Android 10, 9 (Pie), 8.1 (Oreo) 'da Resim İçinde Resim Modu Nasıl Kullanılır
Android 8.0 Oreo, 9 Pie ve en son android sürümünde resim içinde resim modunu nasıl etkinleştirip kullanacağınız aşağıda açıklanmıştır. Android Oreo 8.0'daki bu resim içinde resim modu, aynı anda iki uygulama kullan cihazlarınızda.Varsayılan olarak, android cihazlarınızda resim içinde resim modu etkindir. YouTube videolarını veya filmlerini izleyebilir ve sosyal medya sitelerinde arkadaşlarınızla sohbet edebilir veya ayrıca kitap okuyabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.
Android 8.0 Oreo'da resim içinde resim modunu açtığınızda, Pixel cihazınızın ekranları çok daha küçük görünür. Bu android 8.0 özelliği aşağıdakiler için kullanışlıdır: çok görevli çalışma zaman kazanmak için cihazınızda.Ayrıca Android 8.0 Oreo'da resim içinde resim modunu YouTube'u ayrı ayrı etkinleştirebilirsiniz. Bu eğitimde, Pixel 2 gibi android Oreo 8.0 cihazlarda resim içinde resim modunu nasıl kullanacağınızı göstereceğim. Pixel 2 XL, Google Pixel, Pixel XL, Nexus 6P, Nexus 5X vb.
- Android Oreo'da bölünmüş ekran modu nasıl kullanılır?
- Galaxy Note 8'de ikili uygulamalar nasıl kullanılır?
- Android Oreo 8.0'da bildirim noktaları nasıl etkinleştirilir veya devre dışı bırakılır
- Misafir Modu Nasıl Kullanılır Android 10, 9 (Pie), 8.1 (Oreo), 7.1.2 (Nougat)
Android 8 Oreo'da Resim İçinde Resim Modu Nasıl Etkinleştirilir: YouTube, Whatsapp
Android'de resim içinde resim modunu kullanıyor musunuzcihazlar? Tüm uygulamalar Resim içinde resim modunu desteklemez. Bu resim içinde resim modu, WhatsApp görüntülü arama için de kullanışlıdır. Uygulama ve bildirim ayarlarını kullanarak, android Oreo 8.0'da resim içinde resim modunu devre dışı bırakabilirsiniz. Android Oreo 8.0'da resim içinde resim modunu kullanmak için adım adım kılavuza bakalım.
Aşağıdaki iki yöntemi kullanarak YouTube, WhatsApp, Google Duo ve diğer desteklenen cihazlarda resim içinde resim modunu ayrı ayrı devre dışı bırakabilirsiniz.
Android 10 ve 9 Pie'de resim içinde resim modunu açın
Aşama 1: Git Ayarlar.
Adım 2: Üzerine dokunun Uygulamalar ve bildirimler.
Aşama 3: Üzerine dokunun İleri.
4. Adım: Sayfanın sonunu aşağı kaydırın ve Özel uygulama erişimi.
Adım 5: Üzerine dokunun Fotoğraf içinde fotoğraf.
En son android cihazlarınızda resim içinde resim modunu destekleyen uygulamaların bir listesini görebilirsiniz.
6. Adım: Uygulama Seçin listeden.
7. Adım: Açın veya kapatın Pencere içinde pencere özelliğine izin ver.
Android Oreo 8.0 ve 8.1 için:
Android 8.1 Oreo cihazlarda PIP modunu etkinleştirmek ve kullanmak için aşağıda verilen iki yöntemi inceleyin.
1st Yol: Uygulamaları ve bildirim ayarlarını kullanarak Android'de Bireysel uygulama için PIP Modunu açın
Aşama 1: Git ayarlar Android Oreo cihazlarınızda.
Adım 2: Üzerine dokunun Uygulamalar ve bildirimler.
Cihazınızda yüklü uygulamaların listesi.
Aşama 3: Üzerine dokunun Uygulama bilgisi.
4. Adım: Üzerine dokunun YouTube / WhatsApp veya android O’nun resim içinde resim modunu destekleyen diğer uygulamaları PIP’i devre dışı bırakmak istiyor.
Android Oreo'nuzda PIP modunu etkinleştirmek istediğiniz uygulamaya dokunabilirsiniz.
Adım 5: WhatsApp'a doğru aşağı kaydırın ve üzerine dokunun.
6. Adım: İlerleme bölümünün altında, üzerine dokunun. fotoğraf içinde fotoğraf.
Varsayılan olarak resim içinde resim modunu etkinleştirin WhatsApp'ta. Bu özelliği kullanarak WhatsApp görüntülü aramayı da kullanabilirsiniz.
7. Adım: Açma / kapatma düğmesini açın. resim içinde resim moduna izin ver.
Şimdi piksel, Pixel XL ve Nexus cihazlar gibi android Oreo 8.0 cihazlarınızda resim içinde resim modunu devre dışı bırakın.
İlişkili:
- Android'de çevrimdışı YouTube videosu nasıl izlenir
- Android Oreo'da YouTube kırmızısı olmadan resim içinde resim modu nasıl etkinleştirilir
- Android 10, 9 Pie, 8 Oreo'da bilinmeyen kaynaklara nasıl izin verilir?
2nd Yol: Android 8.1 Oreo'da PIP Modunu Kullanın
Aşama 1: Git Ayarlar
Adım 2: Üzerine dokunun Uygulamalar ve bildirimler
Aşama 3: Üzerine dokunun ileri
4. Adım: Dokunmak Özel uygulama erişimi sayfanın sonunda
Adım 5: Üzerine dokunun Fotoğraf içinde fotoğraf
6. Adım: Dokunmak uygulama PIP modunu etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak istiyorum
7. Adım: Resim içinde resim modunu devre dışı bırakmak için kapatın
Umarız bu, nasıl kullanılacağını netleştirirandroid Oreo 8.0 cihazlarında resim içinde resim modu. Herhangi bir sorunuz varsa, aşağıya yorum yapın. Pixel, Pixel XL ve Nexus'ta çalışmayan resim içinde resim sorunuyla karşılaşırsanız bize bildirin. En kısa sürede size yardımcı olacağız.