Android Oreo 8'de YouTube Red Olmadan Resim İçinde Resim Modu Nasıl Etkinleştirilir
Resim içinde resim değil YouTube tarafından can sıkıcıAndroid Oreo cihazlarında mı çalışıyorsunuz? YouTube PIP modunu Android Oreo 8'de kullanmak için cihazınızın YouTube Red'e ihtiyacı var. Android cihazda Red olmadan YouTube resim içinde resim özelliğini kullanmak için herhangi bir püf noktanız var mı? Bu eğitimde, android Oreo 8.1 / 8.0 cihazlarında YouTube kırmızısı olmadan resim içinde resim modunu etkinleştirmek için size adım adım işlem göstereceğim. Android Oreo 8.0 / 8.1 cihazlarda şunları yapabilirsiniz: Red olmadan YouTube PIP modunu etkinleştir Android'de ve aynı anda iki uygulamanın keyfini çıkarın.
YouTube, yalnızca YouTube Red'e abone olan kullanıcıların PIP modunu kullanmasına izin verir. Android Oreo 8.0 cihazlarında YouTube kırmızısı olmadan resim içinde resim modunu etkinleştirmek için adım adım kılavuza bakalım.
- Resim içinde resim modunun android Oreo'da çalışmamasını düzeltme
- Android cihazlarda WhatsApp'ta PIP modu nasıl kullanılır?
Android Oreo 8.0 / 8.1'de YouTube Red Olmadan Resim İçinde Resim Modu Nasıl Etkinleştirilir
Android 8.0 / 8.1 Oreo cihazlarda, aşağıdaki ayarları kullanarak hangi uygulamanın resim içinde resim modunu desteklediğini görebilirsiniz.
Aşama 1: Git Ayarlar Android Oreo'nuzda.
Adım 2: Üzerine dokunun Uygulamalar ve bildirimler.
Aşama 3: Üzerine dokunun İleri.
4. Adım: Üzerine dokunun Özel uygulama erişimi.
Adım 5: Üzerine dokunun Fotoğraf içinde fotoğraf.
Burada, android Oreo cihazlarınızda desteklenen PIP uygulamalarını göreceksiniz. Ayrıca, Oreo'da Pixel 2 YouTube PIP'i etkinleştir / devre dışı bırak aşağıdaki ayarları kullanarak.
Alternatif Yol: Ayarlar> Uygulamalar ve bildirimler> Uygulama bilgileri> PIP modunu devre dışı bırakmak istiyorsanız uygulamaya dokunun (WhatsApp / YouTube / Google Duo) > Gelişmiş> Resim içinde resim
Google Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL'de YouTube Resim İçinde RED Olmadan Resim Nasıl Kullanılır
Aşama 1: Herhangi bir web tarayıcısını açın Pixel ve diğer android Oreo cihazlarınızda.
Adım 2: Git YouTube.com.
Aşama 3: Üzerine dokunun video Arka planda PIP modu olarak oynamak istiyorsanız.
4. Adım: Üzerine dokunun Üç dikey nokta sağ köşenin üstünden.
Burada Masaüstü sitesi seçeneğini göreceksiniz. Varsayılan olarak kontrol edilmemiş bu seçenek.
Adım 5: Kutuyu kontrol et Masaüstü sitesi.
6. Adım: Şimdi videoyu oynat cihazınızda.
Bir ana ekran bildirim panelinde şarkı bildirimini göreceksiniz.
7. Adım: Üzerine dokunun. Ana menü tuşu tarayıcıyı kapatmak için.
8. Adım: Şimdi bildirim panelini aşağı çekin ana ekrandan ve üzerine dokunun şarkı bildirim.
Android Oreo cihazlarınızda çalınan şarkıları göreceksiniz.
9. Adım: Üzerine dokunun. Ekranı büyüt videonun düğmesi.
Adım 10: Üzerine dokunun. Ana ekran düğmesi.
Artık Android Oreo cihazlarda YouTube'u Kırmızı olmadan resim içinde göreceksiniz. Android Oreo cihazlarınızda hem YouTube'u hem de diğer sohbet uygulamasını aynı anda kullanabilirsiniz.
Ve bu kadar.Android Oreo cihazlarınızda YouTube PIP özelliğini kullanıyor musunuz? Android Oreo 8.1 cihazlarda YouTube kırmızısı olmadan resim içinde resim modunu nasıl etkinleştirdiğinizi merakla öğreniyoruz. Diğer Android 8.1 ipuçları ve püf noktalarımıza göz atmayı unutmayın.