Piksel 2'yi Bir Bakışta Widget'ın Gösterilmemesi veya Çalışmaması Nasıl Onarılır
Üzerinde çalışmayan bir widget ile sinirlendirinGoogle Pixel 2 ve Pixel 2 XL? Gösterilmeyen bir widget'ta Pixel 2'yi düzeltmek için olası çözümleri görelim. Bir bakışta widget'ta Google Pixel 2'de takvim etkinlikleri, hatırlatıcılar ve iş profili dahil olmak üzere üç seçenek görebilirsiniz. Zaten tartıştık Pixel 2 ana ekranına bir hava durumu widget'ı ekleyin. Google Pixel, Pixel 2 ve diğer Pixel cihazlarda, varsayılan olarak Pixel başlatıcı kullanılır. Birkaç kullanıcı bir bakışta widget'ın üzerinde çalışmadığını bildirdi. Pixel kullanıcı topluluğu. Pixel 2 başlatıcı widget'ını kullanarak sonraki takvim etkinliğini ekleyebilirsiniz. Ayrıca kullan Nova başlatıcısı Google Pixel 2'de ana ekranda hava durumu widget'ını göstermek için.
- Kalıcı bildirimler nasıl devre dışı bırakılır Android 8.1 Oreo
- Pixel 2, Pixel 2 XL'de aktif kenar sıkıştırma hassasiyeti nasıl değiştirilir
- Pixel 3 ve Pixel 3 XL'de donma ve çökme sorunları nasıl giderilir
Piksel 2'yi Bir Bakışta Widget'ın Gösterilmemesi Nasıl Onarılır
Çalışmayan takvim etkinlikleri ve hava durumu widget'ını bir bakışta düzeltmek için aşağıda verilen dört farklı yöntemi izleyin.
Pixel 2'nizde Bir Bakışta Etkinleştirdiğinizden Emin Olun
Ana ekranda takvim etkinliklerini, yaklaşan uçuş bilgilerini ve trafik bilgilerini etkinleştirebilir / devre dışı bırakabilirsiniz. En son güncellendiyse Stok Android 11 İşletim Sistemi, görebilirsin takvim etkinlikleri, hatırlatıcılar, ve iş prfile seçenekler.
Aşama 1: Boş alana dokunun ve basılı tutun Pixel 2 ana ekranında.
Adım 2: Üzerine dokunun Ev ayarları.
Aşama 3: Üzerine dokunun Bir bakış.
4. Adım: Emin ol tüm olayları etkinleştirin.
Pixel 2'yi bir bakışta widget'ın görünmemesi için düzeltmek için Pixel Launcher Verilerini Temizle
Aşama 1: Açık Uygulama çekmecesi Google Pixel 2'nizde.
Adım 2: Üzerine dokunun Ayarlar.
Aşama 3: Üzerine dokunun Uygulamalar ve bildirimler.
4. Adım: Üzerine dokunun Tüm uygulamaları görün.
Adım 5: Bul Piksel başlatıcı ve üzerine dokunun.
6. Adım: Üzerine dokunun Depolama veya Depolama ve önbellek.
7. Adım: Üzerine dokunun Net veriler.
Bu mesajı cihazınızın ekranında görebilirsiniz: Uygulama verileri silinsin mi?
8. Adım: Üzerine dokunun tamam piksel başlatıcı verilerini temizlemek için.
Şimdi Google Pixel 2'nizi yeniden başlatın ve bir bakışta widget'ın çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
Uygulama Tercihlerini Sıfırla Piksel 2
Aşama 1: Git Ayarlar.
Adım 2: Üzerine dokunun Sistem.
Aşama 3: Üzerine dokunun ileri.
4. Adım: Üzerine dokunun Ayarları sıfırla.
Adım 5: Üzerine dokunun Uygulama tercihlerini sıfırlayın.
6. Adım: Üzerine dokunun Uygulamaları sıfırlayın.
Uygulamalar için arka plan veri kısıtlamaları için tüm tercihleri sıfırlar, uygulamaları ve uygulama bildirimlerini, tüm uygulama izin kısıtlamalarını ve daha fazlasını devre dışı bırakır.
Konumunuz için hava durumu güncellemelerini ve hava durumu güncellemelerini etkinleştir seçeneğini işaretleyin
Bir bakışta widget'ta Google Pixel 2'de hava durumu görünmüyorsa, Android veya Pixel cihazlarınızda aşağıdaki ayarları deneyin.
Aşama 1: Soldan sağa kaydırın Pixel 2 ana ekranında.
Adım 2: Üzerine dokunun Üç dikey nokta sağ üst köşede.
Aşama 3: Seçiniz Feed'i özelleştirin.
4. Adım: Aşağı yukarı kaydırın hava ve üzerine dokunun tüm ayarları görüntüleyin.
Görebilirsin hava durumu güncellemeleri ve konumunuz için hava durumu güncellemeleri seçenekler. Bu seçeneği etkinleştirirken, Google Pixel 2 ana ekranında hava durumu widget'ı görüntülenir.
Adım 5: etkinleştirme Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de hava durumu widget'ı.
Ayrıca, bu ayarı kullanarak Pixel 2 ana ekranında sıcaklık ayarlarını Santigrat olarak Fahrenhayt olarak değiştirin.
Pixel 2'yi düzeltmek için olası çözümler listesini sonlandırınbir bakışta widget görünmüyor. Yukarıda kaçırdığımız herhangi bir ipucunuz var mı? Aşağıdaki yorum kutusunda bizimle paylaşın. Diğer Google Pixel 2 XL ipuçlarımıza göz atmayı unutmayın.