Samsung Galaxy Note 10 Uygulamaları Nasıl Kilitlenip Donmaya Devam Ediyor?
Kilitlenen Mesajlar veya Telefon uygulamaları yüzünden can sıkıcıSamsung Note 10+ ve Note 10? Bu eğitim, çökmeye ve donmaya devam eden Samsung Galaxy Note 10 uygulamalarını düzeltmenize yardımcı olacaktır. Uygulamanın android sorunlarını durdurmaya devam etmesinin birkaç nedeni vardır. arka planda çalışan uygulamalar, uygulama güncellenmedi veya işletim sistemi güncellemesi kaçırıldı, daha düşük bellek, daha fazla uygulama yüklediyseniz cihazınızı yavaşlatır vb. Eğer galaksi iseniz Note 10 plus uygulamaları aniden durmaya devam ederse, uygulama önbelleğini temizle veya android telefon veya tablette uygulama güncellemelerini kaldırın.
Ayrıca, Samsung Note 10'da güvenli modu aç herhangi bir soruna neden olan herhangi bir üçüncü taraf uygulamasını kontrol etmek için. Samsung Galaxy Note 10 uygulamalarının çökmesine neden olan sorunları gidermek için farklı yöntemler verilen aşağıya göz atın.
- Galaxy S10 plus'ta düşük çağrı hacmi sorunları nasıl giderilir
- Galaxy Note 10 + 'da Bluetooth'un çalışmaması nasıl düzeltilir
- Galaxy S10 plus nasıl düzeltilir açılmıyor
- Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus'ta Siyah Ekran sorunu nasıl giderilir
Galaxy Note 10 Uygulamaları Kilitlenme Sorunlarına Nasıl Devam Edilir
Her şeyden önce, Not 10'unuzu uzun süre yeniden başlatın.güç düğmesine basın ve yeniden başlat düğmesine dokunun. Cihazı yeniden başlattıktan sonra uygulamayı açın ve düzeltmeyi kontrol edin. Samsung Note 10'daki uygulamaların donmasını düzeltmek için aşağıdaki sorun giderme adımlarını uygulayın.
Telefon Güncellemesini Kontrol Et
Note 10+ cihazınız için mevcut herhangi bir yazılım güncellemesini kontrol edin. Sistem güncellemeleri, cihaz performansını artıracak ve telefonunuzdaki küçük hataları düzeltecektir.
Aşama 1: Git Ayarlar.
Adım 2: Aşağı kaydırın ve üzerine dokunun Telefon hakkında.
Aşama 3: Üzerine dokunun Yazılım bilgileri.
Güncelleme mevcutsa güncelleyin ve sorunu düzeltmek için kontrol edin.
Uygulama Güncellemesini Kontrol Edin
Telefonunuzdaki oyun mağazası ayarlarını kullanarak uygulama güncellemelerini kontrol etmeniz gerekir.
Aşama 1: Aç Oyun mağazası.
Adım 2: Üzerine dokunun Üç yatay çizgi (Menü) sol üst köşede.
Aşama 3: Üzerine dokunun Uygulamalarım ve oyunlarım.
4. Adım: Üzerine dokunun Tümünü güncelle.
Samsung Galaxy Note 10 Uygulamalarını Düzeltmek için Uygulama Güncellemelerini Kaldırın Durdurmaya Devam Edin
Uygulamalarla ilgili sorunları gidermek için uygulamanın en son sürümle güncellendiğinden emin olun. Uygulama aniden çalışmayı durdurduysa, uygulama güncellemelerini kaldırmayı ve en son sürümle tekrar güncellemeyi deneyin.
Aşama 1: Aç Ayarlar uygulaması.
Adım 2: Dokunmak Uygulamalar.
Aşama 3: Uygulamayı seçin güncellemeyi kaldırmak istiyorsunuz.
4. Adım: Dokunmak Üç dikey nokta (Daha Fazla) sağ üst köşede.
Adım 5: Dokunmak Güncellemeleri kaldır.
Bu, uygulamayı fabrika sürümüyle değiştirecektir. Tüm uygulama verileri cihazınızdan kaldırılacaktır.
6. Adım: Dokunmak TAMAM.
Şimdi cihazınızı yeniden başlatın ve aşağıda verilen ayarları kullanarak güncelleyin.
Play store> Sol üst köşede üç yatay çizgi> Uygulamalarım ve oyunlarım> Tümünü güncelle
Umarım bu çözüm Samsung Note 10 uygulamalarının donma ve çökme sorunlarını çözer.
Not 10'daki Uygulama Önbelleğini Temizle
Uygulama, cihazınızın veya uygulamanın donmasını yavaşlatırsa, uygulama önbelleğini temizlemeyi deneyin. Not 10. Uygulama verilerini cihazınızdan geçici olarak kaldıracaktır.
Aşama 1: Aç Ayarlar uygulaması.
Adım 2: Dokunmak Uygulamalar.
Aşama 3: Uygulama seçin galaxy Note 10+ üzerinde uygulama önbelleğini temizlemek istiyorsunuz.
4. Adım: Dokunmak depolama.
Adım 5: Dokunmak önbelleği temizle.
Şimdi cihazınızı yeniden başlatın ve uygulama sorunlarını düzeltmek için kontrol edin. Değilse, uygulama verilerini temizlemeyi veya depolama alanını temizlemeyi deneyin.
Güvenli Modu Etkinleştir
Aşama 1: Tuşunu basılı tutun. güç düğmesi Not 10 artı.
Adım 2: Dokunun ve basılı tutun. Kapat görüntüleyene kadar düğme Güvenli modda yeniden başlatın.
Aşama 3: Dokunmak tamam Note 10+ güvenli modda yeniden başlatmak için.
4. Adım: Görebilirsin Güvenli mod Sol alt köşede sembolü görünür.
Şimdi indirdiğiniz tüm üçüncü taraf uygulamalarını gizleyinGalaxy Note 10+ cihazınız. Telefonunuzun çökmesini veya donmasını kontrol edin. Sorun bulamıyorsanız bu, üçüncü taraf uygulamaların sorun yarattığı anlamına gelir. Güvenli moddayken sorununuz düzelmiyorsa bu, sorunun uygulamalarla ilgili olmadığı anlamına gelir. Donanımla ilgili sorunları kontrol edin. Samsung Note 10 ve Note 10+ üzerinde Güvenli Modu kapatmak için telefonunuzu yeniden başlatın.
Durdurmaya Zorla
Ayarlar> Uygulamalar> Uygulama seçin> Durmaya zorla> Tamam
Şimdi, bu uygulama cihazınızda hatalı davranıyor. Telefonunuzu yeniden başlatın ve düzeltmeyi kontrol edin. Yukarıda verilen yöntemlerden hiçbiri sorunu çözmezse, aşağıda verilen ayarları kullanarak uygulamayı kaldırın.
Uygulamayı kaldırın ve tekrar kurun
Yöntemlerden hiçbiri uygulama sorunlarını çözmezse, uygulamayı kaldır Samsung Note 10+ ve Note 10'unuzdan.
Aşama 1: Açık Oyun mağazası.
Adım 2: Dokunmak Daha ekranın sol üst köşesinde.
Aşama 3: Dokunmak Uygulamalarım ve oyunlarım.
4. Adım: Simgesine dokunun. Yüklü sekme.
5. Adım: Uygulamayı seçin kaldırmak istediğiniz listeden.
6. Adım: Dokunmak Kaldır'ı tıklayın.
Bu açılır mesaj ekranda belirir: Bu Android sistem uygulamasındaki tüm güncellemeleri kaldırmak istiyor musunuz?
7. Adım: Dokunmak TAMAM.
Uygulamayı cihazınızdan kaldırın. Şimdi telefonunuzu yeniden başlatın ve bir oyun mağazası veya Samsung mağazası kullanarak uygulamayı yeniden yükleyin ve Not 10 uygulamaları sorununu düzeltmek için kontrol edin.
Samsung'u düzeltmek için olası yöntemler listesini sonlandırınGalaxy Note 10 uygulamaları çökmeye ve donma sorunlarına devam ediyor Paylaşmak istediğiniz başka ipuçlarınız var mı? Bunları zaten uyguluyor musunuz? Yorumlara basın ve bize bildirin!