Android 9 Pie'de Veri Kullanımı Nasıl Azaltılır
Android 9 Pie'de bir veri kullanım sınırı mı belirlemek istiyorsunuz?Bu sınırlayıcı veri kullanımı Android 9 Pie, cihazınızda veri kaydetme konusunda faydalı olacaktır. Android 9 Pie cihazlarda veri kullanımının nasıl azaltılacağını görelim. Mobil veri kullanıyorsanız, veri kullanımını kısıtlamak için veri sınırı ve veri uyarısı ayarlamanız gerekir. Telefonunuz olacak sınıra ulaştığında mobil veriyi otomatik olarak kapat sen ayarla. Ayrıca, uygulamaların Android cihazınızdaki verileri kullanmasını ayrı ayrı kısıtlayın. Android 9 Pie cihazlarda WiFi veri kullanımını kontrol edebilirsiniz.
Günlük rutin hayatta internette gezinir, sohbet ederizsosyal medya sitelerinde arkadaşlarınızla, YouTube videolarını izleyin ve Wi-Fi veya mobil verileri kullanarak diğer eğlenceleri izleyin Arka plan verilerini Android cihazıyla kısıtlayabilirsiniz: Facebook'ta veri kullanımını azaltın veya WhatsApp veya Instagram veya YouTube ve daha fazla veri kullanan diğer uygulamalar.
- Android Oreo 8.0'da uygulama arka plan etkinliği nasıl devre dışı bırakılır
- Android Nougat 7.1.2'de arka plan verileri nasıl kısıtlanır
- Android 9 Pie'de uygulamalar nasıl kısıtlanır
Android 9 Pie'de Veri Kullanımı Nasıl Azaltılır
Android Pie 9.0 cihazlarda veri uyarısının ve veri sınırının nasıl ayarlanacağını görelim.
Aşama 1: Bildirim gölgesini iki kez aşağı kaydırın ve Ayarlar dişli simgesi.
Adım 2: Dokunmak Ağ ve internet.
Wi-Fi, Mobil ağ, Veri kullanımı, Hotspot ve tethering, Uçak modu, VPN ve Özel DNS ayarlarını görebilirsiniz.
Aşama 3: Dokunmak Veri kullanımı.
4. Adım: Dokunmak Veri uyarısı ve sınırı mobil bölümün altında.
Varsayılan olarak, android 9 Pie'nizde ve diğer cihazlarda ayarlanan veri sınırını kapatın.
Adım 5: Açın Veri sınırı ayarla geçiş yapın.
Ekranda bir açılır mesaj görebilirsiniz: Veri kullanımını sınırlama
6. Adım: Dokunmak TAMAM.
7. Adım: Dokunmak Veri limiti.
8. Adım: Şimdi veri kullanım limiti belirle (MB / GB) ve dokunun Ayarlamak.
Şimdi, belirlediğiniz veri kullanım sınırına ulaştığında mobil verileri otomatik olarak kapatın.
Android 9 Pie'de Arka Plan Verileri Nasıl Kısıtlanır
Burada bireysel uygulamaların veri kullanımını görebilir veAndroid'inizde Wi-Fi veri kullanımı. Varsayılan olarak Android cihazlarınızda arka plan veri kullanımını etkinleştirin. Android 9.0 uygulama arka plan verilerini devre dışı bırakma adımlarını görelim.
Ayarlar> Ağ ve internet> Veri kullanımı> Mobil> Uygulama veri kullanımı> Uygulamaya dokunun> "Arka plan verisi" ni kapatın
Android 9 Pie'de WiFi Veri Kullanımını Kontrol Edin
Ayarlar> Ağ ve internet> Veri kullanımı> Sayfanın sonundaki WiFi bölümünün altındaki "WiFi veri kullanımı" na dokunun> Uygulama kullanımı listesi daha fazla WiFi görünümü
Ve hepsi bu.Umarız bu, Android 9 Pie'de veri kullanımının nasıl azaltılacağını netleştirir. Herhangi bir sorununuz varsa, aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. Yararlı bulduysanız, başkalarıyla paylaşmayı unutmayın.