/ / Metinden konuşma sesine Android 9 nasıl değiştirilir

Metinden konuşma sesine Android 9 nasıl değiştirilir

Google metin okuma özelliğini değiştirmek ve kullanmak isterAndroid Pie 9.0 ve Oreo 8.1 cihazlar? Android 9 Pie cihazlarda metni konuşmaya nasıl değiştireceğiniz aşağıda açıklanmıştır. Varsayılan olarak sistem dilini metin okuma olarak kullanın. Android cihazlarınızdaki dil ve giriş ayarlarını kullanarak varsayılan metni konuşma diline değiştirebilirsiniz.

Google TTS seçenekleri ayarlarında şunu görebilirsiniz:Ses verilerini kurun, konuşma sesini, sayı işlemeyi, dil algılamayı ve diğer ayarları güçlendirin. Google Pixel 3 gibi Android 9 Pie cihazlarını konuşma sesine dönüştürmek için aşağıda verilen adım adım süreci izleyin, Pixel 3 XL, Pixel 2 XL, Google Pixel, OnePlus 6T vb.

Bunu Kaçırmayın:

Android telefonu Bluetooth hoparlöre nasıl bağlanır (F&D, JBL)

Bluetooth hoparlörü Google Home ile nasıl eşleştiririm?

Android 9 Pie'de Wi-Fi hotspot şifresi nasıl değiştirilir

Metinden konuşma sesine Android 9 Pie nasıl değiştirilir

Android Pie cihazlarınızda Google metnini konuşma seslerine dönüştürmek için aşağıda verilen ayarları uygulayın.

Aşama 1: Ekranın üstünden aşağı kaydırın veöğesine dokunun. ayarlar dişli simgesi

Adım 2: Sayfanın sonuna kadar aşağı kaydırın veöğesine dokunun. Sistem

Aşama 3: Dokunmak Diller ve giriş

Google metnini konuşma seslerine değiştirin

4. Adım: Dokunmak ileri

Android Pie 9'da Google metin okuma kullanma

Adım 5: Dokunmak Metin-konuşma çıktısı sayfanın sonunda

Burada android 9.0 Pie, Oreo 8.1 ve Nougat 7.1.2 cihazlarınızda tercih ettiğiniz motor, dil, konuşma hızı ve Pitch ayarlarını görebilirsiniz.

Metni konuşma sesine dönüştürme Android 9 Pie

6. Adım: Dokunmak Dil

Varsayılan olarak, sistem dilini kullanın.Google TTS'yi Bangle (Hindistan), Çince (Çin), Çekçe, Danca, İngilizce (Birleşik Krallık), İngilizce (ABD), Fransızca, Yunanca, Almanca vb. Arasından konuşma dilinden seçebilirsiniz.

Metinden konuşma sesine Android 9 Pie nasıl değiştirilir

7. Adım: Dil seçiniz Android 9 Pie'de metinden konuşmaya kullanmak istediğiniz listeden

Yukarıda verilen ayarları kullanarak cihazınızdaki Google TTS dilini kolayca değiştirebilirsiniz.

Android 9 Pie'de Gboard klavye dili nasıl değiştirilir

Varsayılan olarak İngilizce'yi android Pie'nizde klavye dili olarak ayarlayın, Oreo, Nougat ve diğer cihazlar. Aşağıda verilen ayarları kullanarak varsayılan klavye dilini değiştirebilirsiniz.

Aşama 1: Açık uygulama çekmecesi ve Ayarlar dişli çark simgesine dokunun

Adım 2: Dokunmak Sistem sayfanın sonunda

Aşama 3: Dokunmak Diller ve giriş

4. Adım: Dokunmak sanal klavye klavye ve girişler alt bölümünde

Adım 5: Dokunmak Gboard

6. Adım: Dokunmak Diller

7. Adım: Dokunmak Klavye ekle

8. Adım: Dil Seçin varsayılan klavye dili olarak kullanmak istiyorsun

Ve hepsi bu. Bunun, metni konuşma sesine Android 9 Pie'yi açıkça değiştirmesini umuyoruz. Herhangi bir sorununuz varsa, aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. En son güncellemeler için bizimle kalın ve bağlantı kurun.

Yorumlar 0 Yorum ekle