/ / Android Oreo 8.1'de Özel Zil Sesi Nasıl Ayarlanır

Android Oreo 8.1'de Özel Zil Sesi Nasıl Ayarlanır

Varsayılan olarak, Android cihazlarınızda zil sesini ayarlayın.Android Oreo 8.0 ve 8.1 cihazlarda özel zil sesi ayarlamak oldukça kolaydır. Telefon galerisinden doğrudan özel zil sesleri, müzik dosyaları / şarkılar ve diğer üçüncü taraf sesleri ekleyebilirsiniz. İndirilen zil seslerini önceki Android Nougat 7.1.2 sürümünde doğrudan ekleyemezsiniz. Doğrudan özel bir zil sesi eklemeyecekseniz üçüncü taraf bir zil sesi ayarlamak için bir dosya yöneticisi uygulaması kullanmanız gerekir.

Android Oreo ses ayarlarında telefonu ayarlayabilirsiniz.zil sesi, varsayılan bildirim sesi, varsayılan alarm sesi ve tuş takımı tonları, ekran kilitleme sesleri, şarj sesleri, dokunma sesleri ve dokunulduğunda titreşim gibi sesleri ve titreşimleri etkinleştirin. Ayrıca, Android Oreo cihazlarınızda aramalar için titreşimi etkinleştirin. Android Oreo 8.0 cihazlarında özel zil sesi ayarlamak için aşağıda verilen adım adım kılavuzu izleyin.

• Android'de özel kısa mesaj bildirim sesi nasıl ayarlanır
  • Facebook Messenger Uygulamasında bildirim sesi ve zil sesi nasıl değiştirilir
  • Android 9 Pie'de bildirim sesi nasıl özelleştirilir

Android Oreo 8.0'da Özel Zil Sesi Nasıl Ayarlanır

Android Oreo 8.0 ve 8.1 kişilerinize kendi zil seslerinizi, bildirim seslerinizi ve diğer özel zil seslerinizi ekleyebilirsiniz. Ayrıca, ses ayarlarını kullanarak Android Oreo'da Rahatsız etmeyin'i ayarlayın.

Aşama 1: Git Ayarlar Android Oreo cihazlarınızda.

Adım 2: Dokunmak Ses.

Android Oreo 8.0 cihazında zil sesini ayarla

Aşama 3: Dokunmak Telefon zil sesi.

Android Oreo 8.0'da özel zil sesi ayarlayın

4. Adım: Dokunmak + Zil sesi ekleyin.

Adım 5: Seçin özel zil sesi eklemek istiyorsun.

6. Adım: Eklenen zil sesini seçin ve dokunun TAMAM.

Şimdi zil sesini Android Oreo zil sesiniz olarak ayarlayın.

Android Oreo 8.0'da Varsayılan Bildirim Sesini Değiştirin

Ayarlar> Ses> Gelişmiş> Varsayılan bildirim sesi> + Zil sesi ekle> Seç> Seçili zil sesini seçin> Tamam

Android Oreo 8.0'da Alarm Sesini Değiştirin

Ayarlar> Ses> Gelişmiş> Varsayılan alarm sesi> + Zil sesi ekle> Seç> Seçili zil sesini seçin> Tamam

Android Oreo 8.0'da Sesleri ve Titreşimi Açma / Kapatma

Varsayılan olarak, android 8.0'da sesleri ve titreşimi devre dışı bırakın. Android Oreo cihazlarınızda dokunmatik sesi, üstte titreşimi, tuş takımı tonlarını, ekran kilitleme sesini ve şarj sesini etkinleştirebilirsiniz.

Ayarlar> Ses> Gelişmiş> Diğer sesler ve titreşimler> Tuş takımı tonlarını, ekran kilitleme seslerini, şarj sesini, dokunma seslerini ve dokunulduğunda titreşimi etkinleştirin veya devre dışı bırakın

Ve hepsi bu.Umarım android Oreo 8.0 cihazlarında özel zil sesi ayarlamak için bu ipucunu beğenirsiniz. Bizimle paylaşmak istediğiniz herhangi bir ipucunuz var mı? Herhangi bir sorununuz varsa, aşağıdaki yorum kutunuzda bize bildirin.

Yorumlar 0 Yorum ekle