/ / Android 9 Kilit Ekranında Duvar Kağıdı Nasıl Değiştirilir

Android 9 Kilit Ekranında Duvar Kağıdı Nasıl Değiştirilir

Android Pie 9.0 ana ekranında ve kilit ekranında duvar kağıdını nasıl ayarlayacağınız veya değiştireceğiniz aşağıda açıklanmıştır. Varsayılan olarak android Pie cihazlarınızda duvar kağıdını ayarlayın. Zaten Android P stok duvar kağıtları tüm android cihazlar için mevcuttur.Ancak bu eğiticide, Pixel ve piksel olmayan cihazlarınızda Android 9 duvar kağıdını manuel olarak nasıl değiştireceğinizi öğreteceğim. Android Pie 9.0'da tema ayarları da belirlediğiniz duvar kağıdına dayanır. Bu nedenle, karanlık bir tema ayarlamak, siyah duvar kağıdı ayarlamak veya açık tema ayarlamak istiyorsanız, android 9.0 cihazlarınızda beyaz duvar kağıdı ayarlayın.

İçin karanlık modu aç Android 9 Pie'da telefonunuzda siyah duvar kağıdını ayarlayın. Android P 9.0 cihazlarda duvar kağıdını değiştirmek için aşağıda verilen adım adım işlemi izleyin.

• Android P 9.0 özellikleri
  • Android 9.0'da karanlık mod nasıl etkinleştirilir
  • Android 10'da ana ekran ve kilit ekranı duvar kağıdı nasıl değiştirilir
  • Android P Beta 3 yeni özellikler listesi
  • Android 8.1 Oreo Kilit Ekranında Duvar Kağıdı Nasıl Değiştirilir

Android Pie 9.0'da Duvar Kağıdı Nasıl Ayarlanır veya Değiştirilir

Android 9.0 cihazlarda varsayılan duvar kağıdını değiştirmenin iki yolu vardır. Her iki yöntemi de aşağıda inceleyin.

1st Yöntem: Android 9.0 Ana Ekranında ve Kilit Ekranında duvar kağıdını ayarlama

Aşama 1: Dokunun ve basılı tutun. boşluk android Pie 9.0 ana ekranında.

Burada ev ayarlarını, widget'ları ve duvar kağıdı seçeneklerini görebilirsiniz.

Android 9.0 P'de varsayılan duvar kağıdını değiştirme

Adım 2: Dokunmak Duvar kağıtları.

Burada canlı dünya, canlı veriler, yeni unsurlar, Manzaralar, Gökyüzü-yüksek, Sanat, Deniz Manzaraları, Yaşam, doku, toprak ve daha fazlası gibi farklı kategorilerde android Pie 9.0 duvar kağıtlarını görebilirsiniz.

Android P 9.0 duvar kağıtları listesi

Aşama 3: Duvar kağıdını seçin ayarlamak istediğiniz bir listeden.

Android P 9.0'da duvar kağıdını ayarla

4. Adım: Dokunmak Duvar kağıdı ayarla sağ üst tarafta.

Android P 9.0'da duvar kağıdı nasıl değiştirilir

Adım 5: Seç Ana ekran veya Kilit ekranı veya Her İkisi.

Bu set duvar kağıdı, android P cihazınızın durum çubuğunu, uygulama çekmecesi arka planını ve diğer ayarların görünümünü değiştirecektir.

2nd Yöntem: Android Pie 9.0'da Duvar Kağıdını Değiştirin

Aşama 1: Git ayarlar Android P 9.0 telefonunuzda.

Adım 2: Dokunmak Görüntüle.

Android P duvar kağıdı ayarları

Aşama 3: Dokunmak Duvar kağıdı.

4. Adım: Seçin duvar kağıdı ayarlamak istiyorsun.

Adım 5: Dokunmak Duvar kağıdı ayarla sağ üst köşede.

6. Adım: Seç ana ekran / kilit ekranı / İkisi.

Ve hepsi bu. Android Pie 9.0 cihazlarda duvar kağıdını değiştirmek oldukça kolaydır. Herhangi bir sorunuz varsa, aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. En son android P 9.0 güncellemeleri için bizimle kalın ve bağlantı kurun.

Yorumlar 0 Yorum ekle