Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL'de Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır
Pixel 4 XL ve Pixel 4'te nasıl ekran görüntüsü alacağınız aşağıda açıklanmıştır. Şunlar için farklı numaralar mevcuttur: ekran görüntüsü yakala Pixel 4 XL'de.Ekranı kolayca yakalayabilir ve kaydedilen ekran görüntüsünü açmadan doğrudan başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Pixel 4 XL ekran görüntüsünü yakalamak için ekran görüntüsü almak istediğiniz içeriği açın ve güç ve ses kısma düğmesini aynı anda basılı tutun.
Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL, yakın zamanda piyasaya sürülen en yeni amiral gemisi cihazdır. Pixel cihaz desteklemiyor kayan ekran görüntüsü uzun bir web sayfasını yakalamak için kullanılabilecek özellikler. Ayrıca, bir ekran görüntüsü almak için Google asistanını kullanın. Pixel 4 XL ve Pixel 4'te ekran görüntüsü almak için aşağıda verilen yöntemleri uygulayın.
- Pixel 4 ve 4 XL'de pil ömrü nasıl iyileştirilir
- OnePlus 6'da üç parmakla ekran görüntüsü nasıl etkinleştirilir
- Pixel 4 ve 4 XL'de karanlık mod nasıl etkinleştirilir
- Pixel 4 ve Pixel 4 Xl'de manzara modu nasıl etkinleştirilir
Google Pixel 4 XL ve Pixel 4'te Nasıl Ekran Görüntüsü Alınır
Yapabilirsin Google Pixel'de ekran görüntüsü 4 XL ve Pixel 4 ve galeri ayarları altında kaydedilen ekran görüntülerini bulun. Aşağıdaki yöntemlere göz atın.
1st Yöntem: Güç ve ses kısma düğmesini kullanarak bir Google Pixel 4 XL ekran görüntüsü alın
1. Adım: Web sayfasını açın Pixel 4 ve 4 XL'nizde bir ekran görüntüsü yakalamak istiyorsunuz.
Adım 2: Sesi kısma düğmesine ve güç düğmesine aynı anda basın.
Yakalanan ekran görüntüsünü cihazınızdaki bir galeride bulabilirsiniz. Ayrıca Pixel 4 ve 4 XL cihazlarınızda ekran görüntüsünü doğrudan paylaşın.
2nd Yöntem: Pixel 4 XL ekran görüntüsünü yakalayın
Aşama 1: Güç düğmesine uzun basın Pixel 4 ve 4 XL'nizde.
Adım 2: Dokunmak Ekran görüntüsü.
3rd Yöntem: Google Asistan'ı kullanarak Pixel 4 XL'de bir ekran görüntüsü alın
Pixel 4 ve 4 XL cihazlarınızda ses eşleme ile erişimi etkinleştirdiğinizden ve ekran görüntüleri bağışladığınızdan emin olun.
Aşama 1: Ana sayfa düğmesine uzun basın veya "tamam Google"Veya"Hey GoogleGoogle Asistan'ı başlatmak için ”.
Adım 2: Söyle ekran görüntüsü almak veya ekran görüntüsü alın.
Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL cihazlarınızda otomatik olarak ekran görüntüsü yakalayana kadar bekleyin.
Pixel 4 XL ve Pixel 4'te ekran görüntüsü almak oldukça kolaydır. Başka yöntemler biliyor musunuz? Aşağıdaki yorum kutusunda bizimle paylaşın. En son güncellemeler için bizimle kalın ve bağlantı kurun.