Android 9 Pie'de Dashboard Nasıl Kullanılır
Android kontrol paneline erişmek mi istiyorsunuz? Android 9 Pie, Dashboard içeren yeni bir Dijital Denge özelliği ekledi, Aşağı rüzgar, Bildirimleri rahatsız etmeyin ve yönetin. Ancak bu eğiticide, Android 9 Pie'de Dashboard'u nasıl kullanacağınızı göstereceğim. Android Dashboard uygulaması aşağıdakiler için yararlıdır: ekran süresini kontrol et, kaç bildirim aldığınızı, ekran kilidini kaç kez açtığınızı ve belirli bir uygulamayı kaç kez açtığınızı gösterir. Ayrıca günlük olarak ayarlayın zaman sınırları Belirlediğiniz sınıra ulaştıktan sonra uygulamayı otomatik olarak duraklatan belirli bir uygulama için.
En son Android 10 Digital Wellbeing yeni eklendi odak modu, Uyku vakti modu ve ebeveyn denetimi ayarları. İndirebilirsin Dijital Denge Google oyun mağazasından Android cihazlarınızda.
- Android 9 Pie’nin hareketle gezinme sistemi nasıl kullanılır?
- Android Oreo'da hareket hareketleri nasıl kullanılır?
- Android 10'da ekran süresi nasıl kontrol edilir
Android 9 Pie'de Dashboard Nasıl Kullanılır
Aşağıda verilen ayarları kullanarak Pixel cihazınızda Android kontrol paneli uygulamasını kullanabilirsiniz.
Aşama 1: Bildirim panelini ekranın üst kısmından aşağı kaydırın ve Ayarlar dişli simgesi.
Adım 2: Aşağı yukarı kaydırın Dijital Denge ve üzerine dokunun.
Verilen Android Pie Digital Wellbeing Dashboard ekranının altında, cihazınızın bir görünümü vardır.
Aşama 3: Dokunmak Gösterge Paneli.
4. Adım: Varsayılan olarak bakın Ekran ZAMANI cihazınızda uygulama.
Adım 5: Dokunmak Ekran ZAMANI aşağı ok.
Görebilirsin ekran süresi, alınan bildirimler ve kez açıldı.
Ekran ZAMANI: Kaç kere görmek faydalıdır uygulamaları kullan cihazınızda günlük veya saatlik olarak.
Alınan bildirimler: Kaç aldığınız bildirimler cihazınızdaki belirli bir uygulama için.
Saatler açıldı: Kaç sefer kilidi açıldı android cihazınız
6. Adım: Seçeneği seçin yukarıdan verilen
Aşağıdaki ayarları kullanarak android 9 Pie'de uygulama sınırını da ayarlayabilirsiniz.
Android 9 Pie'de Uygulama Sınırı Nasıl Ayarlanır
Ayarlar> Dijital sağlık> Kontrol Paneli> Zamanlayıcı simgesine dokunun> Uygulama zamanlayıcıyı ayarla> Tamam'a dokunun
Uygulama zaman sınırına ulaştıktan sonra, "Uygulama mevcut değil" Android 9 Pie cihazlarınızda ekranda mesaj. Artık Android uygulaması, uygulama zamanlayıcı bitti. Ayrıca, uygulama zamanlayıcıyı kaldır Zamanlayıcıyı kaldırmak ve uygulamayı tekrar kullanmak için yukarıdaki ayarları kullanarak.
Ve bu kadar. Bunun, Android 9 Pie'de Dashboard'un nasıl kullanılacağını netleştireceğini umuyoruz. Pie cihazlarınızda Dijital Denge özelliğini kullanıyor musunuz? Aşağıdaki yorumlar bölümünde bize bildirin!