Pixel 4 Stilleri ve Duvar Kağıtları Menüsü Nasıl Kullanılır: Android 10
Pixel 4 XL stilleri menüsünü nasıl özelleştireceğiniz aşağıda açıklanmıştır. Pixel 4 tema uygulamanızı yazı tipi stili dahil olmak üzere özelleştirebilirsiniz, simge şekli, vurgu rengi, Yazı tipi simgesi, Yazı tipi rengi ve daha fazlası. Stil menüsünü kullanarak Pixel 4 XL temanızı değiştirmek için ekran ayarları altında stilleri ve duvar kağıtlarını açın. Varsayılan Pixel 4 ve Pixel 4 XL stilini değiştirebilir ve duvar kağıdı bu yeni ayarı kullanarak. Caryon, Collage ve Ash gibi farklı stiller mevcuttur. Tüm stilleri beğenmezseniz, kendi stilinizi özelleştireceksiniz Pixel 4 teması tarzı. En sevdiğiniz yazı tiplerini her ekrana ekleyin. Ayrıca, en son Pixel cihazlarınızdaki belirli stil adını değiştirin.
Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL süper hızlı yüz tanıma kilidi, harika Motion sense, 90Hz ekran ve daha fazla özelliğe sahiptir. Android Q Beta'da yeni Piksel temaları uygulaması Android 10'u özelleştirmek için belirlendi. Pixel 4 XL temasını özelleştirmek için aşağıda verilen adım adım süreci izleyin.
- Pixel 4 ve 4 XL'de yüz tanıma kilidi nasıl kurulur
- Pixel 4 ve 4 XL'de uygulama önbelleği nasıl temizlenir
- Pixel 4 XL ve Pixel 4'te Hareket algılama nasıl etkinleştirilir veya devre dışı bırakılır
- Android 10'da yazı tipi boyutu ve ekran boyutu nasıl değiştirilir
Google Pixel 4 XL'inizi Stil Menüsüyle Nasıl Temalandırabilirsiniz?
Yazı tipi stilini içeren kendi Google Pixel 4 ve 4 XL temanızı oluşturabilir, simgeleri seçebilir, simge renklerini ve simge şeklini özelleştirebilirsiniz.
Aşama 1: Git Ayarlar.
Adım 2: Üzerine dokunun Görüntüle.
Aşama 3: Üzerine dokunun Stiller ve duvar kağıtları.
Burada mevcut duvar kağıdı setini görebilirsiniz.
4. Adım: Sol tarafa kaydırın ve üzerine dokunun Özel 1.
Adım 5: Belirli bir yazı tipi stili seçin listeden ve üzerine dokunun Sonraki.
6. Adım: Simgeleri seçin Wi-Fi, Bluetooth, Uçak modu, El feneri ve diğerleri gibi.
7. Adım: Üzerine dokunun Sonraki.
8. Adım: Bir renk seç listeden ve üzerine dokunun Sonraki.
9. Adım: Simge şeklini seçin Pixel 4 XL ve Pixel 4'te ve üzerine dokunun. Sonraki.
Adım 10: Stil adını girin Pixel 4 temasını özelleştiriyorsunuz ve Uygulamak sağ alt köşede.
Şimdi Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL cihazlarınıza otomatik olarak uygulayın.
Alternatif yol:
Pixel 4 ana ekranınızdaki boş alana uzun basın> Stiller ve Duvar Kağıdı> Stil> Sonunda özel> Yazı tipini, simgeleri, simge rengini, simge şeklini, Ad stilini seçin> Uygula
Pixel 4 XL ve Pixel 4'te duvar kağıdını değiştirme
Aşama 1: Git Görüntüle ayarlar.
Adım 2: Dokunmak Stiller ve duvar kağıdı.
Aşama 3: Üzerine dokunun Duvar kağıdı alt tarafta.
4. Adım: Duvar kağıdını seçin lits veya telefon galerisinden.
Adım 5: Seç Ana ekran, Kilit ekranıveya Ana ekran ve Kilit ekranı.
Şimdi ayarlamak istediğiniz Pixel 4 duvar kağıdını özelleştirin. Özelleştirdiğiniz Pixel 4 stilini ve duvar kağıdını istediğiniz zaman değiştirir veya silersiniz.
Ve bu kadar. Bu yeni Pixel 4 XL stilleri ve duvar kağıdı özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? En sevdiğiniz Pixel 4 tema stilinizin hangisi olduğunu söylemeyi unutmayın?