Samsung Note 10 ve Note 10'da Koyu Mod Nasıl Açılır
Samsung Note 10'da karanlık modu nasıl etkinleştireceğiniz aşağıda açıklanmıştırArtı ve Not 10. En son güncellenmiş One UI 2.0'a sahipseniz, karanlık modu Note 10 ve Note 10 plus'ta ekran ayarlarını kullanarak kolayca etkinleştirebilirsiniz. Bir UI cihazında gece modu seçeneği vardır: karanlık tema Not 10 plus ve diğer cihazlar. Ne zaman gece modunu açmak, siz cihaz hızlı ayarlar paneli arka planı, uygulama çekmecesi arka planı ve koyu olarak ayarlanmış diğer telefon ayarlarısınız. Kullanacak Samsung Galaxy'de pil ömrünü uzatın cihaz.
Gece modu ayarlarını, cihazınızın ekran ayarları altında bulabilirsiniz. Gelecek Android 10 sürümleri sistem bilge kullanır karanlık mod teması. Ayrıca gece modu için program zamanını ayarlayın, cihazınızı otomatik olarak açacaktır. Samsung Note 10 plus'ta karanlık modu etkinleştirmek için aşağıda verilen adım adım süreci izleyin.
- Galaxy Note 9'daki tema nasıl değiştirilir
- YouTube Android'de karanlık mod nasıl etkinleştirilir
- Samsung Note 10+ üzerinde çoklu pencere nasıl kullanılır
- Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus One UI 2.0'da tam ekran hareketleri nasıl etkinleştirilir
Samsung Note 10 Plus ve Note 10'da Koyu Mod Nasıl Etkinleştirilir
Samsung Note 10 plus ve Note 10'da gece modunu açmak için aşağıdaki ayarları izleyin.
Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus One UI 2.0'da Karanlık Modu etkinleştirin
Aşama 1: Git Ayarlar.
Adım 2: Üzerine dokunun Görüntüle.
Aşama 3: Açın Karanlık Mod.
One UI 1.1 için
Aşama 1: Açmak için ana ekrandan yukarı kaydırın. uygulama çekmecesi.
Adım 2: Üzerine dokunun. Ayarlar uygulaması.
Aşama 3: Üzerine dokunun Görüntüle.
4. Adım: Aç Gece modu geçiş yapın.
Artık Samsung Note 10 ve Note 10 plus'ınızda arka plan set koyu temasını görebilirsiniz. Ayrıca, cihazınızda karanlık modu otomatik olarak etkinleştirmek için bir program ayarlayın.
Adım 5: Açma / kapatma düğmesini açın "Planlandığı gibi açın”.
Kesintiyi önlemek için gece modu, açılmadan önce ekran kapanana kadar bekleyecektir. Not 10+ 'de gece modu için program ayarlamak için cihazınızda aşağıda verilen iki seçenek mevcuttur.
Gün batımından gün doğumuna:
Gün batımından gün doğumuna kadar kullanmak için konumun açılması gerekir.
Özel program:
Samsung Note 10+ üzerinde Gece modunu kullanmak istediğinizde bir zaman ayarlayabilirsiniz. Otomatik olarak etkinleştirmek için başlangıç ve bitiş saatini girin.
Samsung Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus'ta Mavi Işık Filtresini açın
Galaxy Note 10 veya Note 9'da mavi ışık filtresini etkinleştirdiğinizde, ekranın yaydığı mavi ışığı sınırlayarak göz yorgunluğunu azaltmak için kullanılır.
Aşama 1: Açık Ayarlar uygulama çekmecesinde.
Adım 2: Üzerine dokunun Görüntüle.
Aşama 3: Geçiş düğmesini açın Mavi ışık filtresi.
Ayrıca, cihazınızdaki Mavi ışık filtresini otomatik olarak etkinleştirmek için program ayarlayın.
Ve bu kadar.Yukarıda verilen öğreticinin Samsung Note 10 plus ve Note 10'da karanlık modu etkinleştirmek için yararlı olmasını umuyoruz. Hala herhangi bir sorunuz var mı, aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. En son güncellemeler için bizimle kalın ve bağlantı kurun.