/ / Android 10'da Kilit Ekranı Duvar Kağıdı Nasıl Değiştirilir

Android 10'da Kilit Ekranı Duvar Kağıdı Nasıl Değiştirilir

Android 10 kilit ekranı duvar kağıdını nasıl değiştireceğiniz aşağıda açıklanmıştır. ana ekran için farklı bir duvar kağıdı ayarla ve bu makaleyi kullanarak ekranı kilitleyin.Android 10 kilit ekranı duvar kağıdını değiştirmenin iki yolu, biri ana ekran ve diğeri ekran ayarlarını kullanıyor. Cihazlarınızda Canlı Dünya, Yeni öğeler, Gökyüzü yüksek, Manzaralar, Dokular, Yaşam, Sanat, Şehir Manzaraları, Düz renkler ve daha fazlası gibi farklı kategorilerde duvar kağıtlarını görebilirsiniz. Telefon galerinizden veya kendi fotoğraflarınızdan duvar kağıdı android ayarlayabilirsiniz.

Yapabilirsin ekran koruyucuyu kur ve kullan android 10'da fotoğrafları göstermek için renkliTelefonunuz takılıyken veya şarj olurken arka planlar, saat ve daha fazlası. Google Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a ve Pixel 3a XL dahil olmak üzere ana ekranı değiştirmek ve ekran duvar kağıdını kilitlemek için aşağıda verilen iki yöntemi aşağıda inceleyin.

• Pixel 4 XL'de kilit ekranı ve ana ekran duvar kağıdını değiştirme
  • Galaxy Note 10 plus kilit ekranı duvar kağıdını değiştirme
  • Android 10'da karanlık mod nasıl etkinleştirilir
  • Android 10'da tam ekran hareketleri nasıl etkinleştirilir

Android 10'da Kilit Ekranı Duvar Kağıdı Nasıl Ayarlanır

Yapabilirsin arka plan resimlerini değiştir aşağıda verilen yöntemleri kullanarak telefonunuzun kilit ekranında ve ana ekranında.

1st Yol: Android 10 kilit ekranında ve ana ekranda duvar kağıdını değiştirin

Adım 1: Boş alana uzun basın android 10 ana ekranında.

Ev ayarlarını, widget'ları ve duvar kağıtlarını görebilirsiniz.

Kilit ekranı android 10 duvar kağıdı nasıl değiştirilir

Adım 2: Üzerine dokunun Duvar kağıtları.

Kilit ekranı duvar kağıdını değiştirme Android 10

Aşama 3: Seçiniz Benim fotoğraflar (Galeriden bir resim seçmek isterseniz) veya başka bir kategori listeden.

Kilit ekranındaki arka plan resimlerini değiştirin android 10

4. Adım: Bir seçin Fotoğraf listeden.

Android 10 duvar kağıdını ayarla

Adım 5: Dokunmak Duvar kağıdı ayarla sağ üst köşede.

Burada şu seçeneklerden birini seçebilirsiniz: ana ekran, kilit ekranı ve ana ekran ve kilit ekranı Android 10'da duvar kağıdını ayarlamak istiyorsunuz.

Kilit ekranı duvar kağıdı Android 10 nasıl değiştirilir

6. Adım: Dokunmak Kilit ekranı.

Duvar kağıdı, işlem tamamlandığında ekranda başarılı bir mesajın görüntülenmesini ayarlar. Android cihazlarda kilit ekranı resmini değiştirmek oldukça kolaydır.

2nd Yol: Ekran ayarlarını kullanarak Android 10 kilit ekranı duvar kağıdını değiştirin

Aşama 1: Uygulama çekmecesine erişmek için ana ekrandan yukarı kaydırın ve Ayarlar uygulaması.

Ekran ayarlarını kullanarak android 10'da duvar kağıdını değiştirin

Adım 2: Dokunmak Görüntüle.

Android 10 kilit ekranında ve ana ekranda duvar kağıdını değiştirin

Aşama 3: Dokunmak Duvar kağıdı.

4. Adım: Duvar kağıdını seçin yerleşik duvar kağıdından veya telefon galerisinden.

Adım 5: Dokunmak Duvar kağıdı ayarla sağ üst köşede.

6. Adım: Seçin Kilit ekranı.

Şimdi duvar kağıdı android telefonunu ayarlayın. Android 10 cihazlarda ana ekran duvar kağıdını değiştirmek istiyorsanız ana ekranı seçin.

Oku:

• Android 10'da simge şekli nasıl değiştirilir
  • Google Pixel kilit ekranı duvar kağıdı nasıl değiştirilir
  • Android 9 Pie'de ana ekran döndürme nasıl etkinleştirilir
  • Android 10'da kilit ekranı bildirimleri nasıl gizlenir

Android 10'da Ekran Koruyucuyu Kurun

Telefonunuz şarj olurken veya yuvaya yerleştirildiğinde farklı bir duvar kağıdı göstermek istiyorsanız, aşağıda verilen ayarları kullanarak android 10'da ekran koruyucuyu kurmanız ve kullanmanız gerekir.

Android 10'da ekran koruyucuyu kurun ve kullanın

Ayarlar> Ekran> Gelişmiş> Ekran koruyucu> Şimdi başla düğmesi

Mevcut ekran koruyucuların ayarlarını fotoğraflardan, saatlerden veya renklerden değiştirebilirsiniz. Kameradan fotoğrafları seçin, WhatsApp videosu, ekran görüntüleri, WhatsApp resimleri ve Bluetooth. Ayrıca, ekran koruyucunun şarj olurken, yuvaya takılıyken, şarj olurken veya yuvadayken veya Asla başlatılacağı zamanı da seçin.

Ve hepsi bu. Umarım yukarıda verilen yöntemler, Android 10 kilit ekranı duvar kağıdını değiştirmenize yardımcı olmuştur. Android 10'un en sevdiğiniz özellikleri nelerdir? Aşağıdaki yorum bölümünde bize bildirin.

Yorumlar 0 Yorum ekle