Android 9 Pie'de Arama Geçmişi Nasıl Temizlenir
Çağrı geçmişini cihazınızdan kalıcı olarak silmek istiyorsanızcep numarası? Android 9 Pie cihazlarda arama geçmişini nasıl sileceğiniz veya temizleyeceğiniz aşağıda açıklanmıştır. Android Pie'de arama kaydını temizleyebilir veya son arama geçmişini silebilirsiniz. Çağrı kaydı, bir tür çağrı geçmişi uygulamasıdır. Telefon uygulaması ayarlarını kullanarak tüm arama günlüklerini tek seferde kolayca temizleyebilirsiniz. Çağrı geçmişi sayfasında, tüm zamanların çağrı geçmişini veya cevapsız çağrı listesini görüntüleyebilirsiniz.
- Android 9 Pie'de vcf dosyalarından kişiler nasıl içe aktarılır
- WhatsApp arama geçmişi nasıl silinir
- Google Drive kullanarak Android 8.0 Oreo'da arama günlükleri nasıl yedeklenir
Arama Geçmişi Android 9 Pie Nasıl Temizlenir
Arama numaralarını bir günlükten veya Android Pie 9.0 cihazlardan arama geçmişini silebilirsiniz.
Çağrı Geçmişinden Numarayı veya Adı Bireysel Kaldırma Android 9 Pie
Aşama 1: Aç Telefon uygulaması senin android 9 Pie içinde.
Adım 2: Dokunmak Üç dikey nokta (Menü) sağ üst köşeden.
Aşama 3: Dokunmak Arama geçmişi.
Burada arama geçmişi listesini görüntüleyebilirsiniz. Herşey ve Eksik sekmeler cep telefonu numarası veya adının geçmişini çağırır.
4. Adım: Herhangi bir ada veya cep telefonu numarasına dokunun ve basılı tutun silmek istiyorsun (Aşağıda verilen ekran görüntüsünü göster).
Adım 5: Seçiniz silin.
Şimdi Android 9 Pie cihazlarınızdaki arama geçmişi listesinden bir adı veya numarayı kaldırın.
Arama Geçmişi Android Pie 9.0 Nasıl Silinir
Arama kaydı geçmişini Android cihazınızdan aynı anda kaldıracaktır. Tüm cevapsız ve son telefon numarası veya adı android cihazınızdan kaldırılır.
Aşama 1: Aç Telefon uygulaması Android Pie 9.0'da.
Adım 2: Dokunmak Üç dikey nokta sağ üst köşeden.
Aşama 3: Dokunmak Arama geçmişi.
Şimdi Android cihazınızda arama geçmişi listesini açın.
4. Adım: Dokunmak Üç dikey nokta (Menü) sağ üst köşeden.
Adım 5: Dokunmak Çağrı geçmişini temizle.
Bu mesajı içeren bir açılır ekran görebilirsiniz: Çağrı geçmişi temizlensin mi?
6. Adım: Dokunmak TAMAM.
Bu, tüm aramaları geçmişinizden silecektir. Görebilirsin "Çağrı geçmişiniz boş" ekranda mesaj.
Ve bu kadar. Arama geçmişini temizleme Android 9 Pie hakkında hala bir sorunuz mu var? Herhangi bir sorununuz varsa, aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. En son güncellemeler için bizimle kalın ve bağlantı kurun.