Bir Uygulamanın Pixel 3 ve Pixel 3 XL'de Veri Kullanmasını Durdurma
Belirli durumlarda verileri kısıtlamak veya kapatmakPixel 3 ve Pixel 3 XL'deki uygulamalar? Uygulamanın Pixel 3 XL ve Pixel 3'te arka plan verilerini kullanmasını nasıl kapatacağınız aşağıda açıklanmıştır. Varsayılan olarak, telefonunuzdaki pil ömrünü kısaltacak şekilde kullanmadığımız bazı uygulamalar arka planda çalışır. Varsayılan olarak arka planda mobil veri kullanımını etkinleştirin. Pixel 3 XL ve Pixel 3'te veri tasarrufu yapmak ve pil ömrünü uzatmak için bir uygulamanın arka plan verilerini kullanmasını durdurun.
Ağ ve internet ayarlarını kullanarak, uygulamayla ilgili belirli veri kullanımını ve Wi-Fi veri kullanımını görebilirsiniz. Bir uygulamanın Pixel 3 ve Pixel 3 XL'deki verileri kullanmasını durdurmak için aşağıda verilen iki farklı yöntemi izleyin.
- Pixel 3: 7 Yolda pil ömrü nasıl iyileştirilir
- Pixel 2 ve Pixel için Google Pixel 3 kamera bağlantı noktasını indirin
- Pixel 2 XL'de Wi-Fi ile arama nasıl etkinleştirilir
- Google Pixel 3a ve Pixel 3a XL'de arka planda çalışan uygulamaların kapatılması
Pixel 3 XL ve Pixel 3'teki Uygulamalar için Arka Plan Veri Kullanımını Kapatma (Android 9 Pastası)
Aşağıda verilen iki farklı yöntemi kullanarak Pixel 3 ve Pixel 3 XL'de uygulama arka plan verilerini kısıtlayabilirsiniz.
1st Yöntem: Ağ ve internet ayarlarını kullanarak Pixel 3 XL'deki verileri kullanarak uygulamayı kısıtlayın
Aşama 1: Bildirim panelini ekranın üst kısmından aşağı kaydırın ve Ayarlar dişli simgesi.
Adım 2: Dokunmak Ağ ve internet.
Aşama 3: Dokunmak Veri kullanımı.
4. Adım: Dokunmak Uygulama veri kullanımı bir mobil bölüm altında.
Tüm uygulama kullanım verilerinin listesi Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'nizde mevcuttur. Arka plan veri uygulamalarını tek tek cihazınızda kısıtlayacaksınız.
Adım 5: Dokunmak uygulama uygulama arka plan verilerini devre dışı bırakmak istiyorsanız.
Varsayılan olarak Pixel 3'ünüzde ve diğer Android cihazlarınızda arka planda veri geçişini açın. (Yukarıdaki ekran görüntüsünü göster)
6. Adım: Kapat Arkaplan verisi uygulamanın geçişi.
Pixel 3'teki uygulamalara göre veri kullanımını azaltmak istiyorsanız, belirlediğiniz sınıra ulaşıldığında verileri otomatik olarak kapatmak için bir veri kullanım sınırı ayarlayın.
2nd Yöntem: Bir uygulamanın, uygulamaları ve bildirim ayarlarını kullanarak Pixel 3 XL'deki verileri kullanmasını durdurun
Aşama 1: Bildirim panelini ekranın üstünden aşağı kaydırın.
Adım 2: Dokunmak Ayarlar dişli simgesi.
Aşama 3: Dokunmak Uygulamalar ve bildirimler.
4. Adım: Dokunmak Tüm uygulamaları görün.
Adım 5: Uygulamayı seçin Pixel 3'te arka plan uygulamalarını kapatmak istiyorsanız.
6. Adım: Dokunmak Veri kullanımı.
7. Adım: Kapat arkaplan verisi.
Şimdi bir uygulamanın Pixel 3 ve Pixel 3 XL cihazlarda arka plan verilerini kullanmasını durdurun.
Pixel 3a ve 3a XL'de (Android 10) bir uygulamanın veri kullanması nasıl engellenir
Ayarlar> Ağ ve internet> Mobil Ağ> Uygulama veri kullanımı> Uygulama Seç> Arka plan verilerini kapat
Alternatif yol: Ayarlar> Uygulamalar ve bildirimler> Tüm uygulamaları görün> Uygulamayı seçin> Mobil veri ve WiFi> Arka plan verilerini kapat
Ve hepsi bu.Umarım bu küçük ipucu, bir uygulamanın Pixel 3 ve Pixel 3 XL'deki verileri kullanmasını durdurmak için yararlıdır. Herhangi bir sorunuz varsa, aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. En son güncellemeler için bizimle kalın ve bağlantı kurun.