Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de Active Edge Nasıl Etkinleştirilir
Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de aktif kenarın nasıl etkinleştirileceği aşağıda açıklanmıştır. Google Pixel 2 (XL) adı verilen yeni bir sıkma işlevi kullanır Aktif kenar. Bu Sıkıştırma hareketini kullanarak,Telefonunuzun alt yarısını sıkıştırmak için Google Asistan'ı başlatın. Pixel 2 ve Pixel 2 XL Aktif kenar özelliklerinde, sıkıştırma hassasiyetini değiştirebilir, Asistanınız için sıkıştırabilir, ekran kapalıyken Asistan'ı açabilir ve sessize almak için sıkıştır seçeneğini kullanabilirsiniz.
Google Pixel 2 ve Pixel 2, en yüksek puan alan 1 numaralı Akıllı Telefon kamerası, Qualcomm Snapdragon 835 işlemci, özçekim yapmak Google asistanı, yüksek tanımlı stereo hoparlörler, gerçek zamanlı kullanım için sıkıştırma, suya ve toza dayanıklılık ve daha fazlası ile.
Oku bunu:
- Android 8.0 Oreo'da bildirimler nasıl ertelenir?
- Pixel 3 ve Pixel 3 XL'de Ambiyans ekranı nasıl açılır
- Android 8.0 Oreo'da hamle hareketi nasıl kullanılır
Pixel 2 XL ve Pixel 2'de Active Edge Nasıl Kullanılır
Bu, Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de aktif kenarı etkinleştirkullanıcıların Google Asistan'ı başlatmak için kenarları sıkıştırmasına olanak tanır. Ayrıca, Sıkıştırma duyarlılığını hafif sıkıştırma veya sert sıkıştırma olarak değiştirin. HTC U11 cihazında, bu özellik kamera, Amazon Alexa vb. Gibi çeşitli uygulamaların başlatılmasına yardımcı olur.
Aşama 1: Git Ayarlar Pixel 2 ve Pixel 2 XL'nizde.
Adım 2: Aşağı kaydırın ve Sistem.
Aşama 3: Dokunmak Mimik.
4. Adım: Dokunmak Aktif Kenar.
Adım 5: Açın Asistanınız için sıkıştırın etkinleştirmek için.
Alternatif Yol (Stok Android 11 İşletim Sistemi): Ayarlar> Uygulamalar ve bildirimler> Gelişmiş> Varsayılan uygulamalar> Digital Assistant uygulaması> Active Edge> Asistanınız için Sıkıştırmayı Aç / Kapat.
Şimdi aşağıda verilen seçenekler Pixel 2'deki Active Edge ayarlarına bakın. Ayrıca, yukarıdaki ayarları kullanarak Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de Active Edge'i kapatın.
Asistanınız İçin Sıkın
Google Assistant'ı başlatmak için Piksellerinizin alt yarısını hızlıca sıkın ve ardından bırakın.
Ekran Kapalıyken Asistanı Aç
Telefon ekranınız kapalıyken bile yardımcınızı açmak için bunu devre dışı bırakın veya etkinleştirin.
Telefonu Susturmak İçin Sıkıştır
Piksellerinizdeki bildirimleri, alarmları, zamanlayıcıları ve gelen aramaları susturur.
Pixel 2 ve Diğer Piksellerde Active Edge Nasıl Devre Dışı Bırakılır
Ayarlar> Sistem> Hareketler> Active Edge> "Asistanınız için Sıkıştır" ı kapatın
Active Edge'in Pixel 2 ve Pixel 2 XL telefonlarda nasıl kullanılacağı hakkında tüm bildiğim bu. Başka Pixel 2 ipucunuz varsa yorumlarda bize bildirin.