/ / Android 10'da Simge Şekli Nasıl Değiştirilir

Android 10'da Simge Şekli Nasıl Değiştirilir

Uygulama simgelerinin şeklini değiştirmek istiyor musunuz?En son Android cihazlar? Android 10'da (Android 11) simge şeklini nasıl değiştireceğiniz aşağıda açıklanmıştır. Varsayılan olarak simge şekli yuvarlak simge olarak ayarlanır. Aşağıdakilerden Android 10 simge şeklini seçin Kare, Gözyaşı, Sincap ve Yuvarlak Dikdörtgen. Android 10'da uygulama şeklini değiştirmenin iki yolu vardır. En son güncellenen Android cihazlara sahipseniz, simge şeklini, sistem vurgu rengistilleri ve duvar kağıdı ayarlarını kullanan simgeler, yazı tipi ve simgeler. Bu ayar Google Pixel 5'te mevcuttur, Pixel 4a, Pixel 4, Pixel 4 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 2, Pixel 2 XL. Android 11, ana ekran için 3 yeni simge şekli ekledi.

Ancak Android 10 cihazlarda çalışan Google Pixel ve Pixel XL, geliştirici ayarlarını kullanarak ana ekran simge şeklini değiştirebilirsiniz. En son Android 10'da simge şeklini değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyin.

• Android 10 Bilmeniz Gereken Özellikler
  • Android 9 Pie'de simge şekli nasıl değiştirilir
  • Android 10'da konum izni nasıl değiştirilir

Android 10 ve Android 11'de Şekil Simgesi Nasıl Değiştirilir

Tüm Pixel cihazlarda Android simge şeklini değiştirmek için Android 10 cihazlarda geliştirici modunu açtığınızdan emin olun.

En Son Güncellenen Android 10'da Simge Şeklini Değiştirin (Google Pixel 4, Pixel 4 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 2, Pixel 2 XL)

Aşama 1: Boş alana uzun basın ana ekranda Android 10.

En Son Android'de uygulama simgelerinin şeklini değiştirin

Adım 2: Seçiniz Stiller ve duvar kağıdı.

Stilleri ve Duvar Kağıdı ayarlarını kullanarak Android 10 simge şeklini değiştirin

Aşama 3: Dokunun Tarzı sol altta.

Android 10'da Şekil Simgesi Nasıl Değiştirilir

4. Adım: "+Sonunda ”simgesi (özel).

Android 10 Telefonda Simge Şekli Nasıl Değiştirilir

Adım 5: Burada yazı tipini, simgeleri, vurgu rengini ve simge şekli.

Android 11 Ana ekranında ve Uygulama çekmecesinde Simge Şeklini değiştirin

Eğer varsa en son güncellenen hisse senedi Android 11 Piksellerinizdeki İşletim Sistemi, yukarıda verilenleri görebilirsiniz üç Yeni Eklenen simge şekilleri.

6. Adım: Ekle Stil ismi ve tıklayın Uygulamak.

Alternatif yol: Ayarlar> Ekran> Stiller ve duvar kağıtları> Stiller> Stili özelleştir> Uygula

Google Pixel ve Pixel XL Çalıştırma Android 10 için:

Aşama 1: Git Ayarlar.

Adım 2: Tıklamak Sistem.

Aşama 3: Tıklamak telefon hakkında.

4. Adım: Üzerine dokunun 7 kez inşa edin görünene kadar sayfanın sonunda Artık bir geliştiricisiniz! İleti.

Adım 5: Şimdi Android 10 cihazlarda geliştirici modunu etkinleştirin.

6. Adım: Geliştirici seçeneği ayarlarını görmek için S'ye gidinayarlar> Sistem> Gelişmiş> Geliştirici seçenekleri

Android 10'da Simge Şeklini Değiştirin: Google Pixel ve Pixel XL

Aşama 1: uygulama çekmecesi Pixel cihazınızda ve Ayarlar uygulaması.

Adım 2: Dokunmak Sistem> Gelişmiş> Geliştirici seçenekleri

Sayfanın sonunda, Temalar Bölüm.

Android Q'da simge şeklini değiştirme

Aşama 3: Dokunun Simge şekli.

Android Q 10'da simge şekli nasıl değiştirilir

6. Adım: Aşağıdakilerden seçim yapın Cihaz varsayılanı / Teardrop / Squircle / Rounded Rectangle.

Artık cihazlarınızda android 10 ana ekran şeklinin değiştirildiğini görebilirsiniz.

Ve bu kadar. Android 10 OS'de simge şeklini değiştirmeyle ilgili hala bir sorunuz mu var? Aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. En son güncellemeler için bizimle kalın ve bağlantı kurun.

Yorumlar 0 Yorum ekle