Pixel 4 ve Pixel 4 XL'de Güvenli Mod Nasıl Etkinleştirilir ve Kapatılır
Pixel 4 XL ve Pixel 4'ünüzü güvenli modda başlatmak istiyor musunuz? Pixel 4 XL ve Pixel 4 çalışırken güvenli modu nasıl etkinleştireceğiniz ve kullanacağınız aşağıda açıklanmıştır Android 10. Cihazınızda varsayılan olarak gizli Pixel 4 güvenli modu. İki yol var güvenli moda gir Google Pixel 4 ve 4 XL'de. Android'inizde güvenli modu açtığınızda, tüm üçüncü taraf uygulamaları telefonunuzdan gizler veya devre dışı bırakır. Ayrıca varsayılan telefon ayarlarını sıfırlayın. Android telefonunuzu yeniden başlatın güvenli modu kapat Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL.
Telefonunuz karşı karşıya geldiğinde uygulama kilitlenme veya donma sorunları, Pixel 4 ve 4 XL'de güvenli modda başlatmanız gerekir. Sen olacaksın uygulama önbelleğini ve verileri temizle belirli bir uygulama ile ilgili sorun varsa. Pixel 4 XL ve Pixel 4 cihazlarda güvenli modu açmak (Kapalı) için aşağıda verilen iki yöntemi uygulayın.
- Pixel 4 ve 4 XL'de uygulama kilitlenme sorunu nasıl giderilir
- Android 10 kurtarma moduna nasıl önyüklenir
- Galaxy S10 ve S10 Plus'ta uygulamanın çökmesi ve donması nasıl düzeltilir
- Pixel 4 ve Pixel 4 XL'de ekran görüntüsü nasıl alınır
Pixel 4 XL ve Pixel 4'te Güvenli Moda Nasıl Girilir ve Çıkılır
Google Pixel 4 XL ve Pixel 4'te aşağıdaki yöntemleri kullanarak güvenli modu açıp kapatabilirsiniz.
1st Yöntem: Açıldığında güvenli mod Pixel 4 XL'yi etkinleştirin
Adım 1: Güç düğmesine uzun basın.
Adım 2: Kapatma düğmesine dokunun ve basılı tutun Ekranda şu mesajı görene kadar: Güvenli modda yeniden başlatın.
Aşama 3: Dokunmak TAMAM.
4. Adım: Şimdi güvenli mod sembolü ekranın sol alt kısmında belirir.
Şimdi telefonunuzun güvenli modda çalıştığını kontrol edin.Sorun ortadan kalkarsa, sorunlarınıza indirilen bir uygulama neden olmaktadır. Pixel 4 XL'de güvenli moddan çıkmak için cihazınızı yeniden başlatın. En son indirilen uygulamaları tek tek kaldırın. Uygulamayı kaldırma sorununu kontrol edin. Sonra uygulamayı kaldır soruna neden olan diğer uygulamaları geri ekleyebilirsiniz. Pixel 4 güvenli modda bir sorun ortadan kalkmazsa diğer çözümleri deneyin.
2nd Yöntem: Kapatıldığında Pixel 4 XL'de güvenli modu etkinleştirin ve kullanın
Aşama 1: Telefonunuzun kapalı olduğundan emin olun, güç düğmesine uzun basın.
Adım 2: Ne zaman Google logosu gösterileri ekranınızda, animasyon başladığında, telefonunuzun ses kısma düğmesine basın ve basılı tutun. Animasyon bitene kadar basılı tutmaya devam edin ve telefonunuz güvenli modda başlar
Aşama 3: Şimdi güvenli mod simgesi ekranın sol alt kısmında belirir.
Şimdi telefonunuzu kullanırken herhangi bir sorun olup olmadığını kontrol edin. Hala sorun yaşıyorsanız, sorunu çözmek için Pixel 4'ü fabrika ayarlarına sıfırlayın veya donanımdan sıfırlayın.
Güvenli mod Pixel 4 XL ve Pixel 4'ten nasıl kurtulurum
Yapabilirsin güvenli moddan çık Google Pixel 4 ve 4 XL'de aşağıdaki ayarları kullanarak.
Aşama 1: Güç düğmesine uzun basın güç menüsünü görene kadar.
Adım 2: Üzerine dokunun Tekrar başlat.
Şimdi Pixel 4 ve 4 XL'de güvenli modu kapatın.
Ve bu kadar.Umarım yukarıda verilen küçük ipucu Pixel 4 XL'de güvenli modu etkinleştirmek ve kullanmak için yararlıdır. Herhangi bir sorunuz varsa, aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. En son güncellemeler için bizimle kalın ve bağlantı kurun.