Android 8.1 Oreo'da Tahmini Metin ve Otomatik Düzeltme Nasıl Kapatılır
Tahminli metin özelliği yazarken kelimeleri önerir Android 8.0 ve 8.1 cihazlarınızda.Google Pixel, Pixel 2, Pixel 2 XL, Nexus 6P ve diğerleri gibi android 8 cihazlarda tahmini metni kapatmak için eksiksiz bir kılavuz. Android Oreo'da dil ve giriş ayarları altında tahmini metni devre dışı bırakacaksınız.
Bu eğiticide size adım adım göstereceğimotomatik düzeltme, tahmini metin, otomatik büyük harf yapma, çift boşluklu tam durdurma, rahatsız edici kelimeleri engelleme, öneri şeridini gösterme, kayarak yazmayı etkinleştirme, arama gösterme ve daha fazla düğme ve daha fazlasını kapatma işlemi. Android 8.1 ve 8.0 Oreo'da tahmini metni kapatmak için aşağıda verilen adım adım süreci izleyin.
- Android telefonda metin nasıl çevrilir
- Android Nougat'ta Google Klavye'den G düğmesi nasıl kaldırılır
- Android Nougat 7.1'de otomatik düzeltmeyi ve tahmini metni kapatın
- Android 10 ve 9 Pie'de simge şekli nasıl değiştirilir
Android 8.0 ve 8.1 Oreo'da Tahmini Metin Nasıl Kapatılır
Öncelikle android Oreo 8.0 ve 8.1 cihazlarda tahminli metni kaldırma adımlarına bakalım.
Android 8.1 ve 8.1 Oreo'da tahmini metni kapatın
Aşama 1: Git ayarlar senin android 8.
Adım 2: Üzerine dokunun Sistem ayarlar.
Aşama 3: Üzerine dokunun Dil ve giriş.
4. Adım: Üzerine dokunun. sanal klavye klavye ve giriş bölümünün altında.
Burada Gboard, Google sesli yazma ve Google Hintçe klavye seçeneklerini göreceksiniz.
Adım 5: Üzerine dokunun Gboard.
Diller, Tercihler, Tema, Metin düzeltme, Glind yazma, Sesle yazma ve daha fazlası gibi android 8 cihazlarınızda görülen Gboard klavye ayarlarının listesi.
6. Adım: Üzerine dokunun Arama.
Varsayılan olarak tahmine dayalı aramayı etkinleştir Android Oreo ve diğer cihazlarınızda.
7. Adım: Kapat Tahmine dayalı arama.
Android 9 Pie'de Tahmini Metni Etkinleştirme veya Devre Dışı Bırakma
Ayarlar> Sistem> Dil ve giriş> Sanal klavye> Gboard> Arama> Tahminli içerik arama
Android 8.1 ve 8.0 Oreo'da Otomatik Metin Düzeltme Nasıl Devre Dışı Bırakılır
Bu Android 8 otomatik düzeltme özelliği, boşluk çubuğu ve noktalama vurgulanan kelimeyi otomatik olarak ekle cihazlarınızda.
Aşama 1: Yukarıda verilenleri izleyin yöntem adımları 1 ila 5.
Adım 2: Üzerine dokunun Metin düzeltme.
Aşama 3: Aşağı yukarı kaydırın düzeltmeler Bölüm
Varsayılan olarak, android 8 cihazlarınızda otomatik düzeltme ve otomatik büyük harf yapma özelliğini etkinleştirin.
4. Adım: Devre dışı bırak Oreo'nuzdaki otomatik düzeltme geçiş düğmesi.
Ve hepsi bu.Umarım yukarıda verilen eğitim android 8'de tahmini metni kapatmak için yardımcı olur. Herhangi bir sorununuz varsa, aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. Mümkün olan en kısa sürede yanıt vereceğiz. Diğer android 8 ipuçlarımıza göz atmayı unutmayın. En son güncellemeler için bizimle bağlantıda kalın.