/ / Google Pixel Cihazlarında Varsayılan Uygulamalar Nasıl Temizlenir

Google Pixel Cihazlarında Varsayılan Uygulamalar Nasıl Temizlenir

Varsayılan olarak Google Pixel'inizde varsayılan uygulamaları ayarlayın,Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, 3 XL, Pixel 3a, 3a XL, Pixel 4, 4 XL ve diğer en yeni Android cihazlar. Sistem varsayılan uygulamasını değiştirdiyseniz ve varsayılan uygulama ayarlarını yeniden ayarlamak istiyorsanız, Pixel cihazlarınızdaki varsayılan uygulamaları temizlemeniz gerekir. Varsayılan uygulamaları kullanmak istemiyorsanız, varsayılan uygulamaları değiştir Pixel gibi tarayıcı uygulamalarınızda, ev uygulamalarınızda, kamera uygulamalarınızda, telefon uygulamalarınızda, müzik uygulamalarınızda ve daha fazlasını uygulamaları ve bildirim ayarlarını kullanarak.

Son günlerde yüklü android P Beta Google Pixel cihazımda ve cihazımda varsayılan uygulama seçeneklerini temizle göreceğim. Google Pixel (9.0) cihazlarda varsayılan uygulamaları temizlemek için aşağıda verilen adım adım süreci izleyin.

• Google Pixel XL'de pil tasarrufu modu nasıl açılır
  • Pixel ve Pixel XL'de uygulama bildirimleri nasıl engellenir
  • Google Pixel ve Pixel XL'de pop-up reklamlar nasıl engellenir

Google Pixel'de Varsayılan Uygulamalar Nasıl Temizlenir

Aşama 1: Bildirim panelini aşağı kaydırın ve Ayarlar simgesi.

Adım 2: Dokunmak Uygulamalar ve bildirimler.

Aşama 3: Dokunmak Tüm uygulamaları görün Android Oreo 8.1'inizde & Android P 9.0 kurulu ise.

Yüklü uygulamaların listesi, Google Pixel'inizdeki ve diğer cihazlarınızdaki bir görünümdür.

Pixel 9.0'da mesaj uygulamasını açın

4. Adım: Dokunmak Uygulama varsayılan uygulama ayarlarını temizlemek istiyorsunuz.

Google Pixel 9.0'daki gelişmiş ayarlar

Adım 5: Dokunmak İleri.

Google Pixel 9.0'da varsayılan uygulamaları temizleyin

6. Adım: Dokunmak Varsayılan olarak açın.

Google Pixel 9.0'da varsayılan uygulamalar nasıl temizlenir

7. Adım: Dokunmak Varsayılanları temizle.

Şimdi olacak tüm varsayılan uygulamaları temizle Google Pixel cihazınızdaki ayarlar. Ve android cihazlarınızda varsayılan olarak seçilen uygulamaları otomatik olarak ayarlayın.

Google Pixel'de Varsayılan Uygulamalar Nasıl Değiştirilir (Android 8.1 Oreo ve 9.0)

Aşama 1: Bildirim panelini aşağı kaydırın ve Ayarlar simgesi.

Adım 2: Dokunmak Uygulamalar ve bildirimler.

Aşama 3: Aşağı kaydırın ve dokunun Varsayılan uygulamalar.

Burada tarayıcı uygulamasını, ev uygulamasını (Pixel başlatıcı), telefon uygulamasını, SMS uygulamasını, müzik uygulamasını, kamera uygulamasını, takvim uygulamasını ve daha fazlasını görebilirsiniz.

4. Adım: Uygulamayı seçin varsayılan ayarları değiştirmek istiyorsunuz.

Adım 5: Uygulamayı seçin Uygulamayı Google Pixel'de varsayılan olarak ayarlamak için listeden.

Android 10'da Varsayılan Uygulamalar Nasıl Temizlenir

Google Pixel Cihazlarında Varsayılan Uygulamalar Nasıl Temizlenir

Ayarlar> Uygulamalar ve bildirimler> Tüm uygulamaları görün> Uygulamayı seçin> Gelişmiş> Varsayılan olarak aç> Varsayılanları temizle

Android 10'da Varsayılan Uygulamalar Nasıl Değiştirilir

Android 10 Varsayılan Uygulama Değişikliği

Ayarlar> Uygulamalar ve bildirimler> Gelişmiş> Varsayılan uygulamalar> Uygulamayı seçin> Varsayılan uygulama olarak kullanmak istediğiniz uygulamayı seçin

Ve hepsi bu.Google Pixel'deki varsayılan uygulamaları değiştirmek veya temizlemek için yukarıdaki eğiticiyi yararlı buldunuz mu? Herhangi bir sorunuz varsa, aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. Diğer Google Pixel ipuçlarımıza ve püf noktalarımıza göz atmayı kaçırmayın.

Yorumlar 0 Yorum ekle