/ / Android Oreo'da Yer Açma

Android Oreo'da Yer Açma

Android Oreo yeni bir akıllı depolamayı tanıttıcihazlarınızda ücretsiz depolama için özellik. Android Oreo 8.1 / 8.0 cihazlarda nasıl yer açacağınız aşağıda açıklanmıştır. Google Pixel ve MicroSD tarafından desteklenmeyen diğer cihazlar, resimleri, videoları ve daha fazlasını kaydetmek için daha fazla alana ihtiyaç duyar. Bu Android akıllı depolama özelliği 90 günden eski fotoğraf ve videoları yedeklemek için kullanışlıdır cihazınızda ve depolama alanını boşalt gerektiğinde.Dolayısıyla, depolama alanı dolduğunda, yedeklenmiş fotoğrafları ve videoları kaldırın. Yine de Google fotoğraflarda kaldırılan fotoğrafları ve videoları bulabilirsiniz. Ayrıca, Android Oreo cihazlarda depolamanın serbest bırakılmasının ardından tek tek yedeklenen fotoğraflar ve videolar.

• Windows 10 bilgisayarda yer açma
  • Android Oreo önbellek bölümünü sil
  • Android Oreo'da uygulama önbelleği ve verileri nasıl temizlenir

Android Oreo 8.0 / 8.1'de Yer Açma

Android cihazınızı sorunsuz çalıştırmak için sistem önbelleğini temizlersiniz ve uygulama önbelleğini temizle Android Oreo cihazları. Ancak bu eğiticide, Android 8.1 Oreo cihazlarda depolama alanını boşaltma adımlarına bakalım.

Aşama 1: Git Ayarlar Android Oreo cihazlarınızda.

Android Oreo depolama ayarları

Adım 2: Üzerine dokunun Depolama.

Android Oreo 8.0'da yer açma

Aşama 3: Üzerine dokunun Yer açın.

Android 8.1 Oreo'da depolama alanını boşaltın

Birkaç öğenin bir listesini görebilirsiniz, silmek istediğiniz kutuyu işaretleyin cihazınızda. Görünüm değilse, Son öğeleri inceleyin.

4. Adım: Seçiniz Oreo cihazınızdan silmek için bir listeden.

Android Oreo 8.1 cihazında yer açın

Adım 5: Üzerine dokunun Serbest.

Android 8.0 Oreo'da depolama alanını boşaltın

6. Adım: Üzerine dokunun Kaldırmak Android cihazlarda depolama alanı açmak için.

Şimdi Android Oreo 8.0 / 8.1 cihazlarda yer açın.

Android 8.1 / 8.0 Oreo'da (Piksel) Depolamayı Otomatik Olarak Boşaltma

Aşama 1: Git Ayarlar Android Oreo cihazlarınızda.

Adım 2: Üzerine dokunun Depolama.

Android 8.1 Oreo akıllı depolama özelliği

Aşama 3:Akıllı depolama.

Şimdi akıllı depolamayı aç Oreo cihazlarınızda. Burada, android Oreo 8.1 / 8.0 cihazlarınızda yedeklenmiş fotoğraf ve video seçeneğini göreceksiniz.

Android Oreo'da akıllı depolamayı etkinleştirin

4. Adım: Üzerine dokunun Yedeklenen fotoğraflar ve videolar.

Android 8.1 Oreo'da depolama alanını otomatik olarak boşaltma

Adım 5: Aşağıdakilerden seçim yapın 30 günden fazla/60 günden fazla/90 günden eski.

Artık cihazınızın depolama alanı doldu, yedeklenmiş fotoğrafları ve videoları cihazınızdan kaldırın.

Ve bu kadar. Umarım bu eğitim, Android Oreo 8.0 / 8.1 cihazlarda yer açmak için yararlıdır. Herhangi bir sorununuz varsa, aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. Diğer son haberlerimize de göz atmayı unutmayın Android Oreo ipuçları ve püf noktaları.

Yorumlar 0 Yorum ekle