/ / Android 10, 9 Pie'de Veri Tasarrufu Nasıl Açılır

Android 10, 9 Pie'de Veri Tasarrufu Nasıl Açılır

Android 9 Pie'de veri tasarrufunu nasıl etkinleştireceğiniz aşağıda açıklanmıştırve Android 10. Android cihazınızda varsayılan olarak veri tasarrufunu kapattı. Bu veri tasarrufu modu, veri kullanımını azaltmak için kullanışlıdır; veri tasarrufu, bazı uygulamaların arka planda veri göndermesini veya almasını önler ve pil ömrünü uzatır. Veri koruyucuyu ağ ve internet ayarları altında bulabilirsiniz. Ayrıca uygulama, Android Pie'nizde ve diğer cihazlarda veri tasarrufu açıkken sınırsız veri kullanımına izin verir. Android 9 Pie'de veri tasarrufunu açmak veya kapatmak için aşağıda verilen adım adım süreci izleyin.

• Android Nougat 7.1.2'de Doze modu nasıl kullanılır?
  • Android Oreo 8.0'da uygulama arka plan etkinliği nasıl devre dışı bırakılır
  • Android Pie 9.0'da pil tasarrufu nasıl etkinleştirilir
  • Android Oreo 8'de pil tasarrufu modu nasıl özelleştirilir

Android 9 Pie'de Veri Tasarrufu Nasıl Etkinleştirilir

Gereksiz olan uygulamanın arka plan verilerini kısıtlamak için Android 10 ve 9 Pie cihazınızdaki pil ömrünü iyileştirmek için kullanacaktır.

Android 10'da Veri Tasarrufu'nu açın

Aşama 1: Git Ayarlar.

Adım 2: Üzerine dokunun Ağ ve internet.

Android 10'da veri tasarrufu kullanın

Aşama 3: Üzerine dokunun Veri Tasarrufu.

Varsayılan olarak, en son Android cihazınızda veri tasarrufunu kapattı.

Android 10'da Veri Tasarrufu'nu açın

4. Adım: Açın Veri Tasarrufu Kullanın.

Ayrıca, en son Android 10 cihazlarınızda veri tasarrufu açıkken uygulamaların sınırsız veri kullanmasına izin verin.

Android 10'da veri tasarrufu kapatıldı

Adım 5: Üzerine dokunun Sınırsız veriler.

Android 10'da veri tasarrufu açıkken uygulamaların sınırsız veri kullanmasına izin verin

6. Adım: Açın Uygulama bir listeden istiyorsun.

Android 9 Pie'da Veri Tasarrufunu Açma veya Kapatma

Aşama 1: Bildirim panelini iki kez aşağı kaydırın ve Ayarlar dişli simgesi.

Adım 2: Dokunmak Ağ ve internet.

Android Pie ağı ve internet ayarlarında, Wi-Fi, Mobil ağ, Veri kullanımı, Hotspot & tethering, Uçak modu ve gelişmiş ayarlar.

Android 9 Pie ağı ve internet ayarları

Aşama 3: Dokunmak Veri kullanımı.

Android 9 Pie veri tasarrufu

4. Adım: Dokunmak Veri tasarrufu.

Android Pie 9'da veri tasarrufunu kapatın

Varsayılan olarak, android 9 Pie ve diğer cihazlarınızda geçiş veri tasarrufunu kapatın.

Adım 5: Açma / kapatma düğmesini açın "Veri tasarrufu kullanın”(Aşağıda verilen ekran görüntüsünü göster).

Android 9 Pie'de veri tasarrufu nasıl açılır

6. Adım: Şimdi Pie cihazınızdaki veri tasarrufunu etkinleştirin. Görebilirsin + yuvarlak simge Cihazınızın pil tasarrufunun açık olduğunu gösteren durum çubuğunda.

Burada şunları da yapabilirsiniz sınırsız veriyi etkinleştir Giriş Bu ayarı kullanarak android 9 Pie'nizdeki bireysel uygulamalar için.

Kısıtlanmamış Veriler Nasıl Etkinleştirilir Android 9 Pie

Varsayılan olarak, android 9 Pie'nizdeki ve diğer cihazlardaki tüm uygulamalar için sınırsız verileri kapatın. Aşağıda verilen ayarları kullanarak bireysel olarak etkinleştirebilirsiniz.

Ayarlar> Ağ ve internet> Veri kullanımı> Veri tasarrufu> Sınırsız veri> Uygulama geçişini aç

Ayrıca, aşağıda verilen uygulama ayarlarını kullanarak android Pie'de uygulamanın sınırsız veri kullanımını etkinleştirebilirsiniz.

Ayarlar> Uygulamalar ve bildirimler> Tüm uygulamaları görün> Uygulamaya dokunun> Veri kullanımı> Sınırsız veri kullanımı

Varsayılan olarak, android telefonunuzdaki sınırsız veri kullanımını kapatın.

Ve bu kadar.Bunun, Android 9 Pie'de veri tasarrufunun nasıl açılacağını netleştireceğini umuyoruz. Herhangi bir sorununuz varsa, aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. En son güncellemeler için bizimle kalın ve bağlantı kurun.

Yorumlar 0 Yorum ekle