Özel Zil Sesi Android 9 Pie Nasıl Ayarlanır
Özel zil sesi Android 9 Pie eklemek ister misiniz? Android 9 Pie cihazlarda zil sesini nasıl değiştireceğiniz aşağıda açıklanmıştır. Android 9 Pie'de bir şarkıyı zil sesi olarak yapmak için öncelikle telefonunuza zil sesi indirin. Yeni bir zil sesi veya şarkı (İndirilen) eklemek için herhangi bir dosya yöneticisi uygulamasını kullanmanız gerekir. Pixel 3, 3 XL, 3a XL, 2 XL ve daha fazlası gibi cihazlarınızda. Yapabilirsin bir şarkıyı zil sesi olarak ayarla ve kişi olarak zil sesini ayarla Android 9.0 Pie cihazlarınızda ses ayarları altında.
Varsayılan olarak, yalnızca cihazınızdaki mevcut listeden varsayılan android Pie zil sesini uygularsınız. Özel zil sesi Android Pie 9'un nasıl ekleneceğini görelim.
- Android Pie 9.0'da Ekran süresi nasıl kullanılır?
- En iyi 5 Android 9 Pie özelliği
- Google Pixel 3 ve 3 XL'de bildirim sesi nasıl değiştirilir?
Zil Sesi Android 9 Pastası Nasıl Ayarlanır veya Değiştirilir
Öncelikle Google Pixel, Pixel 2 XL, Pixel 3 ve Pixel 3 XL gibi android 9 Pie cihazlarınızda telefon zil sesini değiştirmek için basit bir ayar görelim.
Aşama 1: Bildirim panelini aşağı kaydırın ve Ayarlar dişli çark simgesi.
Adım 2: Dokunmak Sesler.
Aşama 3: Aşağı kaydırın ve Telefon zil sesi.
4. Adım: Bir zil sesi seçin listeden ve dokunun Kayıt etmek Android Pie 9.0'da kendi zil sesini ayarlamak için.
Google Pixel ve diğer Pixel cihazlarda, bu ayarı kullanarak özel zil sesi ayarlayamazsınız. Android Pie 9.0'da özel zil sesi eklemeyi ve bir şarkıyı zil sesi olarak ayarlamayı görelim.
Android 9 Pie'de Özel Zil Sesi Nasıl Ayarlanır
Bu yöntemi kullanarak, şarkı ekle ve diğer indirilen mp3 zil seslerini android Pie ve diğer cihazlarınızdaki telefonunuzun zil sesi listesine ekleyin. Zil sesini veya şarkıyı indirdiğinizden emin olun telefon zil sesi listesine eklemek istiyorsunuz. İndirme klasöründe, indirilen müzik dosyalarını veya şarkıları görüntüleyebilirsiniz.
Aşama 1: Öncelikle herhangi birini indirin dosya yöneticisi uygulaması oyun mağazasından.
Adım 2: Açık Dosya yöneticisi> Müzik> İndir> Eklemek istediğiniz zil seslerini seçin> Diğer> Taşı> Dahili depolama> Zil sesleri> Tamam
Artık telefon zil sesi listesine eklenen yeni özel zil sesini görebilirsiniz.
Aşama 3: Git ayarlar> cihaz> ses> Telefon zil sesi> Zil sesleri listesi (Yeni zil sesi eklendi)> Zil sesi seçin> Kaydet
Contact Android 9 Pie İçin Özel Bir Zil Sesi Nasıl Ayarlanır
Aşağıdaki ayarları kullanarak android 9.0 Pie ve diğer cihazlarda belirli kişiler için ayrı ayrı özel bir zil sesi ayarlayabilirsiniz.
Aşama 1: Açık Kişiler uygulaması Android Pie 9.0'da.
Adım 2: Simgesine dokunun. kişi adı bir zil sesi ayarlamak istiyorsunuz.
Aşama 3: Dokunmak Daha.
4. Adım: Seçiniz Zil sesini ayarlayın.
Adım 5: Bir zil sesi seçin listeden & dokunun Kayıt etmek.
Şimdi android 9 Pie cihazlarında belirli kişilere bir zil sesi ayarlayın.
Ve hepsi bu. Umarım bu küçük ipucu, Android Pie 9.0 zil sesini değiştirmeye yardımcı olur. Herhangi bir sorunuz varsa, aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin.