/ / Android'de Kilit Açma Ekran Şifresi Nasıl Unutulur

Android'de Kilit Açma Ekran Şifresi Nasıl Unutulur

Unuttuysanız android telefonun kilidini açmak istersinizşifre, desen kilidi veya PIN numarası? Android 8.1, 9 Pie ve en yeni android cihazlarda unutulan şifrenin kilidini nasıl açacağınız aşağıda açıklanmıştır. Bir şifre veya PIN numarası olmadan android telefonun kilidini açmak için fabrika ayarlarına sıfırlama veya sert sıfırlama android 8.1.

En son android cihazlarda bu donanımdan sıfırlamatüm telefon ayarlarını sıfırlar veya Google ve Samsung hesabı, dahili depolama, fotoğraflar, videolar, müzik ve diğer kişisel bilgiler gibi tüm telefon verilerini kaldırır. Bu yüzden emin ol önemli verileri yedekleyin ve geri yükleyinGoogle hesabında veya diğer cihazlarda güvenli bir şekilde. Android 8.1 cihazlarda unutulan şifreyi açmak için aşağıda verilen adım adım işlemi takip edin.

• Kalıcı bildirim Android 8.1 Oreo nasıl devre dışı bırakılır
  • Android Oreo 8.0 ve 8.1'de Google Lens nasıl kullanılır?
  • Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de Active Edge Sıkıştırma hassasiyeti nasıl değiştirilir
  • Android'de desen kilidi nasıl kaldırılır

Android 8.1'de Unutulan Parolanın Kilidini Açma

Bu ana sıfırlama android 8.1 Oreo ayrıca, telefonun açılmaması veya siyah ekran, dokunmatik ekranın çalışmaması veya yanıt vermemesi, uygulamanın donması veya çökmesi, pilin şarj olmaması ve daha fazlası gibi çeşitli sorunları gidermeye de yardımcı olur. Android Oreo 8.1 cihazında unutulan şifreyi açmak için, aşağıda verilen adım adım işlemi telefonunuzda uygulayın.

Aşama 1: Kapat Android 8.1 Oreo cihazınız.

Adım 2: Basın ve basılı tutun. ses kısma düğmesi ve güç düğmesi -de aynı zamanda ekran uyanıncaya kadar. Şimdi görün Android sistem kurtarma ekranı Oreo cihazınızda. Varsayılan olarak Başlat cihazınızda düğme gösterisi.

Android 8.1 cihazında unutulan şifre nasıl açılır

Aşama 3: Hareket edene kadar ses kısma düğmesine basın kurtarma Modu.

4. Adım: Basın güç düğmesi kurtarma modunda yeniden başlatmak için.

Ekranını görebilirsiniz. kırmızı üçgen simgesi olan android robot ünlem işareti android Oreo 8.1 cihazlarınızda.

Adım 5: Basılı tut güç düğmesi ve ses açma düğmesi aynı zamanda önbellek bölümünü silmek üzere kaydırmak için güç düğmesine basarak onu seçin.

Bu mesaj android Oreo 8.1 ekranınızda görünür: Tüm kullanıcı verileri silinsin mi?

6. Adım: Basın sesi kıs kaydırmak için düğme Evet ve seçmek için güç düğmesine basın.

Şimdi android 8.1 Oreo'da önbellek verilerini silmek için birkaç dakika bekleyin.

7. Adım: Gezinmek için ses kısma düğmelerine basın. sistemi şimdi yeniden başlatseçmek için güç düğmesine basın.

Cihazınızdaki birkaç sorunu çözmek için cihazın kilidini açıyorsanız, android 8.1 Oreo'yu fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz.

Telefon ayarlarını kullanarak Android 8.1 Oreo'yu fabrika ayarlarına sıfırlayın

Aşama 1: Git Ayarlar.

Adım 2: Dokunmak Yedek sıfırlama kişisel bölümün altında.

Aşama 3: Dokunmak Fabrika verilerine sıfırlama.

4. Adım: Dokunmak Telefonu resetle.

Adım 5: Dokunmak Her şeyi sil.

Tüm android telefon verilerinizi silecektir. Bu nedenle verileri cihazınızda güvenle yedekleyin ve ardından bu işlemi gerçekleştirin.

Ve hepsi bu. Android 8.1'de unutulan şifrenin kilidini açmak için yukarıdaki öğreticiyi faydalı buldunuz mu? Bizimle paylaşmak istediğiniz başka ipuçlarınız var mı? Aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin.

Yorumlar 0 Yorum ekle