/ / Android 10, 9 Pie, 8.0 Oreo'da Çağrı Bekletme Nasıl Etkinleştirilir

Android 10, 9 Pie, 8.0 Oreo'da Çağrı Bekletme Nasıl Etkinleştirilir

Android 8.0 Oreo'da çağrı bekletmeyi etkinleştirmek için eksiksiz kılavuz. Çağrı bekletme özelliği kullanışlıdır telefon görüşme sırasında olduğunda ve birisi sizi aramaya çalışıyor. Oreo'nuzda ve diğer son android cihazlarda çağrı bekletmeyi açarsanız, gelen aramalar hakkında sizi bilgilendirmek. Arama ayarları altında android 8.1 ve 8.0 Oreo'da (Android 10, 9 Pie ile uyumlu) bir arama bekletme seçeneği bulabilirsiniz.

Android Oreo çağrı ayarlarında şunu görebilirsiniz: SIP ayarları, çağrı yönlendirme, görüşme beklemede ve arayan kimliği ayarlar.Birkaç kullanıcı, cihazlarında bekleyen aramaları bulamaz. Hiç bu tür bir sorunla karşılaştınız mı? Google Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Galaxy S9 / S8, Note 8 gibi android 8.0 Oreo cihazlarda çağrı bekletmeyi etkinleştirmek için aşağıda verilen adım adım süreci izleyin, Mi A1 ve dahası.

• Android Oreo'dan arama kaydı nasıl kaldırılır
  • Arayan kimliği nasıl gizlenir Moto G4 Plus
  • Android Nougat 7.1.2'de çağrı bekletme nasıl açılır
  • Android Nougat 7'de arka plan verileri nasıl kısıtlanır
  • Android 8.0 Oreo'da çağrı yönlendirme nasıl kullanılır?

Android 8.0 Oreo'da Çağrı Bekletme Nasıl Etkinleştirilir

Android 10, 9 Pie ve daha önceki sürümleri, Marshmallow 6.0 cihazlara kadar arama bekletmeyi etkinleştirme adımlarına bakalım.

Çağrı Bekleyen Android 10 ve 9 Pie'yi etkinleştir

Aşama 1:Telefon uygulaması en son Android cihazınızda.

Adım 2: Üzerine dokunun Üç Dikey Nokta (Daha Fazla) sağ üst köşede.

Aşama 3: Seçiniz Ayarlar.

4. Adım: Üzerine dokunun Aramalar.

Burada arama yönlendirmeyi, Wi-Fi aramayı (Yalnızca Android 10) ve daha fazlasını etkinleştirebilirsiniz.

Adım 5: Üzerine dokunun Ek ayarlar.

6. Adım: Açtığınızdan emin olun Görüşme beklemede.

Ayrıca, Ağ varsayılanından varsayılan olarak adlandırılan kimlik ayarlarını seçin, numarayı gizleyin veya yalnızca en son android 10 cihazlarınızda numarayı gösterin.

Android 8.1 ve 8.0 Oreo için

Aşama 1: Açık telefon görüşmesi uygulaması Android Oreo cihazlarınızda.

Adım 2: Üzerine dokunun Üç dikey nokta (Menü) sağ üst köşede.

Android Oreo'da Kişiler uygulaması

Aşama 3: Seçiniz Ayarlar.

Burada, ekran seçenekleri, aramalar, arama engelleme, sesli posta, erişilebilirlik, arayan kimliği ve spam ve daha fazlası gibi android Oreo telefon görüşmesi ayarlarını görebilirsiniz.

Android 8.0 ve 8.1 Oreo'da aramalar

4. Adım: Üzerine dokunun Aramalar.

Android 8.0 Oreo'da ek ayarlar

Adım 5: Üzerine dokunun Ek ayarlar

Ek ayarlarda görebilirsiniz arayan kimliği ve görüşme beklemede seçenekler.

Android 8.0 Oreo'da çağrı bekletme nasıl etkinleştirilir

6. Adım: çağrı bekletme geçiş düğmesi.

Çağrı bekletmeyi kullanmak istemiyorsanız, android Oreo cihazlarınızda bu özelliği devre dışı bırakın.

Android 7.1.2 Nougat'ta Çağrı Bekletme Nasıl Etkinleştirilir veya Devre Dışı Bırakılır

Aşama 1: Açık Telefon uygulaması.

Adım 2: Üzerine dokunun Menü sağ üst köşede.

Aşama 3: Seçiniz ayarlar.

4. Adım: Üzerine dokunun arama hesapları.

Adım 5: İçinden seçmek SIM 1 / SIM 2.

6. Adım: Üzerine dokunun Ek ayarlar

7. Adım: Kutuyu işaretleyin "Görüşme beklemede"

Şimdi android 7.1.1 Nougat cihazlarda çağrı bekletmeyi açın.

Android Marshmallow 6.0'da çağrı bekletme nasıl etkinleştirilir

Ayarlar> Diğer> Ayarlar> çağrı ayarları> Diğer ayarlar> çağrı bekletme

Yukarıdaki öğreticiyi aşağıdakiler için yararlı buldunuz mu?Android 8.0 Oreo'da çağrı bekletme etkinleştirilsin mi? Herhangi bir sorunuz varsa, aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. En kısa sürede cevap vereceğiz. En son teknoloji güncellemeleri için bizimle bağlantıda kalın. Diğer android 8.0 ipuçlarımıza göz atın.

Yorumlar 0 Yorum ekle