ekranı, Pixel 3 ve Pixel 3 XL'nizin bir görünümüdür. Varsayılan olarak, Başlat düğmesi cihazınızın ekranında görünür.
Aşama 3: Basın ses kısma düğmesi görünene kadar kurtarma Modu.
4. Adım: Basın güç düğmesi kurtarma modunda yeniden başlatmak için.
Ekranını görebilirsiniz. kırmızı üçgen simgesi olan android robot ünlem işareti Pixel 3 ekranında.
Adım 5: Güç düğmesini basılı tutun ve ses açma düğmesine bir kez basın sadece ve sonra yalnızca ses açma düğmesini bırakın
Şimdi sistemi yeniden başlatma, önyükleyiciye yeniden başlatma, ADB'den güncelleme uygulama, Verileri sil / fabrika ayarlarına sıfırlama ve diğer kullanışlı ayarları içeren Pixel 3 kurtarma modu ekranını görebilirsiniz.
6. Adım: Kadar ses kısma düğmesine basın. Verileri sil / fabrika ayarlarına dön.
Bu mesaj ekranda belirir: Tüm kullanıcı verileri silinsin mi? Varsayılan olarak seçildi Hayır.
7. Adım: Seçmek için ses kısma düğmesine basın Evet.
8. Adım: Güç düğmesine basın Önbelleği silme işlemi gerçekleştirmek için Pixel 3.
Önbellek Pixel 3 ve Pixel 3 XL silinene kadar bekleyin. Yeniden başlattıktan sonra, cihazınız, Pixel 3'ünüzün rastgele bir şekilde sorunu çözüp çözmediğini kontrol edin.
Umarız yukarıda verilen yöntemlerden biridüzeltmek için yararlı Pixel 3 rastgele sorunları kapatmaya devam ediyor. Bu Pixel 3 sorununu çözmek için herhangi bir kullanışlı püf noktanız varsa, aşağıdaki yorum kutusunda bize söylemekten çekinmeyin.