Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL'de USB Hata Ayıklama Nasıl Etkinleştirilir
Pixel 4 ve Pixel 4 XL'de USB hata ayıklamayı nasıl etkinleştireceğiniz ve kullanacağınız aşağıda açıklanmıştır. Pixel 4 XL'de USB hata ayıklamayı etkinleştirmek için şunları yaptığınızdan emin olun: geliştirici modunu etkinleştir Pixel 4 ve 4 XL'nizde. Ne zaman USB hata ayıklamasını etkinleştir Samsung veya android telefon, PC veya dizüstü bilgisayar ile telefonunuz arasında veri aktarmak için kullanacaktır. USB hata ayıklamasını cihazınızda geliştirici ayarlarının altında bulabilirsiniz.
USB hata ayıklama geliştirme amaçlıdırsadece amaçlar. Android veya Samsung cihazlarınızdaki verileri kolayca kopyalayabilir, bildirimde bulunmadan uygulama yükleyebilir ve günlük verilerini okuyabilirsiniz. Ayrıca, en son android 10'unuzda USB hata ayıklamayı iptal etmek için önceden yetkilendirdiğiniz tüm bilgisayarlardan USB hata ayıklama erişimini iptal edin. Pixel 4 XL ve Pixel 4'te USB hata ayıklamayı etkinleştirmek için aşağıda verilen adım adım işlemi uygulayın.
- Android 10 Q'da bir WiFi ağı nasıl paylaşılır
- Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL Özellikleri ve Çıkış Tarihi
- Telefon ayarlarını ve Kurtarma modunu kullanarak Android 10 fabrika ayarlarına nasıl sıfırlanır
- Android 10'da veriler nasıl yedeklenir
Pixel 4 XL ve Pixel 4'te USB Hata Ayıklama Nasıl Etkinleştirilir ve Devre Dışı Bırakılır
Her şeyden önce, geliştirici modunu etkinleştir En son android veya Samsung cihazlarınızda kapatıldıysa aşağıdaki adımları kullanarak.
Aşama 1: Şuraya git ayarlar.
Adım 2: Sonuna kadar aşağı kaydırın ve Telefon hakkında.
Aşama 3: Sayfanın sonuna kadar aşağı kaydırın ve 7 kez inşa edin.
İşlem tamamlandıktan sonra bu mesajı ekranda görebilirsiniz: Artık bir geliştiricisiniz!
4. Adım: Basın geri butonu.
Adım 5: Üzerine dokunun Sistem.
6. Adım: Üzerine dokunun İleri.
7. Adım: Üzerine dokunun Geliştirici Seçenekleri.
8. Adım: Çevirin geçiş düğmesi üzerinde.
Bu mesaj gösterilir: Geliştirme ayarlarına izin verilsin mi?
9. Adım: Dokunmak TAMAM.
Şimdi geliştirici seçeneklerini etkinleştirin Samsung veya android cihazlar. Şimdi, aşağıda verilen ayarları kullanarak Android 10 çalıştıran Pixel 4'te USB hata ayıklamayı açın.
Aşama 1: Git ayarlar Google Pixel 4 ve 4 XL'nizde.
Adım 2: Üzerine dokunun Sistem.
Aşama 3: Üzerine dokunun İleri.
4. Adım: Dokunmak Geliştirici Seçenekleri.
Varsayılan olarak, USB hata ayıklama Samsung veya android telefon kapatıldı.
Adım 5: Aşağı kaydırarak hata ayıklama bölümü ve USB hata ayıklamasını aç / kapat.
Bu mesaj ekranda görüntülenir: USB hata ayıklamasına izin ver?
6. Adım: Dokunmak TAMAM.
7. Adım: Şimdi Usb hata ayıklamasını etkinleştir Pixel 4 XL'de.
Şimdi Android telefonunuzu USB kablosu kullanarak PC'ye bağlayın ve veri aktarımı istediğiniz masaüstü veya dizüstü cihazlarınız arasında.
Ve bu kadar.Umarım yukarıda verilen küçük ipucu, Android 10'da USB hata ayıklamayı etkinleştirmek ve kullanmak için yararlıdır. Bu makaleyle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. En son android ipuçları ve püf noktaları için bizimle kalın ve bağlantı kurun.