/ / Pixel 2, 2 XL, 3 ve 3 XL'de Çalışırken Durdurulmuş Şimdi Nasıl Onarılır

Pixel 2, 2 XL, 3 ve 3 XL'de Çalışırken Durdurulmuş Şimdi Nasıl Onarılır

İşte şimdi nasıl düzeltileceği Oynatma çalışmayı durdurdu veyaGoogle Pixel 2, 2 XL, Pixel 3 ve 3 XL'de kilit ekranında gösterilmiyor. Ayrıca, kullanıcılar bazen Pixel 2 XL cihazlarında şarkıların tanımlanmadığını söyledi. Düzeltmek için Pixel ortam hizmetlerinin temiz depolanmasını deneyebilirsiniz. Şimdi çalma özelliği, cihazınızın yakınında çalan şarkıları veya müziği tanımlamak için kullanılır. Listede 18000 şarkı var, bu yüzden listedeki şarkınızın olduğundan emin olun. Ayrıca, başlamak için 60 saniye sonra şarkıları tanımlar. Pixel 2, 3 ve diğer Pixel cihazlarınızda bu tür bir sorunla hiç karşılaştınız mı?

• Çalışmayan bir widget'ta Pixel 2 nasıl düzeltilir
  • Telefon görüşmeleri sırasında Pixel 3 siyah ekranı nasıl düzeltilir
  • Pixel 2 ve Pixel 2 XL durum çubuğu simgeleri nasıl kaldırılır

Pixel 2 Artık Çalışmıyor Sorununu Çözme

Aşağıda, Pixel 2 XL, Pixel 3 XL ve Pixel 2 cihazlarda çalışmayan Şimdi oynatılan sorunu düzeltmek için 3 farklı olası yöntemi deneyin.

Pixel 2 / Pixel 3'ünüzü yeniden başlatın

Google Pixel 2 veya Pixel 2 XL cihazınızdaki güç düğmesine dokunun ve basılı tutun. Yeniden Başlat seçeneğine dokunun. Yeniden başlattıktan sonra Pixel 2 iseniz, cihazınızın şarkıyı tanımlayıp tanımlamadığını kontrol edin.

Şu An Çalınırken Etkin Olduğundan Emin Olun

Pixel 2 XL ve Pixel 2 cihazlarda Şimdi oynatılıyor özelliğini etkinleştirdiğinizden emin olun.

Aşama 1: Git Ayarlar Pixel 2 ve Pixel 2 XL'nizde.

Adım 2: Dokunmak Ses.

Şimdi Yürütülüyor'u açmak için Google Pixel 2 gelişmiş ayarları

Aşama 3: Dokunmak İleri.

Google Pixel 2 XL'de Şimdi Oynatma Ayarları

4. Adım: Üzerine dokunun Şimdi oynuyor.

Pixel 2 XL, Pixel 3 XL ve Pixel 2'de çalışmayan Şimdi Düzeltme

Adım 5: Açın "Kilit ekranında göster ".

Ayrıca görebilirsiniz bildirimleri göster aşağıdaki seçenek kilit ekranında gösterilir. Kilit ekranında Şu An Çalınan bildirimlerini göstermek için ekranı açın.

Pixel Ambient Hizmetlerinin Temiz Depolanması

Aşama 1: Git Ayarlar.

Adım 2: Üzerine dokunun Uygulamalar ve bildirimler.

Aşama 3: Dokunmak Tüm uygulamaları görün.

4. Adım: Dokunmak Üç dikey nokta sağ üst köşede.

Adım 5: Seçin Sistemi göster.

Şimdi düzelt Google Pixel 2'de oynatma çalışmayı durdurdu veya kilit ekranında görünmüyor

6. Adım: Aşağı kaydırın ve dokunun Piksel Ortam Hizmeti.

Pixel 2 XL Şimdi Yürütülüyor sorununu gidermek için Pixel Ambient Services Depolamasını Temizleme

7. Adım: Üzerine dokunun Depolama ve önbellek.

Pixel 2 XL'de Çalışırken Durdurulmuş Şimdi Nasıl Onarılır

8. Adım: Dokunmak Açık depolama.

9. Adım: Dokunmak tamam.

Pixel'inizi yeniden başlatın ve düzeltmeyi kontrol edin.

Piksel Ortam Hizmetlerini Durmaya Zorla

Pixel 2 Şimdi Çalışmıyor Oynarken Nasıl Onarılır

Ayarlar> Uygulamalar ve bildirimler> Tüm uygulamaları görün> Sağ üstteki üç dikey nokta> Sistemi göster> Pixel Ambient Services> Durmaya zorla> ​​Tamam

Pixel 2'yi Şimdi Oynatmayı Düzeltmek İçin Şimdi Oynatılıyor'u Kapatın Çalışmıyor

İçinde Pixel kullanıcı topluluğu, bu çözümü görebilirsiniz.

Aşama 1: Kapat Şimdi oynuyor yukarıda verilen yöntemi kullanarak.

Adım 2: Kapat Telefonunuzu açın ve en az 20-30 saniye bekleyin.

Aşama 3: Açık Pixel 2 ve Pixel 2 XL'niz.

4. Adım: Şimdi Şimdi çalınıyor'u açın Pixel 2 cihazınızda.

Pixel 2'yi düzeltmek için olası çözümler listesini sonlandırınŞimdi Çalıyor çalışmıyor. Yukarıda kaçırdığımız başka ipuçlarınız var mı? Aşağıdaki yorum kutusunda bizimle paylaşın. Diğer Pixel 2 ve Pixel 2 XL ipuçlarımıza göz atmayı unutmayın.

Yorumlar 0 Yorum ekle