Galaxy S8 ve S8 Plus'ta Android 8.0 Oreo Beta Nasıl Elde Edilir
Galaxy S8 veya S8 Plus cihazınız var mı?Cevabınız evet ise, Android 8.0 Oreo Beta'yı Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. Oreo Beta'yı Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 plus'a yüklemek için öncelikle Samsung + uygulamasını yükleyin ve cihazınızı Samsung hesabı ile kaydettirin. Aşağıda verilen adım adım kılavuzu izleyin.Galaxy S8 ve S8 Plus'ta Android 8.0 Oreo Beta'yı edinin. Bu Android Oreo Beta şu anda ABD, İngiltere ve Güney Kore'de kullanılabilir. Samsung, Galaxy S8 ve S8 plus cihazı için resmi olarak Android 8.0 Oreo Beta'yı ilan etti.
- OnePlus 3 ve 3T'yi Android Oreo 8.0'a güncelleme
- Bilmeniz Gereken En İyi Android 8.1 Özellikleri
Galaxy S8 ve S8 Plus'ta Android 8.0 Oreo Beta Nasıl Elde Edilir
Zaten android 8.1 Herkese Açık Beta, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel, Pixel XL, Nexus 5X, Nexus 6P ve Pixel C için kullanılabilir. Ancak bu eğiticide, Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'a android 8.0 Oreo yükleme adımlarını göstereceğim. cihazlar.
Aşama 1: Samsung + uygulamasını indirin Galaxy S8 ve S8 plus cihazınızda Google oyun mağazasından.
ABD dışındaysanız, Samsung üye uygulamasını indirin yerine.
Adım 2: oturum aç Samsung hesabınızla ve cihazınızın Samsung hesabınıza kayıtlı olduğundan emin olun.
Aşama 3: Kadar bekleyin Samsung + uygulaması size bir komut istemi gösterecek Android 8.0 Oreo Beta programına katılmak için kaydolabileceğiniz cihazınızın ekranında.
Android Oreo Beta için Samsung Galaxy S8 cihazınıza kaydolana kadar talimatları izleyin.
4. Adım: Şimdi gidin OTA'yı aşağı çekmek için Ayarlar> Yazılım güncelleme> Güncellemeleri manuel olarak indir.
Şimdi Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 plus cihazlarınızda en yeni Android 8.0 Oreo'nun keyfini çıkarın.
Ve bu kadar.Galaxy S8 ve S8 Plus'ta Android 8.0 Oreo Beta'yı nasıl edineceğiniz hakkında sorularınız mı var? Oreo'yu Galaxy S8'inize yüklediniz mi? Aşağıdaki yorum bölümünde bize anlatın. Günlük en son Android Oreo ipuçları için bizimle bağlantıda kalın.