/ / Pixel 3, 3 XL, 3a, 3a XL'de Uygulama Güncellemeleri Nasıl Kaldırılır

Pixel 3, 3 XL, 3a, 3a XL'de Uygulama Güncellemeleri Nasıl Kaldırılır

Bir uygulamanın eski bir sürümüne geri dönmek istiyorumGoogle Pixel 3 veya Pixel 3 XL'iniz? Pixel 3 XL ve Pixel 3 Pie'de uygulama güncellemelerinin nasıl kaldırılacağı aşağıda açıklanmıştır. En son özellikleri almak ve cihazınızdaki uygulamayla ilgili bazı sorunları gidermek için uygulamaları güncelledik. Uygulamaları ve bildirim ayarlarını kullanarak Google Pixel 3'te uygulama güncellemelerini kaldırabilirsiniz. Bazen belirli bir uygulamada kullanıcıların karşılaştığı sorunlar, android telefonunuzda veya tabletinizde uygulamayla ilgili sorunlarla karşılaştığınızda bu uygulamayı kaldırma güncelleme yöntemini deneyeceksiniz. Bu seçeneği yalnızca önceden yüklenmiş uygulamalar desteklemektedir.

Kaldırma uygulaması güncellemesi sorunu çözemezse, uygulamayı kaldır Pixel 3 uygulama sorunlarını düzeltmek için tekrar yükleyin. Pixel 3 XL uygulama güncellemelerini kaldırmak için aşağıda verilen adım adım süreci izleyin.

• Pixel 3 XL'de uygulama kilitlenme sorunları nasıl giderilir
  • Bireysel uygulama bildirimleri nasıl devre dışı bırakılır Android 9 Pie
  • Pixel 3a ve Pixel 3a XL'de uygulama önbelleği nasıl temizlenir
  • Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL'de yatay mod nasıl etkinleştirilir

Pixel 3 XL ve Pixel 3'te Bir Uygulamadaki Güncellemeleri Kaldırma

Bu ayar, aşağıda verilen eksiksiz işlemi kullanarak en son ve önceki tüm uygulama güncellemelerini androidinizden kaldıracaktır.

Aşama 1: Ekranın üst kısmından bildirim gölgesini aşağı kaydırın ve Ayarlar dişli simgesi.

Adım 2: Dokunmak Uygulamalar ve bildirimler.

Google Pixel 3 XL sistem uygulamaları listesi

Aşama 3: Dokunmak Tüm uygulamaları görün.

Pixel 3 ve Pixel 3 XL cihazlarınızda yüklü sistem uygulamalarının ve üçüncü taraf uygulamaların listesi görünür.

Google Pixel 3'ünüzdeki bir uygulamanın eski bir sürümüne dönün

4. Adım: Seçin uygulama uygulama güncellemesini kaldırmak istiyorsunuz.

Google Pixel 3'te uygulama güncellemelerini kaldırın

Adım 5: Dokunmak Üç dikey nokta (Daha Fazla) sağ üst köşede.

Pixel 3'te uygulama güncellemeleri nasıl kaldırılır

6. Adım: Dokunmak Güncellemeyi kaldırın.

Ekrandaki bu açılır mesaj görünümü: Bu uygulama fabrika sürümüyle değiştirilsin mi?

Pixel 3 XL'de en son uygulama güncellemelerini kaldırın

7. Adım: Dokunmak TAMAM.

Artık tüm uygulama verileri android telefonunuzdan veya tablet cihazlarınızdan kaldırılacaktır. Aşağıda verilen ayarları kullanarak uygulamayı manuel olarak güncelleyebilir veya cihazınızdaki uygulamaları otomatik olarak güncelleyebilirsiniz.

Pixel 3 ve Pixel 3 XL'deki uygulamaları otomatik olarak günceller

Aşama 1: Play mağazasını aç Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'nizde.

Adım 2: Dokunmak Üç yatay çizgi (Daha Fazla) sağ üst köşede.

Aşama 3: Aşağı kaydırın ve dokunun Ayarlar.

4. Adım: Dokunmak Uygulamaları otomatik güncelle genel bölümün altında.

Burada üç seçeneği görebilirsiniz: ağ üzerinden, yalnızca kablosuz üzerinden ve uygulamaları otomatik güncelleme.

Adım 5: Seç Yalnızca Wi-Fi üzerinden.

Artık mevcut uygulama güncellemeleri varken Pixel 3'ünüzdeki uygulamaları otomatik olarak güncelleyin.

Ve bu kadar.Pixel 3 ve Pixel 3 XL'de uygulama güncellemelerinin kaldırılmasıyla ilgili hala sorularınız mı var? Yararlı bulduysanız başkalarıyla paylaşmayı unutmayın. En son güncellemeler için bizimle kalın ve bağlantı kurun.

Yorumlar 0 Yorum ekle