Android Oreo 8.1'de Kilit Ekranı Bildirimi Nasıl Değiştirilir
Android Oreo 8.1'de kilit ekranı bildirimini nasıl değiştireceğiniz aşağıda açıklanmıştır. Android Oreo cihazlarında kilit ekranını özelleştirin. Varsayılan olarak ayarla tüm bildirim içeriğini göster Android cihazlarınızda. Sizin için önemliyse hassas bildirim içeriğini kilit ekranından da gizleyebilirsiniz. Kilit ekranında bildirim içeriği göstermeyi istemiyorsanız, "Hiç bildirim gösterme"Seçeneklerinden. Android Oreo 8.0 cihazında iki desteklenir hareketleri hareket ettirir Cihazınızın kilidini açmadan bildiriminizi hızlıca kontrol etmek için.
Zaten tartışıyoruz kilit ekranı kısayollarını özelleştirin Android 8.0 Oreo cihazlarda.Android 8.1 cihazlarda kilit ekranındaki bildirim bilgilerini değiştirmenin iki yolu vardır. Her bildirim aldığınızda, cihazınızın kilit ekranında bir bildirim açılır. Android Oreo 8.0'da kilit ekranı bildirimini gizlemek için aşağıda verilen adım adım kılavuzu izleyin.
Oku bunu:
- Android kilit ekranında hassas bildirimler nasıl gizlenir (Lolipop'tan Android 10'a)
- Android 10'da bildirim nasıl ertelenir
- Galaxy S10 Plus'ta uygulama bildirimleri nasıl devre dışı bırakılır
- Android 8.0'da ana ekran ayarları nasıl özelleştirilir
Bildirimleri Gizlemenin 2 Yolu Kilit Ekranı Android 8.1 Oreo
İçinde Android Oreo 8.0 bildirim noktası özelliği, uygulamalarda farklı renk nokta simgesi görebilirsinizbu, söz konusu uygulamaların bildirimlerini kaçırdığınızı gösterir. Pixel, Pixel XL, Nexus 6P, Nexus 5X, LG vb. Gibi Android Oreo cihazlarında kilit ekranı bildirimini değiştirmek için aşağıda verilen iki yöntemi inceleyin.
Uygulamaları ve Bildirimleri Kullanarak Android Oreo 8.1'de Kilit Ekranı Bildirimi Nasıl Devre Dışı Bırakılır
Aşama 1: Git Ayarlar Android 8.0 cihazınızda.
Adım 2: Dokunmak Uygulamalar ve bildirimler.
Aşama 3: Dokunmak Bildirimler.
4. Adım: Dokunmak Üzerinde kilit ekranı.
Varsayılan olarak, tüm bildirim içeriğini Android cihazlarınızda kilit ekranında göstermeyi ayarlayın.
Adım 5: İçinden seçmek Tüm bildirim içeriğini göster / Bildirim içeriğini gizle / Bildirimleri hiç gösterme.
Kilit Ekranı Android 8.0'da Bildirim Bilgileri Nasıl Değiştirilir
Aşama 1: Git Ayarlar senin android 8.0 Oreo'da.
Adım 2: Dokunmak Uygulamalar ve bildirimler.
Aşama 3: Dokunmak Uygulama bilgisi.
4. Adım: Dokunmak Uygulama bildirimi kilit ekranından gizlemek istiyor.
Adım 5: Dokunmak Uygulama bildirimleri.
6. Adım: Dokunmak Kilit ekranında.
7. Adım: Seçin verilen seçeneklerden.
Android Oreo kilit ekranında bildirim içeriğini kolayca gösterebilir / gizleyebilirsiniz. Farklı android cihaz, kilit ekranı bildirimlerini değiştirmek için biraz farklı ayarlara sahiptir.
- Android Nougat'ta kilit ekranı duvar kağıdı nasıl değiştirilir
- Android Kilit ekranında acil durum bilgisi nasıl ayarlanır
- OnePlus 6 / 6T'de kilit ekranı tercihi nasıl değiştirilir
Android Oreo 8.0 ve 8.1'de Kilit Ekranı Bildirimlerini Hızlıca Göstermek için Hareket Kullanın
Ayarlar> Sistem> Dil ve giriş> Gelişmiş> Hareketler bölümü - Android 8.0
Ayarlar> Sistem> Hareketler - Android 8.1
Telefonu kontrol etmek için iki kez dokunun
Android Oreo 8.0 cihazlarınızın kilidini açmadan aldığınız bildirimi hızlıca kontrol etmek için ekranınıza iki kez dokunun.
Telefonu kontrol etmek için kaldırın
Bildirimlerinizi hızlıca kontrol etmek için cihazınızı elinize almanız yeterlidir.
Umarım bu küçük ipucu kilidi değiştirmeye yardımcı olurandroid Oreo 8.0'da ekran bildirimi. Herhangi bir sorununuz varsa aşağıdaki yorum kutusunda bana bildirin. Günlük android Oreo ipuçları için bizimle bağlantıda kalın.