Android Oreo'da Geliştirici Seçenekleri Nasıl Etkinleştirilir
Android Oreo'da varsayılan olarak gizli geliştirici modu8.0. Android Oreo 8.0 cihazlarda geliştirici seçeneklerini nasıl etkinleştireceğiniz veya devre dışı bırakacağınız aşağıda açıklanmıştır. Android Oreo’nun geliştirici seçeneği birçok özellikle birlikte gelir. Android'de Oreo geliştirici modu seçeneği, USB hata ayıklama, masaüstü yedekleme şifresi, çalışan hizmetler, WebView uygulaması, otomatik sistem güncellemesi, Sistem UI demo modu dahil olmak üzere birçok kullanışlı özelliğe sahiptir. Kaydedici arabellek boyutu, GPU oluşturmayı zorla, Arka plan işlem sınırı, Etkin olmayan uygulamalar ve daha fazlası. Android Oreo, ana ekrana yeni seçenekler ekledi, uygulama simgesi şeklini değiştir, bildirim noktaları, Otomatik Doldurma, akıllı metin seçimi ve diğer harika özellikler.
- Galaxy S9 ve S9 Plus'ta geliştirici modu nasıl etkinleştirilir
- Galaxy S10e'de geliştirici modu nasıl etkinleştirilir
- Android 8.0'da Rahatsız Etmeyin ayarları nasıl yapılır
Android Oreo 8.0'da Geliştirici Modu Nasıl Etkinleştirilir
Aşama 1: Git Ayarlar Android Oreo cihazlarınızda.
Adım 2: Dokunmak Sistem.
Android Oreo cihazınızdaki çeşitli seçenek görünümlerinin bir listesi.
Aşama 3: Dokunmak Telefon hakkında.
4. Adım: Sayfanın sonunda aşağı kaydırın ve 7 kez inşa edin.
Android Oreo'da geliştirici seçeneğini etkinleştirirken bu mesajı görebilirsiniz: Artık bir geliştiricisiniz!
Geliştirici modunu görmek için şuraya gidin: Ayarlar> sistem> Geliştirici seçenekleri.
Android Oreo geliştirici modunda şunu görebilirsiniz:bellek kullanan uygulamalar tarafından kullanılan bellek. Ayrıca çalışan hizmetleri kontrol etmek, sistem UI demo modunu etkinleştirmek, hızlı ayarlar geliştirici döşemelerini etkinleştirmek, uygulamada hata ayıklamak, USB yapılandırması ve diğer önemli seçenekler için yararlıdır.
Android 8.0 Oreo'da geliştirici seçeneğini kapatırken ve ayarlara geri döndüğünüzde, gizli geliştirici modunu tekrar görebilirsiniz. Etkinleştirmek için yukarıda verilen adımları tekrar izleyin.
Geliştirici Seçenekleri Nasıl Devre Dışı Bırakılır Android 8 Oreo
Ayarlar> sistem> Geliştirici seçenekleri> "Açık" ı kapatın> Geri düğmesine dokunun
Android 8.0'da Geliştiriciler İçin Hızlı Ayarlar Nasıl Etkinleştirilir
Aşama 1: Git Ayarlar Android Oreo cihazlarınızda
Adım 2: Dokunmak Sistem.
Android Oreo sistem ayarlarında çeşitli seçenekler görebilirsiniz.
Aşama 3: Dokunmak Geliştirici Seçenekleri.
4. Adım: Aşağı yukarı kaydırın Hızlı ayarlar geliştirici karoları ve üzerine dokunun.
Düzen sınırlarını, Profil GPU'sunu görebilirsinizoluşturma, RTL düzenini doğrudan zorla ve pencere animasyonu ölçek seçenekleri. Varsayılan olarak, düzen sınırlarını ve profil GPU oluşturmayı etkinleştirin. Ayrıca, Android Oreo'daki hızlı ayarlarda bildirimler panelindeki bu iki seçeneğe bakın. Android Oreo hızlı ayarlar menüsünü eklemek için diğer iki seçeneği etkinleştirin.
Ve hepsi bu.Umarız bu, android Oreo 8.0'da geliştirici modunun nasıl etkinleştirileceğini netleştirir. Herhangi bir sorunuz varsa, aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. En son Android 8.0 ipuçları ve püf noktaları için bizimle bağlantıda kalın.