/ / Pixel 3 ve Pixel 3 XL'de Oynatılan Şimdi Nasıl Açılır

Pixel 3 ve Pixel 3 XL'de Oynatılan Şimdi Nasıl Açılır

Şimdi oynatılan Pixel 3 ve Pixel 3 XL'yi nasıl açıp kullanacağınız aşağıda açıklanmıştır. Bu Google Pixel 3 şu anda oynatılan özellik aşağıdakiler için yararlıdır: yakınınızda çalan müziği tanımlayın telefonunuzun mikrofonunu kullanarak. Şimdi çalınıyor ayarlarını Pixel 3 ve Pixel 3 XL'nizdeki ses ayarlarının altında bulabilirsiniz. Yakınlarda müzik çalarken, Her Zaman Açık ekranda veya Ortam ekranında şarkı adı ve sanatçı bilgisi. Google Pixel 3 Now oynama ayarlarında şunu görebilirsiniz: Şimdi müzik geçmişi çalıyor zaten tanımlayan şarkılar listesini görüntüleme seçeneği. Ayrıca, isterseniz ana ekranınıza bir Şimdi yürütülüyor geçmişi kısayolu ekleyin. Şimdi çalma özelliği ilk olarak Google Pixel 2 cihazında tanıtıldı.

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL, Pixel görsel çekirdek, kayıt gibi birkaç yeni özellik içeriyordu 4K video, Otomatik FPS değiştirme, gerçek stereo ses kaydı, Google duplex, Shot Tops, Süper Res yakınlaştırma, Çağrı Tarama, ve dahası. Şimdi oynatılıyor özelliğini Pixel 3 XL ve Pixel 3'te kullanmak için aşağıda verilen adım adım süreci izleyin.

• Sürüş modu Pixel 3 nasıl etkinleştirilir / devre dışı bırakılır
  • Google Pixel 3a ve Pixel 3a XL'de Her Zaman Açık ekran nasıl kullanılır?
  • Herhangi bir Android cihazda Google Pixel 3 özellikleri nasıl edinilir
  • Google Pixel 3 kamerada Gece Görüşü nasıl kullanılır?
  • Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL'de Active Edge nasıl özelleştirilir

Pixel 3 ve Pixel 3 XL Oynarken Şimdi Nasıl Etkinleştirilir ve Kapatılır

Google Pixel 3'te Şimdi çalınıyor özelliğini kullanmak için cihazınızın kilit ekranında şarkıları göster özelliğini açtığınızdan emin olun.

Aşama 1: Bildirim panelini iki kez aşağı kaydırın ve Ayarlar dişli simgesi.

Adım 2: Dokunmak Ses.

Aşama 3: Dokunmak Şimdi oynuyor.

Şimdi Pixel 3 Pie oynatılıyor nasıl açılır

4. Adım:şarkıları kilit ekranında göster geçiş yapın.

Pixel 3 ve Pixel 3 XL'de Oynatılan Şimdi Nasıl Açılır

Yakındaki oyunu görebilirsiniz şarkı adı üzerinde durum çubuğu (Yukarıdaki ekran görüntüsünü göster). Ayrıca, etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için Şimdi oynatılıyor özelliğini özelleştirin bildirimler ekranın üstünden ve yeni eklendi Şimdi oyun geçmişi seçeneği. Artık çalma çevrimdışı çalışıyor ve Google'a asla şarkı veya konuşma göndermiyor.

Adım 5: Kapat Şarkıları kilit ekranında göster Şimdi oynatılıyor Pixel 3 XL ve Pixel 3'ü kapatmak için.

Alternatif Yol (Android 10):

Ayarlar> Ekran> Gelişmiş> Kilit ekranı görünümü> Şimdi Yürütülüyor

Pixel 3 ve Pixel 3 XL'de Şimdi Oynatma Geçmişini Görüntüleyin

Pixel 3 Now Playing geçmişini görüntüleyin

Ayarlar> Ses> Şimdi çalınıyor> Şimdi çalma geçmişi> Dinlenen şarkıların listesi

Pixel 3 ve Pixel 3 XL'de Şimdi Oynatma Geçmişini Kaldır

Ayarlar> Ses> Şimdi oynatılıyor> Şimdi çalınıyor geçmişi> Sağ üst köşede üç dikey nokta> Tümünü kaldır> Kaldır

Google Pixel 3 ve 3 XL'de Active Edge Nasıl Etkinleştirilir

Ayarlar> Sistem> Hareketler> Kenarı etkinleştir

Kenar etkinleştirme ayarlarını Pixel 3 altında bulabilirsiniz.hareket ayarları. En son Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'de, gezinme hareketini devre dışı bırakamazsınız. Varsayılan olarak gizli geri, ana sayfa ve son düğme ve bunun yerine Pixel 3 ve Pixel 3 XL'nizde Hap (Yatay) simgesini görebilirsiniz.

Ve hepsi bu. Bunun, Şimdi Oynuyor Pixel 3'ün nasıl açılacağını netleştireceğini umuyoruz. Herhangi bir sorunuz varsa aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. En son güncellemeler için bizimle kalın ve bağlantı kurun.

Yorumlar 0 Yorum ekle