Samsung Note 10 Nasıl Dondurulur
Android 10 güncellemesinden sonra donmuş Galaxy Note 10+ sizi rahatsız mı ediyor? Samsung Note 10'u nasıl düzelteceğiniz ve Note 10 Plus donmaya devam ediyor veya tepkisiz ekran. Note 10 plus'ın birkaç nedeni vardır.Android güncellemeleri, uygulama sorunları, uygulama güncellemeleri, arka planda çalışan birkaç uygulama, tam depolama vb. gibi gecikmeli sorunlar. Ekran açıkken galaxy Note 10'unuz donmuşsa, güç düğmesine yaklaşık 30 saniye uzun basın ve cihazınızı yeniden başlatın düzeltmeyi kontrol etmek için.
Telefonunuz bir kereden fazla gecikiyor ve donuyorsa, denemeniz gerekir. fabrika ayarlarına sıfırlama Samsung Galaxy Note 10 sorunu çözmek için. Verileri sıfırlamadan önce verileri yedekleyin ve geri yükleyin. Aşağıdaki adımlardan birine göz atın Samsung Galaxy Note 10 donma sorunlarını çözebilir.
- Galaxy S8 bölünmüş ekran sorunu nasıl giderilir
- Samsung Galaxy S7 nasıl düzeltilir tekrar tekrar başlatmaya devam ediyor
- Galaxy Note 9'da düşük çağrı hacmi sorunları nasıl giderilir
- Şifre, PIN veya desen kilidini unutursanız Galaxy Note 10'un kilidi nasıl açılır
Galaxy Note 10 Donmuş veya Yanıt Vermeyen Ekran Nasıl Onarılır
Galaxy Note 10'unuz donarsa veya yanıt vermezse, sorunları çözmek için aşağıda verilen sorun giderme adımlarını uygulayın.
Sistem Güncellemesini Kontrol Edin
Not 10'daki en son yazılımla sistem güncellemelerinden emin olun. Mevcut olup olmadığını kontrol edin ve cihazınıza sistem güncellemelerini yükleyin.
Ayarlar> Yazılım güncelleme> Güncellemeleri manuel olarak indir
Ayrıca, Samsung Galaxy cihazlarınızda bulunan güncellemeyi otomatik olarak kontrol etmek istiyorsanız zamanı ayarlayın.
Samsung Note 10 donmasını veya yanıt vermemesini düzeltmek için Uygulama Güncellemelerini kontrol edin
Uygulama ayarlarını kullanarak uygulama güncellemelerini kontrol edeceksiniz.
Play store uygulaması> Üç yatay çizgi (Manu)> Uygulamalarım ve oyunlarım> güncelleme varsa, Tümünü güncelle'ye dokunun.
Uygulama sorunlara neden oluyorsa, sorunu çözebilecek şekilde cihazınızın performansını artırabilir.
Depolama Notu 10'u neredeyse doluysa Boşaltın
Cihazınızın dahili depolaması neredeyse doluysa şunları yapmanız gerekir: yer açmak Galaxy Note 10 + 'da düzgün çalışması için. Gereksiz verileri kaldırın ve kullanmadığınız uygulamaları kapatın.
Ayarlar> Cihaz bakımı> Depolama
Samsung Note 10'u Donmaya Devam Etmek İçin Güvenli Modu Etkinleştir
Buraya Tıkla Cihazınızda sorunlara neden olan bir üçüncü taraf uygulaması bulmak için Samsung Note 10'da güvenli modu açmak için. Güvenli modu etkinleştirirken, tüm üçüncü taraf uygulamaları geçici olarak kapatır.
Güç düğmesini basılı tutun> Gücü kapatın> Tamam'a uzun basın
Ekranın altında güvenli mod simgesini görürsünüz.ekran. Güvenli moddayken sorununuz düzeliyorsa, bu soruna indirilen bir üçüncü taraf uygulaması neden olmaktadır. Güvenli moddan çıkmak için Note 10+, cihazınızı yeniden başlatın. Son yüklenen uygulamaları birer birer kaldırın ve sorunları çözmek için kontrol edin.
Fabrika Sıfırlama Samsung Note 10
Bir fabrika verilerine sıfırlama cihazınızdaki tüm verileri kaldıracak. Önemli verilerinizi yedeklediğinizden ve geri yüklediğinizden emin olun.
Aşama 1: Aç Ayarlar uygulaması Not 10+.
Adım 2: Dokunmak Genel Müdürlük.
Aşama 3: Dokunmak Sıfırla.
4. Adım: Dokunmak Fabrika verilerine sıfırlama.
Adım 5: Dokunmak Telefonu resetle.
6. Adım: Dokunmak Hepsini sil.
Şimdi cihazınızı yeniden başlatın ve Not 10 donmuş veya yanıt vermiyor düzeltmek için kontrol edin. Yukarıdaki yöntemlerden hiçbiri sorunları çözmezse, sert sıfırlama Samsung Note 10.
Samsung Note 10 donmasını veya yanıt vermemesini düzeltmenin başka bir yolunu biliyorsanız, yorum bölümünde bana bildirin. Onu listeye ekleyeceğim. Diğer makalelerimize de göz atmayı unutmayın.