Galaxy Note 10 Plus ve Note 10'da İkili Uygulamalar Nasıl Kullanılır
Hiç iki WhatsApp, Facebook veya Instagram Samsung Galaxy Note 10 plus ve Note'daki hesap10? Bu eğitim, Samsung Galaxy Note 10 plus ve Note 10'da ikili uygulamaları etkinleştirme ve kullanma adımlarını açıklamaktadır. Samsung ikili uygulamalar özelliği, telefonunuzda aynı uygulama için iki ayrı hesap kullanmak için kullanacaktır. Galaksi cihazlarında aynı anda işinizin veya özel hesabınızın keyfini çıkarın.
Bu ikili mesajlaşma işlevini kullanarak,aynı anda Samsung'da çift WhatsApp hesabı. Tüm uygulamalar bir ikili mesajlaşma programı tarafından desteklenmez. Uygulamayı cihazınıza yüklediğinizde, destekleniyorsa otomatik olarak ikili uygulamalar listesine eklenir. Samsung ikili mesajlaşma uygulamalarını kullanmak için aşağıda verilen adım adım süreci izleyin.
- Galaxy S10'da Ayrı uygulama sesi nasıl açılır
- Samsung Note 8'de Bölünmüş Ekran Görünümü Nasıl Kullanılır
- Galaxy Note 10 ve Note 10 plus'taki uygulamalar nasıl gizlenir
- Hassas içeriği Galaxy Note 9 kilit ekranından gizleme
- Galaxy S20 Ultra, S20 Plus ve S20'de Güç Tasarruf Modu Nasıl Kullanılır
Samsung Galaxy Note 10 Plus ve Note 10'da Dual Messenger Nasıl Kurulur
Dual messenger'ı gelişmiş özellik ayarları altında bulabilir ve etkinleştirebilirsiniz. Galaxy Note 10 plus ve Note 10'da ikili haberci kurmak için aşağıda verilen işleme bakın.
Aşama 1: Ana ekrandan yukarı kaydırın veöğesine dokunun. Ayarlar.
Adım 2: Dokunmak Gelişmiş özellikler.
Aşama 3: Dokunmak Çift haberci.
Dual messenger ile desteklenen uygulamaların bir listesi görüntülenecektir.
4. Adım: Uygulamayı açın aynı uygulama için iki ayrı hesap kullanmak istiyorsanız
Bu açılır mesaj ekranınızda görünür: İkinci uygulamayı yükleyin ???
Adım 5: Dokunmak Yüklemek.
6. Adım: Dokunmak Onaylamak.
Şimdi ikili uygulamayı cihazınıza başarıyla yüklediniz. Yapabilirsin ana ekranınızda ikili mesajlaşma sembolü olan ikinci uygulamayı bulun simgenin sağ alt tarafında. Galaxy Note 10 plus'ta ikili uygulamalar kullanırken, ikinci uygulamaya farklı kimlik bilgileri girdiğinizden emin olun. Samsung dual messenger ayarlarında şunu görebilirsiniz: ayrı kişi listesi kullanın seçenekler. İkinci uygulamalarınız için tek tek kişileri seçmek istiyorsanız geçişi açın.
Ve bu kadar.Yukarıda verilen öğreticinin, Samsung Galaxy Note 10 plus'ta ikili uygulamaları kullanmak için yararlı olmasını umuyoruz. Hâlâ sorunuz var mı? Aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. En son güncellemeler için bizimle kalın ve bağlantı kurun.